Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 834
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 590
Ще има ли брошура 🤗

# 1 591
  • Пловдив
https://www.lidl.bg/bg/broshura/27-09-03-10/view/flyer/page/1

Краайно скучна брошура за мен. Освен за плодове и зеленчуци няма за какво да ида. 😬

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 00:14 от cooking_addict

# 1 592
Някой има ли проблем с приложението Lidl Plus?
От вчера ми иска актуализация и като на натисна за такава, изписва, че приложението вече не е съвместимо с устройството ми.
Звънях на клиентския им телефон, но днес не работят.

Аз нямам проблем, току що проверих.

# 1 593
  • Sofia
Аз харесах някои неща от брошурата, ще видя утре и приложението.

# 1 594
Дамските якета мисля че и друг път ги е имало същите. Късичките ги виждам че са по-скоро есенни, но ми е интересно дългите дали са зимни или не топлят чак толкова?

# 1 595
  • Пловдив
Лютеница и меденки от XXL и антибактериални кърпички, това само харесах аз. Чакам термоблузи и термоклинове да се появят.

# 1 596
  • На изток от Ада
Тези якета нямам но имам две олекотени от рециклирана пластмаса мн тлплят.

# 1 597
Момичета, от пилата за нокти доволни ли сте да ви сваля гел лака? А става ли и добре за пети ? имам тази която е само за пети, но се чудя сега и за тази

# 1 598
  • Козлодуй
Отстъпката в So0harmacy се използва само със сканиране на Lidl+ картата или има някъде купон за активиране?
Не намирам кампанията в купоните и Lidl+ офертите.
Аз използвах отстъпката онлайн има код който въвеждаш във формата и намалява 20% от определени продукти тяхна марка - накупих витамини и добавки с магнезий и вит Б Simple Smile

# 1 599
Гледам макароните в новия каталог и се чудя защо ни ги пускат по никое време? И те ли са от закъснелите доставки... Ако бяха оранжеви и черни, щях да си помисля, че са за Хелоуин, но тези ми изглеждат пролетни.
Това дали са цели макарони, или са половинки, да си ги лепим вкъщи? Знам, че въпросът ми е странен, но не мога да разбера от каталога.

# 1 600
  • Sofia
То и до Хелоуин има цял месец, та явно не са по някакъв повод макароните, а просто щото е френска седмица...
Пък изобщо не ми се вярва да са за лепене.

То тоя студ никой не го е предвидил, та да пускат бархетни чаршафи (имало ли е такива наистина, че откакто ползвам Лидл (от миналия януари) не съм виждала) и термо бельо, ама ей на ние снощи си пуснахме парното... брррр...

# 1 601
Гледам макароните в новия каталог и се чудя защо ни ги пускат по никое време? И те ли са от закъснелите доставки... Ако бяха оранжеви и черни, щях да си помисля, че са за Хелоуин, но тези ми изглеждат пролетни.
Това дали са цели макарони, или са половинки, да си ги лепим вкъщи? Знам, че въпросът ми е странен, но не мога да разбера от каталога.

Щом пише вкус, със сигурност са залепени. Макаронената черупка сама по себе си няма вкус - тя е само белтък, захар и бадемово брашно.

# 1 602
Макароните гледам, че са обозначени като “Дебют! нов  вкус в Лидл” .

Бархетни чаршафи имаше след пускането на Лидл +, но няма как да видя/търся кога съм ги купувала, едни комплект чаршаф с калъфка с еленчета имам.

# 1 603
Извадих едни нови чаршафи, червено каре (малко като шотландско), които са купувани миналата година, оказаха се бархетни. Много хубави! Идеални за сега. Ако пуснат, ще си купя още едни. Избеляват ли? Предстои да ги изпера преди да опаковам завивките в тях.

# 1 604
Тези бархетните с еленчетата не са ми избелели.

От новата брошура само няколко хранителни продукта харесах.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 09:44 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт