Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 831
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 480
  • Plovdiv, Bulgaria
Днес в Кауфланд взех Коста кафе (на промоция е) и случайно видях игра със скреч карти, търках - опитай пак. Не знам споделяна ли е, наградите бяха чанта, кафеварка и още, но не запомних.
Иначе сутринта получих смс от Лео, за колонката от КК, е още го няма, цял ден го чакам..

# 481
  • Пловдив
Някой участва ли в играта на Джъмбо и Пощенска банка?

# 482
  • БГ
Здравейте,
игра с награда куфар Confused Благодаря Simple Smile

# 483
Минавам да се похваля. Печеля екшън камера от Жилет и Лили с една бележка. 🎉

# 484
  • Варна
Тази игра май не е споделяна в темата:

От 6 септември до 3 октомври 2021 е валидна.

# 485
Само за Кауфланд е Крадецът. Тъкмо се зарадвах, защото вчера взех за 10 лв и пазя по една случайност бележката, но като прочетох правилата се разочаровах. Моята е от селско магазинче.

# 486
Активизирал се е крадецът. Днес в СБА Коме видях тяхна игра. При покупка на два техни продукта, получаваш скреч карта на касата и може да спечелиш кен или чорапи. Не се включих.

# 487
Някой участва ли в играта на Джъмбо и Пощенска банка?

Каква е тя?

# 488
Преди няколко дни спечелих кутия с козметични продукти от игра във фейсбук.

# 489
Честито, страхотна е.

Аз в последния момент решавам да се включвам за суитшърта на Кк и се оказва, че всичко съм профукала за кърпата. Дали все още дава на всеки, че да знам дали да търча до магазина.

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Спечелили от игра в Лили дрогерие.
Скрит текст:
Играта на Лили Дрогерие и Gliss приключи и е време да обявим имената на 5-тa 🏆
Всеки един от тях ще може да релаксира, докато чете своята любима книга с електронен четец в ръка.
 🥇 Диляна Джоджева
🥇 Гергана Гочева
🥇 Петрана Георгиева
🥇 Доротея Николова
🥇 Патрисия Гигилева
С всеки един от печелившите, ще се свържем лично.

# 491
Честито, страхотна е.

Аз в последния момент решавам да се включвам за суитшърта на Кк и се оказва, че всичко съм профукала за кърпата. Дали все още дава на всеки, че да знам дали да търча до магазина.
До края на деня има да дава 230 суичъра! Шанса е огромен!

# 492
Някой да има един свободен код да опитам за суитчъра? Имам пет ,но ми изписва, че промоцията не е стартирала....

# 493
Току що пристигна Apple iPhone 12  от Winbet ,някой изказваше мнение да не чакаме нищо от тях ,но за мен са коректни.Имаше още една потребителка тук която спечели,да си го чака днес
Аз бях приятел е бивш работник там и той ми спомена да не чамам нищо от тях  Simple Smile П.С. Вижте си гаранцията на брат ми е объркана .

# 494
Ако някой не е спечелил суитчър и няма капачки,да пише.Мога да изпратя кодове на няколко човека,за да опитат да си спечелят.

Общи условия

Активация на акаунт