Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 808
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 530
От първия ден на въртене на колелото ми се падна купон за намаление на био шоколад. Взимаш един на 2.99 и вторият е 0.60лв., т.е. излизат по 1.80лв. Мога да взема  общо 6 бр. (3х2 ). На купона е показан само млечния шоколад, но в описанието пише, че може да се комбинират. Взех 6 бр. черен, но не ми приема купона. Служителелят ме пита, откъде ми е купонът, че може да не е за този магазин. Казах му, че е е от колелото и ако не е за този магазин, си пише изрично. Накрая ми каза да се обадя на потребителския телефон, но днес не работят.  Чудя се да пиша ли в контактната форма.
При всеки купон ( стандартен от брошура или скреч или колело ) имаш уникален код на продукта за да не стават грешки. На всеки етикет с цена в Лидл е изписан този същия код. Така ще си абсолютно сигурна дали е за точно този продукт или не.
Ако въпросните био шоколади са в отделни кашончета с отделни етикети, най-вероятно кодовете ще са различни и ще можеш да вземеш само показания.
Ако са миксирани в един кашон или пък с общ етикет можеш да комбинираш.
Не съм се заглеждала в кода на етикета, но бяха в отделни кашончета. Но написаното в купона "може да се комбинират", явно значи, че трябва или да са само млечен, млечен и черен, но не и само черен. Но всичко е въпрос на тълкуване. Не е ясно упоменато.

# 1 531
Днес сефтосах рулетката ..
3 бр.кен Аргус бира по 42ст./бр
Хубава ли е да зарадвам ММ или да не рискувам (не пия и не разбирам от бира)

# 1 532
  • In transit
Някой има ли проблем с приложението Lidl Plus?
От вчера ми иска актуализация и като на натисна за такава, изписва, че приложението вече не е съвместимо с устройството ми.
Звънях на клиентския им телефон, но днес не работят.
Да, моето. И даже писах мейл на Лидл, че това е дискриминационна политика. След като всички останали приложения могат да работят със стари и нови версии, тяхната защо да не може? За нещо специално ли се имат? Или работят в комбина с производителите на телефони?

# 1 533
  • Варна
Айде сега... май вие се имате за много специални. Никой не ви е длъжен да поддържа версии на приложениея за 10 годишни телефони с операционна памет на елка.

На мен ми беше много удобно да работя на Windows XP, но преди 2 - 3 години се наложи да мина на 10. Не ми е хрумвало да се оплача от дискриминация. Joy

# 1 534
При мен приложението се актуализира само (iOS).
Купоните за фъстъци и кухненска ролка могат да се ползват във всички филиали, премахнато е ограничението за определени филиали.
Имам бонус купон за моцарела ХХЛ.

# 1 535
  • София
И до подкупи стигнахме вече 🤐
Mikkey, несериозно е да скачаш на революции за такова нещо преди да се замислиш за елементарни неща, като например възможно ли е технологичната революция да спре до нивото на твоя телефон.
Дори сега да нямаш, ще имаш със сигурност проблеми с онлайн банкиране и т.н. Не защото и банките са в заговор, а защото нивото на наличния ти софтуер не кореспондира с изискванията за функционалност и/или защита.
Другите приложения вървели... Ами ако са Белот и Судоку, ще вървят, да.

# 1 536
  • Mediterraneo
Ох, ще падна! Един бойкотира Лидл и няма да пазарува там, друг го обвинява, че работи в коалиция с производители на телефони. Честно?!

# 1 537
Не съм се заглеждала в кода на етикета, но бяха в отделни кашончета. Но написаното в купона "може да се комбинират", явно значи, че трябва или да са само млечен, млечен и черен, но не и само черен. Но всичко е въпрос на тълкуване. Не е ясно упоменато.

И на мен ми се падна такъв купон днес. Пише, че могат да се комбинират разновидностите, но кода на продукта е един - 134426.

# 1 538
Много кофти тръпка е да влезеш в лидл и да си си забравила телефона в колата. Как да е, нямам рулетка. Гледам свинската плешка, на добра цена е и грабнах 1 пакт. После минавам, както имаше 5-6- празни кашони Simple Smile
Взех възглавница с Маршал песа. А защо трябва да си искам пликчето с татуировка и магнит? не е ли да ти ги дават към сметката?

# 1 539
А сьонга имаше ли?
Начи викаш да си искаме тъпотийте...
Ей разсипаха я тая държава.

# 1 540
  • София
А защо трябва да си искам пликчето с татуировка и магнит? не е ли да ти ги дават към сметката?

Аз не знаех, че дават магнитчета или татуировки. При плащане на сметката, касиерката сама ми даде магнитче. Каза, че е за детето ми. Обясних, че имам големи деца. Тя каза, че няма значение, полагало ми се.  Може би зависи от стойността на покупките.

# 1 541
А защо трябва да си искам пликчето с татуировка и магнит? не е ли да ти ги дават към сметката?

Аз не знаех, че дават магнитчета или татуировки. При плащане на сметката, касиерката сама ми даде магнитче. Каза, че е за детето ми. Обясних, че имам големи деца. Тя каза, че няма значение, полагало ми се.  Може би зависи от стойността на покупките.

За всеки 25 лв дават едно пликче.

# 1 542
Аз днес направо се изложи. Цял ден си мисля, че е събота и взех по ата със сирената. Взех да обяснявам на кадиерка та, че не са сменили цената, че после се зачудих що не излизат намалени на касата, показах й брошурата и уверено й казах, че е от вчера-петък Joy

# 1 543
  • Sofia
... Цял ден си мисля, че е събота и ...
Мдаа и аз вчера  се обърках така в един момент по отношение на днешния ден.

# 1 544
  • Козлодуй
Аз реших да се възползвам от купона за Български сливи но номера му отговаряше на Италянските сливи взех малко от тях и на касата питам намалението за тези сливи мина ли че се различава името и кода тя мига на парцали и аз и ги вадя от количката оказа се че ми ги е маркирала като смокини и хал хабер си няма че има такъв купон имах чувството че не е продавачка от този магазин добре че обърнах внимание заради разликата в наименованието Simple Smile
Относно актуализациата на приложението и аз искам да ми се актуализира ама то неще - не знам какво правя и дали всичко е правилно - за тези които се е актуализирало коя версия е да погледна моето коя е - сега имам версия 14.41.2(1470400180)

Общи условия

Активация на акаунт