Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 231
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 195
Как става теглене на книги без компютър? Не ми се смейте, ползвам Киндъл от много време, но не знам как се случва този фокус. Възможно ли е изобщо? Аз свалям на компа, ако са epub ги конвертирам в mobi и мятам на четеца.
Веси, ако не ти се занимава с конвертиране на файлове, може би Pocketbook ще е по-удачен, той чете и epub, и mobi.

# 196
Аз заради преформатирането не взех Киндъл. Тормозещо ми е. Сега съм с Кобо.

# 197
  • София
Ако ги купуваш от Амазон и имаш акаунт, връзваш Киндъла с уай-фай.

# 198
Имам Кире, демек Киндъл от 11г, още си бачка, но си взех и втори заради подсветката преди 2г. Имаше играчка към половин час да сваля и настроя калибрето на лаптопа, сега е вързано към мейла и директно с десен клик ги качвам на устройството без кабели и чудесии. Или се инсталира sent to Kindle на телефона или на лаптопа и пак така. Та конкретно форматът никога не е бил от значение за мен. Има оферти и за под 200лв на промоции. Каквото и да избереш, питай и ще помагаме, лесно е. Считам го за една от най-стойностните си покупки изобщо.

# 199
  • France
Малкия пак е с температура и диария 😣.От къде бее,от къде!?Зъбите ли, вирус ли,аман, две седмици беше ок,и ся пак цъфна,същото!
На колко е Дребчо?

# 200
И на мен сте ми полезни с информацията за четците. Благодаря!
И свиркайте на нас с Весето, ако случайно мернете промоция Амазонска.

# 201
Скания, огромни благодарности! Не знаех за Send to Kindle. Свалих го и го пробвах - идеална работа върши!
Ре, да, за покупки от Амазон е идеално. Аз по-скоро питах за свалени или купени от други места книги.

# 202
Скрит текст:
Малкия пак е с температура и диария 😣.От къде бее,от къде!?Зъбите ли, вирус ли,аман, две седмици беше ок,и ся пак цъфна,същото!
На колко е Дребчо?
Скоро на година и половина ще стане.
Аз понеже съм много гола и боса в пазаруването от чуждестранни сайтове,го взех киндъла от олх.Явно доста хора следят промоциите в Амазон,та въртят бизнес, като ги препродават чисто нови.

# 203
Като забогатея и аз ще си купя. Ама сигурно тогава пак ще питам,че ся няма да запомня какво писахте. 🤣🙈

# 204
  • София
Аз от компютър свалям, ако не съм я купила от там.
Дребосъците да оздравяват.

# 205
Благодарско за мненията и чалъмите на четците, момичета! 👋👋👋🌷🌷🌷
Ако ме светнете /ни ми съ смейте, от сайтове никога досега не съм пазарувала😀! /, ще запаля на всички, свещичка за ЗДРАВЕ!
Както каза Елифко, свиркайте за прИмоции-по малко от 300, ще е супер!
Абе, знаех си, че може да разчитам на вас! ♥️♥️♥️

# 206
# 207
Беше много смела, ама нещо се притесни.
Вика не за мен, а за да не ви разочаровам.
Душица сладка! Я аз, като вещицата на форума, да пусна специална магия за късмет на малкото Жаки.

# 208
  • Euskal Herria
В момента киндъл в амазон е намален на 105 евро. Сутринта получих имейл с намаленията за септември.
Аз от много години имам покетбук, железен е. Абсолютно всякакви формати чете, няма грешка. Нищо не преформатирам. Книгите си ги свалям на картата, за мен така е най-удобно. Направени са ми на папки, по серии.
Много от електронните книги по нашите книжарници са несъвместими с киндъл, но то си го пише.

# 209
  • София
Яна, вашите испански или БГ?

Общи условия

Активация на акаунт