Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 396
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 335
Подарявам ваучер за продукти от категория "Детски артикули" на ЕМАГ за поръчки до 01.01.2021г
може ли за мен, ако, е още свободен?

Аз подарявам код за безплатна доставка за 1 месец от kolichka.bg

Имате ЛС

# 1 336
  • Пловдив
И аз днес си получих Емечо. Голям е, много ми харесва. Куриера така старателно и продължително се взираше и сверяваше касовата бележка, та чак се притесних да не съм объркала нещо.

# 1 337
Вече имам 15 регистрирани бележки за Емечо, и няма и няма.. а детето само за него говори … дано мрънкането помогне 😃

# 1 338
И аз днес си получих Емечо. Голям е, много ми харесва. Куриера така старателно и продължително се взираше и сверяваше касовата бележка, та чак се притесних да не съм объркала нещо.

Кога го спечелихте? Имам предвид на коя дата.

# 1 339
  • Пловдив

Кога го спечелихте? Имам предвид на коя дата.

На 10 септември.

# 1 340
И аз съм с 15 бележки за Емечо и нищо!
А я искам тази мечка за децата много!

# 1 341

В Sopharmacy от 1 октомври

# 1 342
Някой, който дебне наградите на Фибела може ли да каже по кое време падат? Имам още 4 кода за регистрация, ама да не ги опуквам сега, ако са пуснали вече днешните.

# 1 343
Има публикувани печеливши на beefeatermix.

# 1 344
Онзи ден си получих комплекта от BIC. Много бързо дойде и съм изключително доволна. Всичко ще влезе в употреба за учениците вкъщи
(1 и 3 клас).

Ехеее, Браво въпреки,че съм завършила преди 5 години много си ги обичам тези нещица незнам защо любими са ми еей така да си ги имам 🤣🤣🤣🤣 няма,няма и влезна в някоя книжарница ту, тетрадка ту нещо друго .. Офф и аз искам да си съм в Училищеее 🤣

# 1 345
Някой, който дебне наградите на Фибела може ли да каже по кое време падат? Имам още 4 кода за регистрация, ама да не ги опуквам сега, ако са пуснали вече днешните.
Аз се опитвам да ги следя кога падат. Днес едната от наградите беше паднала преди 10 часа сутринта, другата все още не е спечелена.

От колонките са спечелени 33, а си мислих, че са по 30 награди от вид. Четох в правилата, но никъде не пише по колко бройки има от всяка награда. Някой по-запознат може ли да каже? Благодаря.

# 1 346
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Само аз ли искам от Емека кеша 😁😁😁.Не ми го дават.Никой нищо всъщност не отпуска....

# 1 347
Някой спечелил от Чупата миналата седмица получи ли вече обратна връзка от тях (след преглед на касовата бележка)?

# 1 348
От Метро звънят за играта Уча се. С ваучер за 6 месечен абонамент за сайта съм. Разменям го, ако някой го иска.

# 1 349
Силно се надявам и аз на ваучер! Стискам си палци!

Общи условия

Активация на акаунт