Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 545
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Виж го как подозрително гледа Кло 🤣. И аз мислих, че е едричък, докато не видях негово копие, ама 70 кила 😄.

# 2 116
Котка е, или "котко" както си мислеше, че се казва голямото дете, защото само така ме беше чувало да се обръщам към нея, обикновено като беше свършила някоя поразия Simple Smile
Котьо за съжаление ни напусна тази година, ще трябва да изровя негова снимка от архивите. "Котьо" пък беше първата дума на детето Grinning

Ре, много хубав куч, дано бързо му мине този път и му се размине интервенцията. Определено те гледа подозрително.

# 2 117
  • София
Той винаги изглежда виновен. 🤣

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 19:20 от Reunion

# 2 118
Абсолютно ти казва “А си извадила капките, а си ми видяла опашката!” Joy

# 2 119
Тцъ, Рен. Не изглежда виновен. Изглежда, че гледа виновника право в очите, че и го снима Stuck Out Tongue Winking Eye
Разкошник  Heart

# 2 120
  • Euskal Herria
И наградките ли не помагат?
Нашият за едната бисквитка какво ли не изтърпява. Simple Smile
Значи... закусих и сега май ще направя една сиеста. Моят мъж е на работа, така че с кучето имаме време за всичко.
Скрит текст:

Първо да си допия кафето обаче. И книжката съм си приготвила.

# 2 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ко т'ва?
изчаквате ме да полегна и баааам с баницата.

заложила съм един гИвеч с всичко. ама детето няма да го иска, та за него ще заложа една леща.
прилегнах да почина уж.

....

st.Dobri ли беше писала за нещо билково, за сваляне на килограми или бъркам?

...

ако е "левзея" някой в темата го беше препоръчал за успокояване, сън,имунинитет и странично действие отслабване.
при мен само редовно посещение на белия трон - нищо друго нямаше като ефект.

https://apteka.framar.bg/30025021/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B7%D0%B5 … B0%D0%B1%D0%BB-30

# 2 122
  • France
Малко амбалажна хартия от мен

Пфу, обадих се на нашите, 10 и половина минаваше, да ги питам как са. Тепърва ставали. Алооу, вие внуци нямате ли, бе?! Тц, тц...

# 2 123
Ре,голям симпатяга твоя куч! 😍🥰 Дано се оправите,че си е мъка. При Енджи се оказа,че аз съм виновна. Щото й ги почиствах с мокри кърпи,ама така се натъпкали гадости и после... знаете. Сега е адски смешна с едно право и едно клепнало ушО. 😆 Но важното е,че не я боли. Ако ще да се изправи.
Вижте поза! 🤣 Гледа ни как ядем палачинки и се моли да има и за нея. 🤪

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 13:19 от Anyyyone

# 2 124
  • Пловдив
Хилоу!

Браво, Янче! Страхотна е баницата.

Денят мина неусетно...пошетах малко, ама др.седмица ще е повече като минат майсторите за климатика. Тръпки ме побиват кал ще местя дрехи Confused
Трета ли, четвърта пералня върти...ся остана банята и аз Simple Smile  Ма не ми е дерт, щот имам сал една Grinning  не кат Ре и Жака.

# 2 125
  • София
Яна, не, той по принцип не е много по наградките.
Ено бе, милото прасенце клепоухо.

# 2 126
Много хубави кучовци и котаци сте показали Heart
Янче, чудна баница! Голяма майсторица си.
Аз сега сядам да пия кафе и малко да отдъхна. Днес съм се метнала на ОИ
Скрит текст:
Направих сиропа от бъз, прахосмучих, простирах, готвих, правих сладкиш. Имам да оправям гардероб, да мета стълбище и да мия баня. Последните две май ще ги оставя за утре сутринта, когато цялата къща ще е празна и няма кой да ми се пречка. Обаче гардероба трябва да оправя, всички дрехи са пръснати върху леглото. Приготвих 2 торби за изхвърляне и отделих най-летните за прибиране, за да се отвори място.

Канехме се с мама да отидем до една кактусова оранжерия наблизо, но не остана време. Друг път ще е. Трябва да накупя няколко саксии да преместя порасналите кактуси в тях и да ги прибера от терасата. Ама и това ще е друг път Simple Smile

# 2 127
Спала съм час. Ненавиждам да спя следобяд, защото главата ми става компот.
Мале Янче, каква баница. Давай рецепта.
Енджито Heart Eyes
Бърди, остави и за утре. Искаш да изпревари Шива, ма няма да ти се получи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 128
Ей сега отлепих и аз. 1ч.37мин., от които 34 дълбок сън. Лошото е, че кухавицата повече боли. И ми е крив светът и ме сърбят ръцете да се разпиша в гръцката тема. Ма няма. Ще пия кафе с литър вода. Ако не помогне, ще пия хапче, то се е видяло. По повода ММ реши да ми разкаже за някакво разследване как на хора, пили лекарства, включително за глава, им излизат положителни полевите тестове за наркотици. После чакали над три месеца да станат кръвните. Офф, още повече ме заболя.

# 2 129
  • София
Споко, ще ви се наместят чакрите. И мен ме бореше глава и бях като пияна, но сега ми е супер да придрема.

Общи условия

Активация на акаунт