Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 723
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 455
Принц Хари ще се появи на тържествената гала на "Салют на свободата" на Intrepid Museum (Безстрашият музей), на 10-ти ноември, за да връчи награди за "безстрашна доблест" на 5-ма военнослужещи, ветерани и техните семейства, "живеещи с невидимите рани на войната"
Президентът на Музея казва в изявление:
Благодарни сме на принц Хари, херцог на Съсекс, че почита и разширява историите на тези герой и помага за повишаване на осведомеността за подкрепа на психичното здраве на нашите жени и мъже в униформа

За повечко цвят на поста, един готин Хари на служба:

https://twitter.com/ledbettercarly/status/1442526948551503876?s=19
Ама наистина е много як Хари тук😘
Значи скоро ще го видим в този музей. Той е доста свързан с тази тема и личи, че му е много присърце, още повече, че е създател и на Инвиктус.

# 1 456
Хари винаги е много як в униформа, тъпо, че му отнеха правото да я носи, така и не разбрах защо, някакво наказание трябва да беше.
Важното е, че хората го уважават и са го избрали да връчи награди за неща, които са му присърце.

Утре ли беше премиерата? Дано се облекат хубаво дамите.
Кеймбридж и Хари са ходили на Спектър:

Ауу, помня ги, супер бяха тримата.

# 1 457
#serviceisuniversal
Знаете ли, че има снимка на Хари в националното гробище „Арлингтън" в САЩ. Беше видяна по време на встъпването в длъжност на Байдън:
Горният десен ъгъл:

Въпреки отнетите титли, се радвам че Хари остава близко до военното си семейство.

# 1 458
  • Някъде там
Ули нищо общо с кралицата няма. Не е кралска награда. Хари е в качеството си на военен ветеран най-вероятно.
На сайта е обяснено какви са наградите и за какво се прави галата

Джон Бон Джови ще бъде от наградените в друга кстегория.
https://support.intrepidmuseum.org/campaign/salute-to-freedom-gala-2021/c337622

Максима на беседа за предприемачество. И интересна ми се струва роклята но не намирам друга снимка.

# 1 459
#serviceisuniversal
Знаете ли, че има снимка на Хари в националното гробище „Арлингтън" в САЩ. Беше видяна по време на встъпването в длъжност на Байдън:
Горният десен ъгъл:

О, да, бях мярвала такава информация някъде, не помня къде обаче. А тази снимка къде е изложена всъщност?

# 1 460
  • София

Максима на беседа за предприемачество. И интересна ми се струва роклята но не намирам друга снимка.

Не мисля че искаш, затова в скрит 😁 (Валентино е)
Скрит текст:

# 1 461
Така, де...в Националното гробище, Ани. Иначе, самата снимка пак беше от някакво посещение на Хари в САЩ, но не помня годината и повода, трябва да потърсим Wink
Бон Джоуви е работил с Хари по създаване на музика за Инвиктус.
Какво и е на ръката на Макси? Тъкмо щях да казвам, че ми харесва роклята, ама...е, бижутата поне, можем ли да видим 😁

# 1 462
Малко на рибарска мрежа ми бие Максината рокля.

# 1 463
На нея и отива, на друга не знам как би стояла, малко е екстравагантна тая рокля.
Харесва ми.

# 1 464
  • Някъде там
Хюсеин е с Ковид.В добро състояние е. Да му минава бързо.

Щях да пиша одеве за книгата за Амалия.
Това е нещо като подарък за Амалия от авторката. Срещала  се е няколко пъти с нея за разговори. Посещавала е училището ѝ, конната база в която Амалия тренира.

Честно казано ако в долната част нямаше мрежа щеше да ми хареса.

И Виктория в униформа.

# 1 465
С подобно модно творение на среща за предприемачество?? Доста странен за мен избор, пък нека и да е Валентино. Дори и не й стои добре.

# 1 466
Викито е много готина.

Ако я нямаше долната мрежа, щеше да е по-добре. Летисия има подобна. Много ми харесва:

# 1 467
Оле, ама тя Викито си е опасна Wink

# 1 468
Дано довечера е с нова рокля.
Една стара, но е като фея с нея

# 1 469
  • Някъде там
Тирамису все пак има военно обучение Вики. 😉
Как са я обградили.🙂

Тоалета на Мери от вчера в носен и друг Пръстена от вечерята за военните е страхотен.Много харесвам бижута под формата на листа.
Хубава жена

Мари от двата ангажимента вчера.Харесеам и нея много. Полата е хубава но не с тази дължина.

Общи условия

Активация на акаунт