Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 176
  • 3 033
  •   2
Отговори
# 165
# 166
Ени, да! Ренитал, Алум цепа, Стеримар и лук! Това с Лука е вълшебно, тече и нос, сълзи, но сега е по- добре. На инахалаторът в закачена сега.
Беше много смела, ама нещо се притесни.
Вика не за мен, а за да не ви разочаровам. Душичката ми. Обясних че няма, като не стане, отупваме се и пак се засилваме:)
Някои деца са с инструмент, дано някой малък Моцарт не кандидатства с нас баш😂🤭🤭

# 167
Божее,бях забравила,че Жакито е главната йога.Smiley  Не мога да ходя на ръце и да си застана на главата,аз.Ако ще е видео тренировка,аз ще участвам като мома от индийски филм,гледам,гледам.Laughing
Успех на малката Жаки! Палци и от мен!

Добри,какво направи с водната гимнастика? Нали щеше там да си се топиш,подскача ли ,че контузи коляното?

Лейла,приятно изкарване!

Веселинкова,ти още ли си отпуска?

Добро утро!

# 168
Никво добрютру за вас! Тва да не реши човек да подсили устоите на семейството и графомани стаате вече.. ааааа... Stuck Out Tongue

Ха дОбро дОшла на Жаклин! И не се тревожи, онуй-що-не-бива-да-е-споменавано вече загуби магическата си сила поради изсъхване на коренчетата..  друото лято чак... дотогава ше задобрееш Satisfied

Котката на Панди я бил хванал Нощния Тъгъдък...
И само тва запомних... и аз обмислям водене на бележки...

Като си говорите за тирове, аз да се похваля - вчера колегите ми спретнаха подробен курс по видове коли, щот бяха възмутени от мойто невежество. Вече знам разликата между хеджбек, седан и комби, знам, че комби може да бъде само лека кола, не и джип /ама това не разбрах защо/, знам, че купе се нарича кола с две врати и по пътя на логиката всички двувратки са купета, и другото забравих.

# 169
Добро утро, общество!
Гледам снощи някои до късно са спортували Simple Smile Аз легнах и отцепих сравнително рано, даже се наспах. Та днес не станах с д-то нагоре и не съм толкова крива.
Палчета за малкото Жаки, чакаме добрата новина.
Лейла, приятна почивка и на теб!

Значии, как ме изкушавате с тази йога, ама пусто, страх ме е да не се осакатя още на първия опит - толкова съм гъвкава, че нямам думи да ви опиша.

# 170
Мързел и това ще забравиш,гаранция.Smiley
Аз като кажа,че не знам какво е засада и  започнат да ми обясняват,се оказва,че го знам,ама не мога да го видя.Smiley

# 171
  • sf
Тъй, печа крем карамел, а пилето с ориз чака ред за печката. Какво ли не прави човек от любов 🤣

# 172
Милото Жакче! Душица. Ще се справи,а и да не се,няма да пада духом. Догодина пак. Прочетох отатък,че сте овладяли сопола,браво.
Крот,аз знам задада,ама да ти кажа те и съдиите не видат баш,пускат после видеа,гледат 100 човека,та ниЙ да видим. 😂

# 173
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Успех на малкото Жаки!

В ужасно тъпо настроение съм, детето плака вкъщи преди градина, и аз плаках с него.
Според майката на приятелчето му, с което си играят, моя бил "лошия" и проблемен. Казахме му, че е по добре да се разделят засега, и да не играят заедно.

# 174
Кротева, на работа съм чаааак на 7.09,шефът ми вика, че нарочно съм направила това и аз си признах без бой 😀!
Отювам да търся в практикер шкафче с огледало за баня! И душ-панел, ама да ми й по джоба!
До скоро, другарки!

# 175
  • France
Познайте кой ще пропусне 1вия учебен ден, защото е с температура и с болки в главата и ушите?

# 176
  • София
Здравейте!
Започнах да ви чета, но после ще довърша, че ме чакат задачки-закачки. Обаче денят ми не е започнал преди да съм се разписала тук и реших набързо да свърша таз работа докато сърбам кафето.

Много спах днес. Не знам що тъй, но явно съм имала нужда.

Малката Панда се свила в ембрионална поза и чете книга. Питам я студено ли й е. Да. Ама да мръдне да затвори прозореца или да си сложи горнище не се сеща. Що ги чете тез книги като дори елементарни мисли за подобряване на собственото битие не й минават между ушите?

Хубав ден на всички! После пак ще намина.
Обичам ви! 😘

# 177
Фил, пак ли Монстърчо?
Припомняш ми защо детските години до къмто 7 не ми бяха най-най-най любими. Ще мине Hug

Панди, пепел ти на езика! Искам и аз да се похваля с четящо дете.

# 178
  • София
Елифче, тя не чете постоянно. И на лаптопа играе, и филмчета гледа, пъзели реди и т.н. Понякога с месеци не пипва книга, особено през учебната година. На периоди е. Сега се е привързала към една поредица "Лили Чудото" и ги чете на един дъх. Но задължителната литература за лятото едва-едва чете.

# 179
Добро утро, банда!
Здрасти на Жаки и от сега заявявам - няма сила на света, която да ме направи на възел около обувките!
Ще те гледам от страни /май ще седна до Кротето.../ и няма да промъцам!
Обаче ще стискам палци на малката певица!
Хич да не е, поне ще "обръгне" на изпити и ще знае как се случват нещата.
Фил, честита ти "нова радост"...Да се оправя, че най-тегаво е на дете да му е зле Sad
Панде, важното е, че си обогатява речника. Дори само това е голям плюс на днешно време.
Но пък дупе да ти е яко, когато започне да влачи и тя книги в къщи Simple Smile
Ние ги раздавахме, защото ни свърши мястото.
Сега аз съм с ел. книга и се родих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт