Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 68 950
  • 716
  •   1
Отговори
# 675
https://m.olx.bg/d/ad/chanta-michael-kors-CID655-ID8EExc.html

Това ли беше чантата?
Вече я продават за по 120 лв……..

Получих мострите и аз, адресът беше до работното ми място.
Много ми хареса мъжкият, ако мъжът го оцени подобаващо, мисля да му го подаря.

# 676
Здравейте,нямам богатия Ви опит и познания,но споделям мнение и дълги години усещане!! Парфюма Jimmy Choo,ползвам от както е на пазара,първия,много мой! Миризмата на следващия ден на шал е неповторима и разпознаваема! Винаги пазарувам от Венера козметика Пловдив. За втори път поръчах от Парфюмо тестер,дълго време няма наличност в Пловдив.Ами не е същия! Мириша ги на дланите и двата...не ,не е същия! Няма сладост,няма постоянство и развитие!За човек,който има един парфюм в"бодуара си" си,това е мнението ми!

# 677
  • у нас
Кой от парфюмите на Jimmy Choo?

# 678
Здравейте,нямам богатия Ви опит и познания,но споделям мнение и дълги години усещане!! Парфюма Jimmy Choo,ползвам от както е на пазара,първия,много мой! Миризмата на следващия ден на шал е неповторима и разпознаваема! Винаги пазарувам от Венера козметика Пловдив. За втори път поръчах от Парфюмо тестер,дълго време няма наличност в Пловдив.Ами не е същия! Мириша ги на дланите и двата...не ,не е същия! Няма сладост,няма постоянство и развитие!За човек,който има един парфюм в"бодуара си" си,това е мнението ми!

Здравейте, нов бач, направен след реформулировки на аромата може да е причината.

# 679
  • Sofia
Този, който е само на дъното, го дават март 2020г. Чудя се дали има някаква промяна при изобразяване на кода в тази серия VCA, понеже не съм виждала такива шишета сред моите.

Днес го купих от parfium.bg, и при мен е на дъното кодът. Познавам аромата много добре, абсолютно ок си е парфюмът, вероятно вече така ги правят.

# 680
Загледах се и видях, че я има и на 70 лв.
Не бих си взела, но ако някой я иска може да е от полза:
https://www.olx.bg/d/ad/chanta-michael-kors-CID655-ID8EAgy.html

# 681
  • До сърцето...
Radika, ако скоро си била в шоурума на Елинор, случайно да си обърнала внимание какви са цените на Perris Monte Carlo?
Да, вчера бях, но не видях продукти на този бранд. Да не би да са в бутика им, на Цариградско?
(шоурума е на Черни връх). Или да не съм ги видяла, ама всичко облазих, как ме издържаха, не знам.

# 682
https://parfium.bg/jimmy-choo-40-100-ml-damski-parfium
Благодаря на Silviya Perfumes  и Tommelise за интереса към поста ми!

# 683
Загледах се и видях, че я има и на 70 лв.
Не бих си взела, но ако някой я иска може да е от полза:
https://www.olx.bg/d/ad/chanta-michael-kors-CID655-ID8EAgy.html
Моята я продадох за 30 лв и много се радвам.

# 684
Като човек с много богат опит и от двата сайта, смело мога да заявя, че и двата предлагат оригинални продукти, няма място за съмнение! Венера ми бяха едни от най-любимите, но по-бедния им асортимент ме насочи към други сайтове. Факт е обаче, че имам причини да гарантирам за тях. Причината за разликата, която усещате би могла да бъде реформулиране. Дайте време на парфюма да си "почине", не бързайте да го заклеймявате. Споделете след 20-тина дни примерно как го намирате. Както предполагам знаете зависи много фактори - климатични условия /сезон, температура, влажност/, както и от моментното Ви /психическо, физическо/ състояние, химия с кожата и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 685
Леко извън темата, но разгледах тези чанти в ОЛХ. Малките на МК са от 100 до 120 лв. Единствено една дама е написала, че чантата ѝ е подарък от Delirium и търси много по-ниска цена.  Яд ме е как заблуждават хората, с внос от Англия и прочее. Всъщност, дори качеството на тези чанти не отговаря на търсените суми. Ноо, всеки има правото да постави каквато цена иска. Татяна, много хубаво, че сте зарадвали някой с тази разумна цена 🌷

# 686
Пристигна ми поръчката от Елинор, за съжаление сбъркана.
Дамата от онлайн магазина беше много любезна по тел., силно се надявам да получа желания парфюм при същите ценови условия.
Отдавам грешката на ретроградния Меркурий Simple Smile и че съм си карък по подразбиране Rage

# 687
# 688
Noir в Нотино е 76 лв, продукт с бд.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт