Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 525
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 820
Всъщност, не. Намира се в първа база на болницата, на бул. Васил Априлов. В партера на сградата, в която преди години беше Неврологията, а в още по-стари времена и Неврохирургията. Най-горе, на хълма, над Онкодиспансера. Центърът за психично здраве винаги е бил самостоятелна структура, нищо, че е съвсем близо до Хирургиите. Ако говорят в писмото за Св. Георги, там имат предвид.
Права си. Обаче от личен опит и този на други майки като мен, масово тук минават на преглед в Психодиспансера, когато им искат детски психиатър от Свети Георги. А Котетаров преглежда и в Психодиспансера. Затова го предложих. Ако Сиросче реши да идва насам, навсякъде ще я заведа...

# 2 821
Тихички сте ...
Сиросче, съчувствам. Не зная какво да кажа друго ... Бюрократщина пред човещина, за съжаление:(
Датата и според мен е октомврийска.

Изморих се нещо ... щото съм една голяма бяла птица и се хванах на едно хоро и ... мрън.

# 2 822
Сирос,сили и търпение 🤗! 13 да прати Росинант!
Наздраве от мен! Кой ще познае какво си хапвам?

# 2 823
Печена тиква с орехи?

# 2 824
Сисуне, не знам какво ядеш, вероятно тиква,ама чашата... чашата! Heart Eyes

Мързело, по психиатрии ще ме водиш значи? На кръчма не може ли? На пържени тчки?  Шегувам се. Благодаря за рамото!

.Даже не е бюрократщина Елифко, крайно невежество и незнание от лекар... Е, свикнали сме. Толкова е нелепо и грозно. Радвайте се на децата, че са живи и здрави. Повече не е нужно, всичко е.

# 2 825
Сиросче, Hug Аз отплувам в страната на сънищата.

# 2 826
  • София
На райска ябълка ми прилича.

# 2 827
Сирче, ти само ела...и на Луната ши та заведЪ!
Така. Чаветата, навикани, вече са изкъпани, с измити зъби и легнали чакат за цИлуФка за лека им ношшш...
Майка им позиционирана на компа със семки и вино, се хили кат пача срещу мониторЯ...
А па днес ММ си дойде за 1 /един/ час вкъщи и малката не спря да го базика не е ли забравил къде точно живее... Викам му - ти се радвай, че не те пита какви са тия чичковци, дето идват при мама... Smile

# 2 828
Тиква с орехи,мед и стафиди! Кло позна😜! Много обичам и всеки път разказвам на ММ приказката за Душко Добродушков,а той всяка година първо твърди,че не яде тиква,а после изяжда всичко 😂
Сиросче, чашата е рекламна от кафе. Не струва нищо. Обещавам,че щом пуснат пак ще ти пратя една , заедно с кафето!

# 2 829
Сисуне, еее, баш сега преди сън ли, бе?! Ще сънувам тиква, мляс, с орехи, мляс, мляс и мед, мляс, мляс, мляс Yum

# 2 830
Сисуне, по - сериозно, моля! Мога лично да дойда и да си взема чашата Yum

# 2 831
Чашка и аз искам. Пък!
Макар че, честно казано, ми е все едно от каква чаша си пия виното. В момента жуля от водна такава... амтъйде съдържанието е важно, не опаковката...

# 2 832
Аааа,тази не е моя! На ММ е и не си я дава,само ми я заема от време на време! За мен и теб ще взема следващия път и ще ти я пазя твоята да дойдеш да си я вземеш🤗!
Мързел ,и за теб тогава!

# 2 833
Не е тиква, дюля е.

П.П. Не познах...

# 2 834
Сиросче ❤😳🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Тез не са добре. Всички тряя ги почистят... с белина. Тъпоумници.

Аз се прибрах от тръстика и утре сабалян пак. Инвентаризация нъй треснала, мозъка ма боли от броене. Да минава утре, че аман.
Мързел, ай дано да оправят тракалото, че чак тук та чух 😂
Кро дей?

ЕлиадитИ, земетръс викате. Хубу, че насам няма. От дете помня едно тъдява, още ми държи влага 🤕

Танчето имаше днес рожден ден, а утрешния ще направи 13 годинки откак я няма. Липсва. Ама поне рози и занесох днес.
Хайде, ще трябва да поспя, утре да не ходя кат ударен въртолет.
Лека другарки 🤗
Стрейндж, ти си дюля 🤪 Тиква е.

Общи условия

Активация на акаунт