Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 721
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз си регистрирах червена капачка от 2 л. Една точка ми даде. Работи си приложението при мен.

# 1 081
Аз регистрирах преди малко 2 черни капачки, а на 5 ми изписа, че не е стартирала промоцията. Писах им и аз да ги проверят. 30 кода съм отупала за колонка и не дава, хич не са ми на късмет колонките. Имам и 2 участия за тази седмица за скутер, да видим. 🤞

# 1 082
Тъй като си събирам капачки и регистрирам като имам време, сега пробрах с две черни, няколко оранжеви и една сива капачки- само с черните имаше проблем. Изписа ми Промоцията още не е стартирала или нещо такова. Сивата и оранжевите регистрирах успешно.

# 1 083
  • София
Аз си регистрирах червена капачка от 2 л. Една точка ми даде. Работи си приложението при мен.

Чак сега разбирам, че на червените капачки има кодове. Flushed  Изрових плика, в който ги събирам, намерих една, която регистрирах успешно. Намерих и още няколко с 12 цифров код, разбира се системата не ги приема.
Иначе  и при мен сутринта не можеха да се регистрират кодовете, сега успях, остана ми само 1, за който не била стартирала промоцията.

# 1 084
  • София, Дружба 2
КК ми отговориха да пробвам отново с кода и го прие. Това беше червена капачка от 2 л. бутилка. Сега имам още една в хладилника и ще видим като й дойде времето дали ще я приеме.

# 1 085
Аз регистрирам почти само от 1,5 и 2 л. Предните, които бяха за Оптигрил, ми даваше по 2 точки. От червените ми дава по 1 точка. Чудя се изобщо да се пробвам ли за тротинетка, като не ми трябва това чудо! Satisfied Досега не съм се пробвала за награда, която не ми е нужна, ама и не печела от кока-кола. Може да ми даде тоя път, защото не ми трябва Smile

# 1 086
И аз доста време не знаех,че има кодове на тези от 2 л. То и не на всички има. Все още намирам двулитрови без кодове.
Пробвах се за тротинетка,но не ме огря. Ще помисля дали да пробвам пак.
За Емечо сега купих един пакет и се чудя кога да се пробвам? Има ли някакъв час за печелене или си е късмет?

# 1 087
# 1 088
  • София
Знам,че не е по темата,но имам спомен,че някой тук имаше членска карта от клуб 5*.Ще се радвам,ако ми услужи за 1 покупка.
Извинявам се за спама!

# 1 089
  • Под Слънцето
Вземам си думите назад за осмиците. Simple Smile Верно си е тва, дето го казахте.
Все още разцъквам бонус и се радвам, че се "завърнаха" някои любими игри. Чакам си другите!

Ени, май не си заслужава. Много нисък клас е -20 км/ ч.. Онази , с която ме блъснаха и продадох / от ваучерите на спорт депо/ , беше 35 км/ч.. Може да се чипира, де. Срещу 100 лв и да вдига 60 км/ч. Ама отива гаранцията..

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 17:27 от TopsyG

# 1 090
  • sofia
Излезли са победитителите на Rice up. Познайте.... 🙄

# 1 091
  • Под Слънцето
Излезли са победитителите на Rice up. Познайте.... 🙄

Пеневата чета? Без да влизам да гледам..

# 1 092
Добре им се е получило както винаги в лидълските игри

Електрически скутер   Мирела Левкова
Електрически скутер   Стефан Стамов
Електрически скутер   Ренета Димитрова
Електрически скутер   Катя Воденичарова
Електрически скутер   Самуил Георгиев
Спининг колело   Пламен Добрев
Спининг колело   Емилия Русекова
Спининг колело   Вяра Антонова
Спининг колело   Евелин Тотев
Спининг колело   Дейзи Иса
Спининг колело   Николай Николов
Спининг колело   Никола Николов
Спининг колело   Деница Ганчева
Спининг колело   Добромир Йовчев
Спининг колело   Мирослав Михайлов

# 1 093
И при мен цял ден не приема сивите капачки и езичета на КК.

# 1 094

Общи условия

Активация на акаунт