Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 151
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 135
СерЬозен спортиС съм аз. Две серии още и лягам 😂 За магнита- имаш го.
Аз съм като яката баба- дет уж седна за малко и вече спя 😂🤭 Нищо, че жмуля по цял ден кафета... кво е тва мойто, не знам. От маленка съм тъй. Сестра ми, върнем се от училище по обяд, разгръща учебниците, учи. Аз ги разгръщам и... заспивам 😂 Учех вечер, кукувица. Обеден сън винаги. Когато мога, де. Още из Лидл не съм дрямала между палетите 🤪
НаспОрт!
А за пътуването.. шАфьор си имвам аз. Опъвам крачка на таблото.. и дремя 😍

Сканиа, нали 😀 Пожелвама ти тогава една голяма червена сканиа с голяма, гръмогласна тромба 🤗 Тогава и багажник да видиш 😂😂 За кОпането, свиркай, ида.

# 136
За копане,щуротии и жмулене ида и аз !Ич да не питате направо ме бройте!
Наспорт,Тринкич! Кат завещано,ще си го търся,обещаното!
Скания,гушка!

# 137
Казваш с такъв багажник направо на едро ще действам JoyJoyJoy

Ах, червено, уцели ми и цвета Heart

# 138
  • Германия
Скания, и големи тръби отпред, та да можеш да буташ всеки, който ти се изпречи. Харесах ти една оранДжева, ама 13 като е казала червена, червена да е, а за тромбата от сега ти завиждам

Скрит текст:

# 139
  • Euskal Herria
Кротик, съвсем се поиспанчихме. Или по-точно идеално ни пасна техния режим, също като нашия преди Wink.
Ей ги, още врякат долу, народът не спи.
Отделно - аз съм нощна птица + проблеми със съня, та картинката е ясна.
Скания, ти още ли не си го приготвила тоя багажник?

# 140
Това ми е любимката, уникат е, единствената накичена с модела 999
Скрит текст:

Хах, не, чакам да закачи някой дъждец, че да не се моря да копая Smiling Imp

# 141
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и със скания сме близначки, ама частично. Simple Smile Simple Smile червено да е и да има тромби. в краен случай - жълто.
любимия ми пристана на акъла и на смърфа беше сложил тромба от тир.
а сега си представете дамска въшка с картечница. Simple Smile Simple Smile

от мен едно тираджийско кафе за разбуждане

# 142
  • sf
Добро утро! Отивам да направя един маникюр,на какво ли не са готови жените 😆
Хладничко ми е нещо, щом и кучо се вре нощем в мен, значи е есен.

# 143
  • Sofia
Я, Жаки ни е намерила. Добре дошла и от мен! Всякакви тестове минаваш по диагонал, историята с храстите ми отвя главата от смях. И аз така се виждам след някоя година, случайно преминаваща и приятно разсеяна с вид на  "А, ти тук ли си била?".
Оф, днес се местим в друг хотел, багажи ще фърлям по куфарите, хич няма да подреждам.
Така си мечтая за планина с басейн.

# 144
  • Оптимист по принуда
Добрутро!

Ама че прекрасна синеочка-готвачка! Слънчице Heart

Сали я изпуснах

Жаки, дай тука 2 асана за събуждане, с показнО, степ бай степ. Sunglasses Добре дошла Hug

Весе, да сте живи и здрави Heart

Хайде, отЮвам за печеля пари.

# 145
Гутен ви сабахлен, бамбини! Излюпих съ, спах кат къпана, ся пия кафе и отварям тела да видя какво, що! И... изненада - Жаки е тук, в наш"та група! Честно казано четях те в другата тема, и си казвам колко хубаво ще е Жаки да бъде при нас!
Ми добре дошла в отбора, тук сме луди, диви и щастливи! 😀🍀
Тринки, с Т се пише препятствия!
Отювам да оправям легла, сменям чаршафи, завивки, щото сутринта бях увита кат Тутанкамон в чаршафа.... бърррррр!
До скоро, Хубавелки! Лек и успешен ден да имате!

# 146
Добро утро, момичета! Благодаря за посрещането:)
Така ми е развълнувано, че ич не спах. И станах с мигрена съответно.
Стискайте палци на малкото Жаки, днес са и изпитите в музикално училище. Цяло лято се готвихме,  аз дет са вика също съм готова да вляза на изпит теория само, за пеене ще ме изгонят на първи коплет още😂🤣
Дано имам повод за голяма черпня:)
Че и конкуренцията ще е серизона…
Някои деца свирят и пеят от 4 годишни, а моята от една година изведнъж отключи тез таланти.
Ако е писано, да бъде!

Деми, ако влезе детето за довечера плануваме тези асани с татко и, може да се присъедините😂🤭🤭🙃😻

# 147
Жаки, стискам палци на ръцете и краката! Ще се справи малката Жаки, само да бъде спокойна и уверена! А и ний сме тук, и сме сила! 🍀

# 148
  • Sofia
Стискам палци малкото Жаки да се представи отлично! Едното място за нея е записано, така че мислете с баща й от де да го почвате довечера.
Честно, иде ми да се фърля от втория етаж в басейна направо (не плувам). Три дена го гласих тоя багаж преди почивката, сега за един час трябва да е обратно натъпкан.

# 149
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!

Общи условия

Активация на акаунт