Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 127
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 120
За ПМС казах отатък мойте добавки, мн съм доволна, но си иска по- дълго време да се натрупат:
Тези са

# 121
Мерси,Жаки. Ще ги потърся,че вече не се търпи. А с*сите как ме болят,кат маана сЮтЮена и... 🤭😰😆
Ааа отатък заметоха ли? Ейй начи,сън не спят да трият...

# 122
Сега съм сериозна,ще прочета,но Жаки за какво го пиеш? Цифром и словом минаха дните на предния месец,а мен ме няма в цялата схема.
Има още деца на площадката долу,чувам ги как се смеят.Искам си ги тези безгрижни диви години.Моите.Когато чоплехме семки и крадяхме ябълки и бяхме толкова безстрашни.

# 123
Общество любимо, изписали сте света, хубаво, че пишете без мастило, инак една кофа няма да ви стигне Simple Smile
Герич, каква сиганска сватба, скъпа, социалният ми живот е на командно дишане, просто спах, лехнах в 6 да си почина и преди малко се събудих, сега съм като пластилин...Ма Карамелов ми стопи лагерите от работа, нагледах ви и пак ше лягам и главата се пробва да ме ме заболи.
Видях Синеочето, чудно розЕво бонбонче Heart Ени, да й изядеш бузките.
Лека нощ, утре си  чакам да сте щедри с  кафетата  и поздрав от Веселинчето. Тринайсетице, весело разпускане.

# 124
За ПМС и за пъпкитв които ми излизаха около онези дни го започнах. И има ефект при мен. Идва на деня и много по рядко съм с мигрена. Преди около цикъла беше ад/

# 125
  • Euskal Herria
Бреее, па много сте продуктивни! Докато аз обикалям магазините, вие сте изписали 70+ поста. Браво, браво!
Изтървах снимките, само малката готвачка сварих.

# 126
  • София
Добре дошла Жаки,

Аз май ще поспя сега.

Видях и аз снимки. Много хубави.

# 127
  • Германия
Еха, банда, тази вечер имаше материал за четене, ама и аз като една другарка тук, трябва да си водя записки, че забравям бързо.
И аз трябва да пусна тото, видях 2, цели две снимки - на Сали и на Синеочка. И двете са мацки и половина.
Жаки, добре дошла тук и от мен.

# 128
Спете всички спокойно, аз ще спортувам вместо вас 😂
Ми... някой тряя държи фронта сЕ пак 😎

# 129
  • Euskal Herria
Е, как спане? Че тя нощта едва почва... Даже хлапетата долу крещят още. Simple Smile

# 130
  • Германия
13, и аз се включвам в спорта. Ближа едни спрайт с мента и си въобразявам че пия Joy
Трябва да лягам, а не искам, това ми е най-хубавата част от денонощието. Утре сутрин пак ще се ядосвам на себе си и ще си давам обещания, че вечерта ще легна по-рано и така до безкрайност.

# 131
  • Euskal Herria
А ако легнеш, заспиваш ли? Или пак будуваш?

# 132
  • Германия
А ако легнеш, заспиваш ли? Или пак будуваш?
Ако въпроса ти е към мен, да, помириша ли възглавница заспивам по всяко време на денонощието, затова никога не мога просто да се опъна за малко, примерно да ми почине гърба. Легна ли, заспивам до 5 мин.
Много рядко, ако съм ядосана не мога за толкова кратко време, но съм си открила начин на заспиване и максимум до 20 мин съм отнесла плувката. Когато казвам "тази нощ не можах да спя", означава не че не съм спала, а че съм се будила няколко пъти и сутринта съм буреносен облак

# 133
Тринки,ти нали щеше да пътуваш,кво жмулиш? Накара ме да ти завиждам за Родопите,чакам да ми донесеш магнитче,инак няма да ти го простя!
Яна като я чета,все забравям къде е,с това сега ставам,сега е обяд,сега отивам да купя два хляба.Час,два разлика с Испания,а при нея слънцето изгряло и тя омесила три дози мекици и направила пет тави милинки.

# 134
Тьорти, бре, баш таквоз искам да си имам, мое, да го накича кат коледна елха с лампички, с голяма табела с името ми над прозореца и да сложа от тромбите, дето целия решаваш, че иде апокалипсис като ги надуеш Grinning Ама само веднък карах Скания, уча се на Мерцедес, ама не ми е тръпка.

Ай, ми тя Жаки нищо не сервира, връщам я обратно аз за втори дубъл!

Шъ съ копай, то тоз големия багажник и още по-голям двор защо да отиват нахалост?
Добри, слободия е все още, ама иде!
Ай, видях Синеочка, разкошна е!

Общи условия

Активация на акаунт