Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 739
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 440
Мери в черната униформа и Летисия в бялата рокля ми харесаха.
Вики много шарена. Рядко уцелва хубав тоалет.
От сватбарите си харесах 1-2 жени само. Другите - много странно облечени.
В книгата за Амалия не знам какво толкова ще пишат. Толкова е млада още.

Рокля-Армани
Чанта- Нина Ричи
Обувки - Манало Бланик

# 1 441
# 1 442
Чарлз, четох някъде, че отдавна е фен на Бонд и това май няма да е първата му премиера на Бонд филм. Или и преди е ходил на филмовия сет.
Не помня подробностите вече, но е фен (;

# 1 443
Утре ли беше премиерата? Дано се облекат хубаво дамите.
Кеймбридж и Хари са ходили на Спектър:

# 1 444
Утре е премиерата май.

Ето колаж от червения килим

# 1 445
Утре е премиерата май.

Ето колаж от червения килим

Премиерата на какво?

# 1 446
Принц Хари ще се появи на тържествената гала на "Салют на свободата" на Intrepid Museum (Безстрашият музей), на 10-ти ноември, за да връчи награди за "безстрашна доблест" на 5-ма военнослужещи, ветерани и техните семейства, "живеещи с невидимите рани на войната"
Президентът на Музея казва в изявление:
Благодарни сме на принц Хари, херцог на Съсекс, че почита и разширява историите на тези герой и помага за повишаване на осведомеността за подкрепа на психичното здраве на нашите жени и мъже в униформа

За повечко цвят на поста, един готин Хари на служба:

https://twitter.com/ledbettercarly/status/1442526948551503876?s=19

# 1 447
Може ли повече информация Хари в качеството на какво ще връчва наградите ? Той е частен гражданин; не представлява Кралицата вече, а е и с отнети военни титли. Разбира се остава принц по рождение, внук на Кралицата и съосновател на Арчуел.

Хари беше с папка "таткото на Арчи", а Меган пък е персонализирала чаантата си Диор - пише Дукесата на Съсекс. Ако на някой му е интересно това е моделът https://www.dior.com/en_gb/products/couture-M0565OREY_M989-mediu … an4mRi_RPgh16g_gA, кръстен е на самата Даяна, модерната версия на любимата й чанта

# 1 448
Принц Хари ще се появи на тържествената гала на "Салют на свободата" на Intrepid Museum (Безстрашият музей), на 10-ти ноември, за да връчи награди за "безстрашна доблест" на 5-ма военнослужещи, ветерани и техните семейства, "живеещи с невидимите рани на войната"
Президентът на Музея казва в изявление:
Благодарни сме на принц Хари, херцог на Съсекс, че почита и разширява историите на тези герой и помага за повишаване на осведомеността за подкрепа на психичното здраве на нашите жени и мъже в униформа

За повечко цвят на поста, един готин Хари на служба:

https://twitter.com/ledbettercarly/status/1442526948551503876?s=19
Браво на музея !Няма по--доблестен от принц Хари ,които да връчи тази награда.Чакам с нетърпение следващите изяви на херцога на Съсекс .

# 1 449
  • Някъде там
Днес седем учители от Дания са  удостоени с националните награди на МОН и научни изследвания 2021.
Стилна и елегантна Мери. Много красив цвят блуза.

# 1 450
Премиерата на новия филм на Бонд.

Не мога да повярвам, но блузата на Мери много ми харесва. Полата 50/50. Ако беше вталена щеше на е убиец. Интересно ми е обувки какви е избрала.

# 1 451
  • София
Сигурно в качеството си на поканен да я връчи, ще го направи. И на ветеран..спекулирам си. Плюс музеят е в НЙ...едва ли много им е зор дали представлява кралицата, все пак вече от 2 века не са колония.

Много хубава блуза на Мери!

# 1 452
Сигурно в качеството си на ветеран от войната, както и създател на Инвиктус Геймс.
Забравих да кажа, че музеят се намира в Ню Йорк.

Чудесна Мери! Много ми харесва косата й
dochy, и аз така Wink !

# 1 453
Била съм в този музей и много, много ми хареса!

# 1 454
Тази награда има ли нещо общо с кралицата?
Хари ще ги връчва като Хари, не като представител на кралицата. Все пак САЩ война са водили, за да не са свързани с кралицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт