Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 369
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Може ли линк към играта на Маги? Не я намирам никъде ..
https://www.metro.bg/igri/maggi

# 1 306
На Емека бележките само за съответната седмица ли важат ?

# 1 307
На Емека бележките само за съответната седмица ли важат ?
Важат за всички седмици до края на играта.

# 1 308
Има игра на Маги в Кауфланд от вчера 27.09. Имаше банери в магазина, но не си спомням сайта, който беше изписан 🤷🏻♀
[/b]
Не знам дали имат и друга но побързай че е до 29 регистрацията
Може ли линк към играта на Маги? Не я намирам никъде ..

# 1 309
  • Nesebar
Имам съобщение от спиди 0 лв алкохол нищо не съмпоръчвала някой има ли представа от коя игра може да е

# 1 310
  • Пловдив
Благодаря validaa, а ако може още една ориентировка, защото има доста приложения Coca-Cola, Coca-Cola Promo, Coca-Cola Jeans Atacado, Coca-Cola CU, Coca-Cola en tu hogar, Coca-Cola Team Norway, Liberty Coca Cola, Coca Cola 360.....

# 1 311
Благодаря validaa, а ако може още една ориентировка, защото има доста приложения Coca-Cola, Coca-Cola Promo, Coca-Cola Jeans Atacado, Coca-Cola CU, Coca-Cola en tu hogar, Coca-Cola Team Norway, Liberty Coca Cola, Coca Cola 360.....
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cocacola.app.cee

# 1 312
Каква стана с томболата на 8888( кола и пътуване май бяха наградите). Мисля, че на 28.09 щяха да теглят. Къде на сайта им могат да се видят печелившите?

# 1 313
  • София
Това с алкохола може да е от Каменицата за татковците. 🙂

# 1 314
Каква стана с томболата на 8888( кола и пътуване май бяха наградите). Мисля, че на 28.09 щяха да теглят. Къде на сайта им могат да се видят печелившите?

# 1 315
# 1 316
Здравейте, миналата седмица звъннаха, че ще ми доставят сака от прингълс в сряда. Ама се падна почивен ден и оттогава ни вест ни кост. Проблема е че паметта на телефона ми се изтри и не мога да видя номера, който ми звъня. Коя фирма ги доставя да звънна в офиса им да питам какво точно се случва. Една награда ще спечеля и няма да я получа:(

# 1 317
От толкова превъртане на бонуса в 888 заявих едни 20 лева 😂😂

# 1 318
Здравейте, миналата седмица звъннаха, че ще ми доставят сака от прингълс в сряда. Ама се падна почивен ден и оттогава ни вест ни кост. Проблема е че паметта на телефона ми се изтри и не мога да видя номера, който ми звъня. Коя фирма ги доставя да звънна в офиса им да питам какво точно се случва. Една награда ще спечеля и няма да я получа:(
Ин Тайм ги доставят, но идват с DPD и от тази фирма се обаждат, когато пратката е в София. После почти след седмица я доставят. И ако сте си написала данните на български, пратката идва без имена и само чрез телефона ще ви търсят.

# 1 319
Здравейте , на някой случвало ли се е ваучер от играта на нестий за фешън дейс при въвеждане да дава,че вече е използван?Не съм го ползвала и съответно им писах в фб, писаха че ще предадат на колегите и вече седмица нищо..писах им отново и ме сийнаха😅Ако може някой да сподели и тел ако е успял да се свърже. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт