Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 162
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Я, Жаки ни е намерила. Добре дошла и от мен! Всякакви тестове минаваш по диагонал, историята с храстите ми отвя главата от смях. И аз така се виждам след някоя година, случайно преминаваща и приятно разсеяна с вид на  "А, ти тук ли си била?".
Оф, днес се местим в друг хотел, багажи ще фърлям по куфарите, хич няма да подреждам.
Така си мечтая за планина с басейн.

изпробвани предложения - Минкови бани до Вършец, Бързия - до базата на лесотехническия, до Велинград по Юндола видяхме страхотна станция, басейн в борова гора. но казаха, че басейна студен и е без подгрев. кога става за хора идея нямам.

за малко Жакче цялата на стиснати пръсти ставам. Simple Smile видях я нагъната и още ме боли кръста.

# 151
  • Оптимист по принуда
Жакито ще ги отвеЙ. Flowers Four Leaf Clover

Таз с табуретката най-ми пасва, ще пробвам Grinning

# 152
  • Пловдив
Добрутро!
Ма сте писали кат хуни...няма-няма, че в несвяст Satisfied

А кафе...? В чест на нашта адвенчърка Тринки...ей я нагледно у балкана... Simple Smile 13-сче, загубили се душо? Wink

Жако, ха привет и тук! Ама аз малко съм резерве, щот ше ме депресирваш с твойто изваяно тЕло...и завиждам шъ знайш! Ич не е благородно! Nerd Satisfied Все си викам, че ще се надъхвам, ма на...не става при мен. Немоа съ излекувам.
Стискам палци за детето!

# 153
Добро утро!
По тирове хич не си падам ,ако ще да са червени,лъскави и накичени. Тираджийското кафе и закуска също не ме кефят. Решено е , няма да ставам тираджийка , когато порасна 😜!
Добре дошла на Жаки! Ти си сладурана, време беше да се присламчиш към нас 🤗. Само недей да ни караш да се чекнем и тук! Късмет на Жакито 🍀

# 154
съвсем тихочко да си призная - пробвах. даже ми се получиха (почти) едни упражнения за ръцете.
ама после какво ме прихвана... сега куцам и ме боли коляното. едвам ходя.
а се записах на йога. китайката, женена за американец, е намерила египтянка, която да ни води курс по йога. Simple Smile

# 155
Леле, Добри, ся като задобрееш и ще ме туриш у малкия джоб. Там е подходящо щото е топло, идЯлно за йога! А ние па ще сме тук зимата има се  валяме с анцуЗи и вълнени чОрапЕ:)

Сиси, то чекненето е хубава раОта бе🤭 що си предубедена:🤪🙏

# 156
Добри, много шарена комбинация. Не знам дали българка, женена за българин ще им отива. Joy

Не знам защо днес се събудих с идеята, че е петък, последен ден преди отпуската и сега съм силно разочарована. Оставям ви и отивам да избутам деня.

Видях снимките и аз. Булката е жестока, кавалерът ѝ на снимката още повече. И малката готвачка видях. Да и изям шапката.

Welcome, Жаки! Стискаме палци на малкото Жаки.

# 157
Добро утро,другарчета!
Стискам палци и аз на Жаки! Hug
Тринайсетице,завиждам и аз за Родопите.И за късното ти спортуване завидях!
И ние се отправяме към планината!С багажа съм до никъде,тепърва дечко трябва да бъде обслужен и чак после останалото.
Едновременно съм развълнувана и притеснена! Grinning

# 158
Толкоз тичане докат ви настигна не съм тичала. Ся, как ще работя не знам.

Скания, пожелавам да яхнеш скоро някое червено чудовище.
Добре дошла на Жаки Hug
Попи, завиждам за отпуската. И ще чакаме снимки.
Джунчето, а от теб фото отчет? Кога?
Приятно на 13! Рила, Родопи, ней голема разлика Joy Но! След Родопи планувайте и един воаяж до Рила. Заслужава си. Аз ще ходя уикенда и отсега ми е развълнувано.
Лейла, браво бе! Виж колко бързо задобряваш в дисциплина ' с бебе на път'. Само така!

Приятен предпоследен ден от седмицата на всички! Не остана.

# 159
  • Пловдив
Не е ли студено веч за Рила...?

# 160
Неее, Мисти, не.
С подходящо облекло е приятно, а красивото е гарантирано.

# 161
Успех на малкото Жаки,сигурна съм,че ще отвее конкуренцията 🤩!
Няма още 9,а дребния вече се е наврял в шкафовете в кухнята.Разбива всички заключалки,нищо вече не може да се скрие,сега щурмува сладкарските ми консумативи 🙄.И ноща пак беше тегава,а с този вятър вън,деня ще ми се стори безкраен.Ще огласям пак къщата-не тааам,пусни това,ела тук,чуваш лиии!

# 162
не попи! изобщЕ няма да съм им в тон. те са едни... като Жакчета всички. баба Меца няма да се надене у фитнесОт.
а и ме боли коляното, нали се оплаках. Sad сега се чудя какво да го правя - илачи няма, масажисти-ЦЪ!

# 163
  • Euskal Herria
Така хубаво си трополи навън дъжда, само е за книжка и чаша кафе. И никакво мърдане.
Дойдоха ни изравнителните сметки за газ и ток. За газта дължим 40 и няколко евро, за тока ще ни върнат около стотина. Обаче... това, дето го дължим, ще ни го взимат на вноски - по 4-5 евро всеки месец. И се хилим у дома - дали така ще ни дават и това, дето са ни надвзели. Simple Smile  По-късно подробно ще разгледам разпечатките.
И аз се чудя за гимнастиката. С възпалени рамо и ахилес съм, тъй рече джипито. Да пия волтарен и ми изпринтва едни упражнения, дето и без това са нормални обичайни движения и човек ги прави по няколко пъти на ден. И след 10 дни  да отида. Е, то пак добре, че не ме прегледа по телефона. Ама ще има да влача "лечението" поне месец при нея, докато реши да ме прати на травматолог. Вече веднъж съм сърбала тая попара. Другото рамо го лекувах година и малко по тая схема.

# 164
Добро утро!
Жаки,успех на малката! Стискам палци. 🥰 Пресекохте ли сопола?
Мен нещо ме боли гърлото и ми се запушва носа. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт