Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 770
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 740
Ей, като казахте за рулетката - повторното въртене (при първото нищо не печелех) ми се падна намаление на няколко вида хляб, а аз хляб не ям. Голям късмет! Simple Smile

# 1 741
  • Варна
Ако имахме наблизо Била до нас, в Лидл щях да влизам само за 3-4 неща, които харесвам и другаде не съм им намерила алтернатива.
Все нямат от промоционалните стоки. Особено е изнервящо за хора, които редовно пазаруват - веднага се вижда, че не е заради изчерпаното количество, а явно имат проблем със зареждането. Само дето пращам ММ за зелен хайвер. 🤪

За чий са пуснали в петъчната промоция на толкова низка цена пиците 4 сирена, като ги няма никакви... И, естествено, вързали са си гащите с лепната бележка "поради засиления интерес, бла-бла".
Нали е от петък прИмоцията, кога заредиха та кога свършиха. 🙄

# 1 742
Да ти кажа честно, в Била също не е гаранция че са налични всички неща от промоциите им. Наблизо са ми и двата магазина, но Била ми е по-близо и в Лидл и аз ходя само за което наистина ми трябва да е от там. От Била купувам повече неща, понеже ми е на 5 минути пеша. Аз се прибирам пеша и от двата магазина, та по-тежките са от по-близкия.
По-рядко е отколкото в Лидл де, не толкова масово да не намирам нещата, но го има и там като проблем. (За седмичната брошура говоря, че те нали имат и месечна и незнамсикакви още, за тях към края на периода пак става същото но през повечето време са налични нещата).

# 1 743
Като нов продукт в Лидл предлагат охладен пилешки фенер, 2.60 /кг, на Пилко е (който недолюбвам много), стана вкусна супа с него.

# 1 744
  • Варна
Събирам мнения за машинките за подстригване на животни от брошурата за новата седмица Simple Smile

# 1 745
И аз вчера се зарадвах на фенерите, стават страшно хубави бульони от тях.

А за пиците нямаше никакво ограничение за покупка, вчера буквално имаше хора с по 10 пици на касата. Това беше в 7:45 сутринта. Та не съм изненадана, че вече няма, по скоро се изненадах от това, че имаше хора, които са се вдигнали да дойдат с отварянето на магазина, за да купят 10 пици. Само на бекона не разгадах каква е мистерията...

# 1 746
В нашия филиал бяха написали на етикета ограничение за пиците, не помня 5 или 10 броя беше. Докато бях в магазина имаше в хоризонталните фризери, видях че се вземаха, но по малко бройки.

# 1 747
  • София
Тази сутрин рано бях в Лидл. Имаше  само една стъклена дъска и я взех повлияна от тази тема. Много спокоен пазар беше. Следобед пак ще ходя, че забравих да купя минерална вода, а ми трябва. Simple Smile

# 1 748
  • Sofia
По мое мнение само купонът ограничава донякъде.
А офертите са с вратичка, демек не вършат работа ограниченията им.

# 1 749
Не съм стъпвала в лидл отдавна. Не ме блазни никаква промоция, купони и т н

Мерси че споделихте за фенера. Готвя пиле с ориз на синко понякога, но мръвите ми ги отказва и ми хартисват. Ползвам ги за бульон само за ориза. Ще пробвам с фенер...скъпичък идва, ама...той къде стои, при кълки мълки, там ли?

# 1 750
До пилешките продукти е фенерът, при нас в хоризонталния хладилник най-вдясно. Не харесвам много Пилко, но фенерчето е добре, пусна и мазнинка (имаше около кожата на шията при някои парчета повечко), сравнително добре беше почистен.
За суровия бекон за готвене- и него търсете на подобно място, но при свинското.
А за ограничението по етикет на пиците - мярнах информация, че цената важи при колкото бяха посочили макс бройки, не съм проверявала, взех само 3 пици.

# 1 751
Мерси, Феникс.
Ако се дотътря днес до там..ще взема. Ако е стигнал до дълбокия прованс де, фенера...

# 1 752
Аз посетих вчера филиала на Раковска - пицата беше с червен етикет и надпис “Намалението важи до 5 бр на клиент”.
В 10 сутринта имаше огромно количество пици в хладилната витрина. На бележката пицата се таксува като “Акция” от редовната цена се вади намалението, не пише директно 1,84 лв.

Вие хубаво пишете, че са се редили с по 10 пици на касата, само дето бройките над 5 се таксуват на редовна цена. Касиерите предупреждаваха.

# 1 753
Моля, Тета, дано ви докарат и на вас пилешки фенери, отбелязан е продукта с жълт етикет, трябва да го има в редовен асортимент вече.
Скрит текст:
опит за снимка на супата директно от тенджерката, извинявам се за недоброто качество на фотото
За пиците- не знам как е било по другите филиали, но ако са давали касиерите да минават на отделни бележки за по 5 пици, ясно защо е нямало после наличности…

# 1 754
Разочарована съм от пазаруването - няма пици, няма кекс с купон, няма моливи, няма скицници (никакви)... Поне взех шоколади и дамски превръзки.

Общи условия

Активация на акаунт