Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 655
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Максима ми харесва и с двата тоалета, но долният повече.
Аз обожавам зелено и съм вечно пременена в него и тук много ми харесва цветът. Но горната част на роклята е странна, като разкопчана спортна жилетка/суитчър.
Прическата не ми харесва.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 11:27 от Дези.

# 61
Максима е 10 от 10 със зеленото. И прическата и е готина. Панталона с шарките също ми хареса. И на Сара давам 10 в облеклото. Допадат ми такъв тип сака и пантофките с водните кончета са свежарски:

# 62
Много ми хареса сакото на Сара. Тя също изглежда добре.

# 63
На мен ми е малко смешна Сара в това облекло 🤭

# 64
И на мен 🙂
То и самата снимка е лоша - направена е някъде от високо и затова Сара изглежда късокрака и табуретчеста, ама и тя се е обляклааа... Отдавна й е време да прибере надълбоко в гардероба късите полички. Хубави са й краката, но и възрастта й е хубава 😉

Благодаря за новата тема! Прекрасни замъци! За съжаление нито един не съм виждала наживо 😞

# 65
Сестри Спенсър

# 66
Не ми харесва Сара и на мен. Хем гледам да не дискриминирам по възраст хем има нещо, което не е баш. Май е дължината на полата, но и целият ансамбъл... Но и прическата.
Тя явно обаче харесва този тип сака с леко военни шевици.

Камила май е по-възрастна от нея, но изглежда в пъти по-добре.

На Максима зеленият тоалет не ми допада особено.

# 67
Сара в лице не изглежда добре, а не е много възрастана, около 60-те е май.
Изглежда неподдържана жена за мен.

# 68
Албер е говорил за Шарлийн пред People

Принц Албер от Монако говори за продължителното възстановяване на съпругата си принцеса Шарлин в Южна Африка.

Принцесата на Монако Шарлин е „нетърпелива“ да се върне у дома и се надява отново да се събере със семейството си - този път в Монако - по -рано от очакваното, казва принц Албер

В първото си интервю, откакто се върна от посещение със съпругата си и децата си в Южна Африка , 63-годишният суверен предостави медицинска актуализация и отвърна на медийни съобщения, които предполагат, че брачните проблеми, а не медицинските проблеми, са разделили семейството им.  

Скрит текст:
Принцесата е "заземена" в Южна Африка от средата на май поради поредица от медицински процедури, предназначени да коригират предишна УНГ операция и да се преборят с инфекцията Шарлин, 43, разработена след процедурата.

Тя е готова да се прибере“, казва изключително Алберт.Той отбелязва, че датата й на връщане в Монако „зависи от това, което казват лекарите ѝ“ и ако напредъкът й продължи, тя може да планира пътуването си за този месец.

"Знам, че е казала евентуално " в края на октомври ", казва Албърт," но това беше преди този последен кръг от назначения. Сигурен съм, че можем да съкратим този период от време малко. "

Той споделя: "Готова е. На шега каза, че е готова да се прибере на кораб, за да се върне в Европа[/i]." 🤭😂
https://people.com/royals/princess-charlene-is-ready-to-come-home/

# 69
  • София
Последната информация която прочетох за Шарлийн е, че в сряда следобед е колабирала и се е наложило да я приемат в болница. В четвъртък е изписана.
Нямаше написана причина за колабирането, нито какво точно се има предвид за състоянието ѝ.
За днес е имала насрочена операция, но явно не се е състояла.
И пак споменаваха евентуално връщане в края на октомври.
Надявам се, че всичко вече е наред и по-скоро ще я видим в нормална форма(снимката е стара):

# 70
Да се връща накрая Шарлийн, че вече сто пъти я развеждаха, та даже и в лудница я пращаха всякакви откачени теории. Представям си колко ще е щастлива да си върне стария живот и да бъде до децата си и мъжа си.

# 71
През юли се е родила дъщеричка на принц Ернст Август Хановерски и жена му Екатерина. Бебето се казва Елеонора. Двойката има още две деца - Елизабет и Велф Август. Бащата на Ернст се жени повторно за Каролин Монакска и имат дъщеря Александра. А пък брат му Кристиян е женен за Алесандра де Осма.

# 72
Да се връща накрая Шарлийн, че вече сто пъти я развеждаха, та даже и в лудница я пращаха всякакви откачени теории. Представям си колко ще е щастлива да си върне стария живот и да бъде до децата си и мъжа си.
И аз си мисля, че тази раздяла ще им помогне да се сближат двамата и ще осъзнаят липсата на любимия човек.
И като се съберат отново ще бъдат мноооого щастливи!

# 73
  • София
Максима е страхотна в зеленара рокля! Но и самата рокля е много интересна. И прическата ми харесва даже.

Сара много си го носи това сако и тези или подобни пантофки...мен на това ми приличат.

Близначките Спенсър са по-хубави от кака Кити.

# 74
  • Sydney
Според тази статия Кейт к Уили щрши да се местят:

https://www.dnes.bg/zvezdi/2021/09/01/princ-uiliam-i-keit-si-tyr … fE5AT3vw2n7hbgIcU

Максима пак, харесва ми, особено блузата. Обеците са в неин стил:

https://www.instagram.com/p/CTYF_-bhr4R/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт