Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 990
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 305
Знаете ли каква изненада има в шоколадовите яйца на Лидл? Преди време имам спомен за някакви чудовища. Има ли сгобяеми игрички подобни на Киндер яйцата или са готови фигурки? Мерси.
Аз купих тоя комплект от 3 бр УЖ с животни. До тук му се падна количка и вагон. За сглобяване са. Нищо особено

# 1 306
Колелото на късмета от понеделник ще се върти? Излезе ми реклама на дисплея на касата, касиерката не знаеше. В приложението не виждам нищо, само купон след касовата бележка

# 1 307
Днес купих чоризото(при нас е намалено на 3 и нещо), но не си спомням отзивите за тези наденички. И как ги приготвяте? На скара, фурна, тиган?

Нарязвам на дребни парченца, заедно със зеленчуци, бейби доматки, босилек, чесън и бяло вино стават чудесна заливка на спагети, като леко пръжвам в зехтин и добавям виното.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 18:22 от Lachesis

# 1 308
  • Пловдив
Имам купон за хамбургери Select&Go. Някой да е взимал такива хамбургери, струват ли си?

# 1 309
  • Варна
Най-сетне ми се падна купон за 1 ст. за нещо, което по принцип купувам редовно - мокри кърпички. Grinning

# 1 310
Тези защо са люти?

# 1 311
  • Варна
Ми то си пише на чист български - фъстъците са с пикантна обвивка.

# 1 312
С чили и черен пипер...
С бира лютото се гаси Grinning

# 1 313
Благодаря.

# 1 314
Днес не ми минаха офертите на лидъл+ . Писах им на контактната форма! Angry

# 1 315
  • София
Чипсът от лимец е много приятен. Едва сега отворих един пакет. Съжалявам че не взех повече.

# 1 316
  • София
Благодаря на всички, които дадоха мнение за тостера. Да уточня, че гофрети у нас не се правят, само сандвичи. В тази връзка мощността не ми е проблем. Старият ми тостер също е с мощност 750 вата. Междувременно пригодих нещо, с което да го затварям, и пак ще си го ползвам. За онези, които се подиграваха на моя въпрос, имам послание - радвайте се на дните си и не помрачавайте живота на другите, защото всичко, което мислим, казваме и правим, се връща многократно при нас.

# 1 317
На някои сега ще им се върнат много тостери. Какво ли ще ги правят.

# 1 318
Какво ще рече това:

# 1 319
Някой ползва ли вече Сторител с кода от Лили?Може ли да покажете, какъв имейл получихте , имам съмнение ,че при мен не го отчете този код

Общи условия

Активация на акаунт