Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 827
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 495
Симонка,как така хем ни казваш да не чакаме нищо от Уинбет,хем гаранционната на брат ти е объркана? Значи и вие сте спечелили? Нещо си противоречиш.
Честито за айфона! Аз го искам толкова много и все не ме теглят. 😂
А другите награди на Уин дали ги раздадоха? Нито пише някъде,нито имам мейл,явно не печеля.

# 496
Някой да има един свободен код да опитам за суитчъра? Имам пет ,но ми изписва, че промоцията не е стартирала....
Излезте и си купете 2 малки бутилки със сиви капачки-те винаги минават.

# 497
Здравейте, не е точно игра, но ако имате път към някой dm магазин на 11 септември, ако предадете пластмаса(прочетете в линка какъв вид точно), получавате код за 10% отстъпка на Pro Climate и брандирана торба. Торбата е само за някои от магазините им.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/za-dm-koncerna/nashata-otgovorno … i-opakovki-904940

# 498
Симонка,как така хем ни казваш да не чакаме нищо от Уинбет,хем гаранционната на брат ти е объркана? Значи и вие сте спечелили? Нещо си противоречиш.
А другите награди на Уин дали ги раздадоха? Нито пише някъде,нито имам мейл,явно не печеля.
От Winmybet получих имейл вчера:
Здравейте,

Пишем Ви от името на обслужващата рекламна агенция на компания WINBET. С
радост Ви съобщаваме, че сте един от победителите в най-епичното онлайн
риалити WINmyBET Battles. Наградата е сувенирна чаша с лицата и
автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков. Поздравления!

За да получите наградата ще са ни нужни две Ваши имена, телефон за
връзка и удобен за Вас офис на Спиди или личен адрес, на който да я
изпратим.

Ще очакваме вашия отговор!

Поздрави,
Екипът на WINBET

# 499
Аз и в по горен коментар споменах ,че съм в класацията за телефон но според моя приятел нямаше да получа нущо  Simple Smile  иначе гаранцията му е дадена на друг телефон затова и казах да си видят.
За другите награди бяха написали,че ще изпратят мейли  на печелившите.

# 500
  • ЛОВЕЧ
[/quot
Класирането тук беше по точки ,наградите от 2 до 6 място бяха айфони,не са били на томбола

Симонка,какво е объркано на гаранцята?

# 501
[/quot
Класирането тук беше по точки ,наградите от 2 до 6 място бяха айфони,не са били на томбола

Ами имея е на друг телефон а не на този който доставиха  общо взето им писах мейл да им кажа заради другия човек с грешна гаранция  , защото при него  няма да е за повече от 2 -3 месеца здрав.

# 502
Искам и тук да благодаря на Лунатичка, спечелих и аз суичер ! Да ти се връща добрината стократно 💝

# 503
  • ЛОВЕЧ
[/quot

Ами имея е на друг телефон а не на този който доставиха  общо взето им писах мейл да им кажа заради другия човек с грешна гаранция  , защото при него  няма да е за повече от 2 -3 месеца здрав.

При мен всичко е наред с номерата,съвпадат си

# 504
  • Велико Търново
Бих помолила и аз за 1 код, ако на някой няма да му трябва. 😊

# 505
Miss M я добавих.
Имам един приятел по принцип. Откакто съм свалила приложението чак сега успях да сканирам код и то нейния. Досега не успявах.
Иначе за диаманти пускам снимки и ми ги харесват хора, които не са ми в приятели. Аз съответно харесвам публични снимки и получавам диаманти.
Дори да нямаш приятели пак става да се натрупат.

# 506
tsitalia,ясно ми е,че тези награди бяха с класиране по точки,аз се чудех за другите,но явно не съм се класирала с моите 206,5 точки,щом нямам мейл. Здраве да е. 🤗
Включих се в Милка за кафемашина,че нашата сдава багажа.

# 507
  • ЛОВЕЧ
tsitalia,ясно ми е,че тези награди бяха с класиране по точки,аз се чудех за другите,но явно не съм се класирала с моите 206,5 точки,щом нямам мейл. Здраве да е. 🤗
Включих се в Милка за кафемашина,че нашата сдава багажа.
Доколкото си спомням малките награди са на томбола,а не по точки.Може още да не са разпратили мейлите,все пак са 480 награди

# 508
Днес пристигна и моят оптигрил. Благодаря на Кока кола. Това е награда, която ще си ползвам с кеф ❤

# 509
  • София
Игра с покупка на котешка храна Гурме. Но според мен не е много изгодна - малко награди, голяма сума, а и тези храни се намират на доста по-добри цени.  https://www.malltohome.bg/page/gourmet-igra-s-nagradi?utm_source … mc_eid=6766581675

Общи условия

Активация на акаунт