Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 837
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна
passion,
Скрит текст:
Android 6.0 was released in 2015 and we are ending support to provide the latest and greatest features in our app using the more recent Android versions. As of September 2019, Google is no longer supporting Android 6.0 and there will be no new security updates.

Крайно време е и да започнем да мислим, преди да говорим/да се оплакваме/да пускаме смешни жалби Simple Smile

# 1 576
...В магазина си пазаруваха Китин Муньос и княгиня Калина, доста се мотаеха и се чудеха какво що. Китко май листче със списък си носеше, пък по телефона говорѝ, пък с Калинка не можеха да се разберат какво сирене да си купят, на испански си бърбореха. Питам мм "видя ли царските особи", не ги видял, ама вика "нали знаеш, че това зад Лидл е тяхно?!"...

Хаха, аз ги разблъсках и двамата, и се вклиних между тях, че точно ми пречеха нещо на млечните😂 Не ги разпознах, но от говоренето по телефона загрях сега. Кое е тяхно?

# 1 577
Враня
После на Панчарево попаднах на семейство - тя говореше развален български или по-скоро с акцент, той на немски, с кемпер бяха. Търсеха къмпинг "Врана", объркали се, не могат да си пуснат навигацията и да го намерят. Мм рече: да не са на гости на Китин и Калина, та затова пазаруваха - за гости! Grinning

# 1 578
Добре, оплакването от тежестта на приложението и несработването не е от 1 и 2ма човека, защо е нужно да се нападате и да има изречения по адрес на някойз който е споделил проблем. И аз вече няколко месеца казвам, че ми трябва нов телефон, отделен само за Лидл плюс. Тъкмо намеря място и сложа ъпдейт и следващата седмица пак имам известие за ъпдейт. Кой крив, кой прав не знам, но нали уж е в помощ на клиента, а клиента се чувства гадно, че няма най- новия модел iPhone , който има автоматично направен ъпдейт ( нищо лично към никого, чета по диагонал).

# 1 579
Пийк, твоят отдавна е за смяна..казах ти преди месец. Моят старият беше така, няма оправия..нов си трябва. Факт.
Grinning

# 1 580
  • Варна
Ох, ами като четеш по диагонал - така ще е... нападки не знам къде видя. А изречения си разменяме, да. Така общуват човеците по принцип. Simple Smile Не преувеличавай - няма нужда да имаш най-новия модел от никоя марка телефон. Достатъчно е да е съвременен.

Абе... някой писа за проблемно месо напоследък. Вчера взех едни бутчета - в срок до 29ти. Днес тръгвам да ги готвя... изглеждаха на все едно днес изтичащи. Едното - леко потъмняло край кокала. Явно трябва повече да оглеждам какво купувам.

# 1 581
Ще намерите моливите, спокойно. В нашия филиал беше зареден цял щанд с тях и имаше много бройки. А живот и здраве занапред се надявам да се сдобия и с по-скъпи, щом цените им са оправдани.

# 1 582
  • shumen
При нас моливи имаше,но не ми харесват на мен.

# 1 583
  • Варна
Отстъпката в So0harmacy се използва само със сканиране на Lidl+ картата или има някъде купон за активиране?
Не намирам кампанията в купоните и Lidl+ офертите.

# 1 584
Сканиране на Лидл + картата, като в ОМВ

# 1 585
Сканиране на Лидл + картата, като в ОМВ

Не, нищо не се сканира.
В приложението има код за отстъпка - 8 цифрен.
Ако поръчвате от онлайн аптеката, кодът се пише в полето “промо код”.
При покупка от физическа аптека, диктувате кода на касата или показвате скрийншот на кода да си го въвеждат те.

# 1 586
  • Варна
Мерси! За ОМВ сега разбирам.
Има ли и други партньорства?

marinadp, къде е този код?

# 1 587
Партньорите може да разгледате в самото приложение.
В момента активните са storytel, sopharmacy, omv, pixi фотокниги, sdi застраховки и софийска опера.

За кода трябва да влезете в партньори, след това се натиска синия бутон “Виж промо кода” и се отваря самия код с инструкции.

# 1 588
  • Варна
Намерих ги, много благодаря!

# 1 589
Аз пък искам бархетно спално бельо вече да предложат. Много студено ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт