Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 727
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 800
Някой има ли отзив за електрическата пила за нокти, която е в брошурата от другата седмица?

# 1 801
  • София
За електрическата пила, в темата за лакове има различни мнения. Някои са много доволни, други не са, трети не могат да се справят с накрайниците как се ползват и не им е удобна. Всичко е до опит.
Отбелязал съм за другата седмица да я купя.

# 1 802
  • Асеновград
Някой има ли отзив за електрическата пила за нокти, която е в брошурата от другата седмица?
Аз съм доволна. Ползвам я за пилене на нокти, не за премахване на лак от тях. Голямо удобство ми е най вече за педикюра. Моята е стар модел вече отдавна излязла от гаранция. Няма степени за разлика от новите, а само сменя посоката на пилене. Миналата година благодарение на Долче се сдобих и с по модерна от К на промоция. Факта че си взех още една за резерва говори сам .

# 1 803
Феникс, колко от фенера да сложа за бульон? Целият пакет ми се вижда много, 2/3 сложих..добре ли е така?

# 1 804
Зависи за колко голяма тенджера, Тета, сложих целия пакет (1.1 кг), но в сравнително голям съд правих супата (май трябва да добавя и уточня, че малко по-гъста откъм месце я направих, зависи и от предпочитанията). След като се свариха ги извадих преди застройката и после обезкостих донякъде фенерите, поне доколкото може набързо да се свали от месцето, останаха и от кокалчетата.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 11:04 от fenyx

# 1 805
Благодаря, разбрах Grinning

# 1 806
В брошурата за другата седмица има френски макарони, два вида. Хубави ли са?

# 1 807
Като за макарони от супер-маркет - стават, особено за такава цена, но от добрите сладкарници са по-хубави (и по-скъпи съответно).

В лидълския чугунен уок много ми харесаха как стават пържени картофи.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 12:14 от fenyx

# 1 808
Минавам да кажа, че и хванах цаката на парочистачката и няма да я връщам. Първият път един цял резервоар вода замина за половината къща и затова мокреше толкова. Защо - не знам. Следващите пъти някак се справих и почистих цялата къща, а в резервоара оставаше около 1/3 от водата. Не става толкова мокро, съхне бързо след това и всичко изглежда много чисто. Така че - супер е!

# 1 809
Сега бях на екскурзия до Лидл Луковит. Имаше огромно количество моливи и си взех едни, както и последните два скицника. Имаше доста и от големите кексове, но не и пици.
От колелото ми се падна това:

А вчерашната награда беше това (използвах го):

# 1 810
  • Sofia
Мммм страхотните еклери! Simple Smile

# 1 811
Това кафе хубаво ли е? За пръв път го виждам.

# 1 812
  • на последния етаж
Така и не намерих моливите в метална кутия в София. Някъде имало ли ги е налични?

# 1 813
  • Sofia
В Княжево вчера имаше доста, Лита.

# 1 814
И на мен ми се паднаха еклери, но то палми, то гфс.... Мерси. Сега имам за пенливото вино и други... Само пица нямаше, всичко друго беше ок.

Общи условия

Активация на акаунт