Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 304
  • 3 033
  •   2
Отговори
# 2 100
Ренко, ти мъж за тия дейности, нямаш ли?
Елифко, завииииид!
Бърди, красота!
Сали си има куч Heart Eyes
Ули, красавец или красотничка е?

# 2 101
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Първо ще си изпия кафето, после ще правя баницата Simple Smile.

# 2 102
Излизам от поза 13 за втори път днес. Направих за закуска макарони и като похапнахме с хлапето и кожата на корема се опъна и клепачите ми паднаха... Е не съм заспивала отново, но дремах, четох. Но на всяко хубаво нещо му иде края. Трябва да подхващам ОИ-то.
Пърленките са трепач, искам, но Мисти да ми ги направи, мен ме мързи и сач нямам. Все се каня да си купя, че обожавам катми, когато си ходя мама ми прави, Май ще пробвам да ги направя някой път в тефлоновия тиган, но едва ли ще са толкова вкусни.
Бърди, заредили сте батериите, много красота сте видели!

# 2 103
  • София
Ули, много хубаво чудовище.
Чироз, той отиде на пазар и сега си полегна. Уморен бил.
Мен така ме боли, че ми се вие. На пресекулки върша някакви неща. Утре ще си пусна изследвания и скенер. И МН ще изнудя, защото ме побърква. Има оплаквания, които не са ок, но се дърпа.

# 2 104
  • sf
Дойде ми, пийте по едно 😆
Ще правя мекици. Ама първо да се сварят картофите, които завират от един час, нещо котлона ми е слаб, ама до довечера има време. 😁

# 2 105
Рен, като те боли, вземи се спри и си полегни. Я получиш тиквен медал, я не.

# 2 106
  • София
Ре, веднагически оставяй всякакъв ОИ. По-зле ще се подредиш по този начин. ОИ ще почака докато се почувстваш по-добре. Няма да настане край на света. Върви на лекар и почивай.

Донси, ще си циклим заедно с теб този месец. И на мен ми дойде. Само дето аз не му се радвам на моето за разлика от теб. 🤭 Младежът отдъхна ли си? 😄 За теб знам. 😄

Ули, чуден Черньо! Или е Черня? 😍
И нашата котка я побъркват разни нахални твари, кацащи по прозорците. Някои чак дефилират напред- назад по перваза. Сигурна съм , че осъзнават как я дразнят, че не може да ги хване през стъклото и затова го правят. 🤭

Цяла сутрин готвя и чистя. Сега релакс преди обяда и после подхващам банички за ученичката да си носи за закуска утре.

Голяма мъка с "Де е България". Научи го още вчера, де, но не знам защо на моменти го казва на един дъх без грешка, в други моменти зацикля и й е нужно "побутване" с някоя дума жокер.

# 2 107
  • София
Приключих за днес. Не мога да се понасям. Преди за половин ден овършавах, сега за два дни само кухня и баня.
Дрехите пак останаха неоправени и стаята-склад и тя.
Сега се електрошоквам 😆 и ще пиянствам.

# 2 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Успях да изпъдя ММ и сина ни навън. Вкъщи е тихо, много е  хубаво така!

Жаки, дай реСцепти за тоя боб с манатарки и телешко с нахут, моля?

st.Dobri ли беше писала за нещо билково, за сваляне на килограми или бъркам?

Продължавам да се наслаждавам на тишинката и спокойствието, даже нямам нужда от йога!

# 2 109
  • София
Съншайн, и аз исках да я питам Жака за боба. Да се явява на отчет.

# 2 110
Ре, да се оправя уШото на бебето. Що така това добиче? Да не би да не успявате да излекувате докрай инфекцията? Ти си пази гърба.

Черната маца е с много интересна окраска.

И мен днес нещо не ми е в ред, блъска ме кухавицата. Ще прилегна с дребната след малко.

# 2 111
  • София
Попи, нищо му нямаше цял месец. Просто вчера от нищо почна да си тръска ушите. Ако даваше да му сложа капки нямаше да се притеснявам изобщо.
Не знам каква му е драмата. С инжекции няма проблем, но с ушите....и с намордник не можем да го укротим. Последният път 4 човека бяхме.
Едно, че упойката и престоят струват и майката и бащата на майка си и баща си, но и за по-малко от година 4 пъти е бил под упойка, а това натоварва сърчицето. 😪.
Ще видим утре ще го придумаме ли без упойка.

# 2 112
Много неприятна ситуация. Да не е някоя упорита бактерия? Той колко килограма стана?

# 2 113
  • София
40 е почти. Не, последните посявки не показаха нищо.
Сега пак ще се пробваме с капките, но е супер подозрителен и се крие 🤣. С инжекции наистина няма проблем, както и с термометър.
Ровя му в устата, пипам лапи, ушите също, докато не види капките.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 19:19 от Reunion

# 2 114
Хич не е малка гадина, щом е 40 кг вече, страхотен кучо си имаш, Ре.

Общи условия

Активация на акаунт