Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 225
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 180
Лили Чудото е писана за мене. 😁 Един приятел така ми вика. 🤣
Моето нали не чете още,само се прави. Отваря книжката и почва да си съчинява. 🤣🤣🤣 Докарва го де. Някой път ще я снимам. Иначе и тя не иска да се облича,още било лято. 🤭
Фил,🥺 много на често бе! От де ги лови тия вируси?! Пфууу да минава вече. 🤗
Съншайн,как пък го реши,че вашия е лош?!! Хммм... да ви кажа като ги слушам майките... моето това,моето онова,а като погледна през прозореца по центъра тия “златните” какви ги вършат. 🤐 Някой път ще снимам и ще им показвам като почнат да изтъкват какви добри деца имат.

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много подредено ми изглежда когато някой пише тип "на Ваш номер- наш номер", ама аз така не мога. душата ми рошава и неподредена не търпи.

до тук запомних, че някой ми помага с колянот - Благодаря, няма да стане. не мога да го сгъна и наполовина колкото другото, не мога да го изпъна докрай, а не мога и да ги осуча даже минимално. Sad

крот, баш в басейна се уредих. опитах се да се кача на едно стъпало, то беше по-височко май и после едвам изпълзях.

донси, донси, младо и зелно.... докога да те уча. сеХ на маХ - готвено от магазина. и той да го донесе, не ти.

# 182
Най са ми любими тези майки! Една така не ми говори повече от десет години.Щото така прелях от любов,че...
Работа имам бе,мърдосвам се само.Оффф!

# 183
  • sf
Ее, Добри, и аз по принцип съм така, ама сега тъй и тъй готвя за хлапето, отделям и за младежа, че той търчи по задачи тия дни. После всички сме доволни 😆
Тоя карамел в крем карамела ме побърква. Май много рано го махам от котлона, ама пък ме е страх да не загорчи.

# 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сложи малко вода със захарта. ще имаш време да реагираш и няма да горчи Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Ей, Донси...явно добре се отблагодарява тоя младеж за готвенето ти Stuck Out Tongue Closed Eyes  Щеше да му сбираш багажа, ам го отложи явно... Smile

# 186
Донси, напълно съм съгласна с Добри! Тя е мъдра жена,слушай я!
Браво на Пандето,любов към четенето не се възпитава със задължителна литература! То всичко задължително е скучно или неприятно по принцип !
Фил,🤗! Да му минава бързо на Монстърчето!

Жаки, относно чекненето, онзи ден реших да направя лека гимнастика,че да се раздвижа малко. Два дни от тогава съм с мускулна треска на бедра,дупе,корем и болки в кръста! Ще изчакам да мине мъничко и почвам по-усилено!

Моята глезана цяла нощ пак не спа! То беше подскачане,то беше смях,рев,песни... Сега маймуната спи непробудно,а аз трябва да работя 😡

# 187
Малкия пак е с температура и диария 😣.От къде бее,от къде!?Зъбите ли, вирус ли,аман, две седмици беше ок,и ся пак цъфна,същото!

# 188
Dobri, единият клип (този с масажа с дръжката на нож) не е за сгъване на коляното. Изпробвала съм ги и двете върху ММ Laughing Не само, че оцеля, но и го облекчи доста.

Имам някаква супер досадна задача и видно от присъствието ми в темата, нямам търпение да я захвана.

# 189
Много ви моля да ми напомните да отделя едни 300 кинта да си купя ел. книга за рд. Отдавна съм си решила да си купя! Плийс!

# 190
Веселинкова,Киндъл пейпъруайт навремето взимах за 200.Още бачка без грешка.Та,може и в по-малък бюджет да се вместиш.

# 191
Фил, Ренко, бързо да минава на мъниците.
Малкото Панде не знам дали се сеща да се облича, ама моя милост цяла сутрин зъзне, обаче продължава да стои по къси ръкави и крачоли.
Весе, електронната книга беше една от най-добрите ми инвестиции. Изобщо не се чуди, ако имаш възможност, непременно си купи. Рожденият ден е идеален повод. Аз съм с Kindle Paperwhite, купуван преди години за около 200 лв по спомен.

# 192
Не знам за марка, искам да е с подсветка, да няма много сложни прехвърляния, актуализация, да става теглене на книги без компютър, ако има такъв, казвайте модел, марка и откъде да се купи!

# 193
Весе, що 300? За тия пари 2 ще си купиш. Започвай да следиш промоциите на Киндъл в Амазон. До декември ще ги намалят поне два пъти. Ей сега погледнах, за 153.98 евро съм купила 2 киндъла (моя и на щерката).

# 194
  • София
Успех на малкото Жаки.
Весе, дебни за промоции, както ти каза Попи.
Снощи Яки е описана все едно аз как спя.

Общи условия

Активация на акаунт