Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 803
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Искам да благодаря на Лунатичка за жеста, пожелавам ти много късмет в игрите!

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 08:22 от elie1

# 511
Здравейте, от кк пия само фанта и тях регвах за колонка ноо нищо.. Сега се чудя да пробвам ли за дрехата или още да мъча колонката,че не разбрах от един профил можеш да спечелиш само една награда като цяло или една награда от вид?🤔 Май само на нестии включването ми беше печелившо от всички игри до сега😁

# 512
Нямам вече излишни кодове от Кока кола.Който ми писа,изпратих,но вече нямам.Радвам се,че успяхте да спечелите🙂.
Включвам се в Емека през 2-3 дена,в Милка почти събрах за телевизор(по принцип искам да се включа и за трите награди,но само ММ яде сладко,а се прибира вечер в 8.Аз от диета минах на начин на живот и си позволявам  само Белвита веднъж седмично),Морени ги забравих от две седмици,а на Фибела вече съм им сърдита(само днес регистрирах 3 кода).ФБ и Инстаграм нямам,в работата сме в най-натоварения период и забравям да следя и участвам в игрите.Благодаря ви,че сте тук и споделяте игрите,иначе няма да имам време да търся къде,кога,какво.

# 513
В COCA-COLA APP МОЖЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ САМО 1 НАГРАДА ОТ ВИД!!!

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 21:39 от Станимир Иванов 641942

# 514
Е как така някои хора не разбраха , че може само 1 награда от вид в приложението. И на челото да ви го напишем пак няма да разберете....

В COCA-COLA APP МОЖЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ САМО 1 НАГРАДА ОТ ВИД!!!!!

Мисля вече на първа страница вместо моя първи пост да е Активни игри да е - Не пазете капачки COCA-COLA и Може само 1 награда от ВИД
  Благодаря за изчерпателния отговор!😊 То като цяло няма логика в другото, но нещо съм се заблудила...

# 515
Емечо вече пътува към своите Печеливши участници!

# 516
Ойй много е сладък Емечо! 😍 Дано щерката да не види рекламата,че си купувам големи торби с ТХ и не ми се взима специално за играта. Щеше да му се зарадва ако го целна.

# 517
  • Велико Търново
Искам да благодаря на момичетата, които откликнаха на молбата ми. Спечелих Суичър от първия път. Другите кодове, писах че няма да ги ползвам и да си ги ползват или подарят отново. Бъдете здрави! 😍

# 518
  • БГ
Честито, страхотна е.

Аз в последния момент решавам да се включвам за суитшърта на Кк и се оказва, че всичко съм профукала за кърпата. Дали все още дава на всеки, че да знам дали да търча до магазина.
До края на деня има да дава 230 суичъра! Шанса е огромен!

Къде виждате колко награди остават от вид за деня? Аз играя за кърпа и все не ми я дава 😄

# 519
Честито, страхотна е.

Аз в последния момент решавам да се включвам за суитшърта на Кк и се оказва, че всичко съм профукала за кърпата. Дали все още дава на всеки, че да знам дали да търча до магазина.
До края на деня има да дава 230 суичъра! Шанса е огромен!

Къде виждате колко награди остават от вид за деня? Аз играя за кърпа и все не ми я дава 😄
Все още си мисля,  че има проблем при батериите и кърпите. Системата явно не ги отчита като ги дава. Всеки ден се дава 1 кърпа. Сега днес ако даде трябва да остане 1. А от вчера пише 3. Суичърите са общо 7000. Като разделиш на дните на промоцията ( 49 дни ) се пада по 144 на ден. Остават 3 дни до края на играта. 144 по 3 Общо - 432бр. Това означава , че 432бр трябва да станат до 00ч. , а сега са над 500. Затова казвам , че докато не достигне до 432 ще дава на всеки.

# 520
  • София
Аз много благодаря на милата съфорумка, която вчера много щедро сподели с мен кодове. Не успях да спечеля, но жеста беше наистина прекрасен, благодаря.

# 521
Поредният човек, който явно е направила щастлива Лунатичка, съм аз. Нямах монети, пия фанта и тука няма кодове все още, изпрати един и спечелих суичър! Прекрасен жест и пожелавам тя да е следващата печеливша на голяма награда!!!

# 522

Този Емечо от сегашната игра ли е? Изглежда мноооого голям! Аз още не съм го получила.

# 523

Този Емечо от сегашната игра ли е? Изглежда мноооого голям! Аз още не съм го получила.
Тези снимки ги намерих във фейсбук, бил е награда преди 3-4 години. Предполагам , че и сега е същия защото 50см са някъде толкова като го гледам този 🙂

# 524
  • София
Мисля, че това са големите мечета, а тези от сегашната игра ще са по-малки. 50 см мерят цялата дължина и с краката. Според мен ще са малко по-големи от динозаврите на барни.

Общи условия

Активация на акаунт