Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 669
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 940
Мистик, то това за Англия.
Мисте,не внимаваш нещУ. За него го написах. Grinning

# 2 941
  • Somewhere in the World
Айй изпуснах ви и добре че.... то тикви то младежи за кафета, ц,ц,ц!
Ени , да ти е жив и здрав ТУ, да те слуша, да се обичате и да гледате в една посока!
Сирос Hug
Сис, как си , как върви курса? Много страшни кадри имаше от при вас...
Жаки, както винаги идейна.
Панди, страхотно описание на есента - благодаря.
Мноого обичам тиква и с мед и орехи и солена, ама само аз си я ям в къщи.
Много студено стана, пфуу, не ми се излиза и искам хоум офис, да се разнасям по пижама.
Ааа Фил и Герата, няма така - ако Сис ни проведе обучение и аз се кандидатирам . Аз освен спирала и глос нищо друго не разбирам.Е, поддържам маникюр и педикюр, ама за поводи ходя на професионален гримьор.
Аз да се похваля, че от както ходя на пилатес и фитнес има видим резултат и страхотно усещане, ма не мога да се чекна като Жаки , и не мога да наредя програмата си да включа и йога.
Абе всичко хубаво предстои.

# 2 942
Искам да отида на курс да се науча да се гримирам и да знам кои цветове ми ходят. Проверих в нета и цените са убийствени.
Момичета Kissing Heart
Ето ме, тук съм и раздавам безплатни съвети на килограм!

Прити,курса е супер! Интересен е,но изисква внимание и време, които при мен са дефицит. Ставам нощем да решавам задачи и върви бавно,с цената на много усилия за да не изоставам.
Слава богу разрушенията не са много близо до нас!

# 2 943
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Хм, само на мен ли ми се струва, че момъкът на снимката е неприлично млад? Thinking

И кво от това? Нали не е в прокурорска възраст?
Мале, Добрииии! Тая рецепта вЕрно много лесна изглежда! А и вкусна.... А щом казваш, че не си кулинарно гуру, то май и аз бих се справила с нея. Надявам се...Flushed
Скрит текст:
Хубав ден, банда!

пробвай Simple Smile аз съм я правила и с две вилици за разбиване на яйцата, че бяхме на село и нямах тел за разбиване даже.
редовно я правя без канела, защото не обичам и без орехи, защото нямаме...
правила съм я с гъсто  сладко, защото беше посред зима и ме мързеше да търся плодове...
търпи издевателства всякави. Simple Smile

да питам кулинарни гурута, ако има такива тук - тукашното брашно е различно и ми отива по-малко. това какво значи? по-добро ли е или по-лошо?

юнче, мислим те. Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 12:58 от st. Dobri

# 2 944
  • София
Нещо сте се разгонили гледам. Няма лошо. Много са млади за мен тез ергени, ама на харизан кон зъбите не се гледат, та и за ергените важи - годините не се гледат.

Радвам се, че ви е харесала есента през моите очи.

Юнче, горе главата! мисли положително. Може да е клише, но е вярно клише.

# 2 945
Добри,би трябвало да е хубаво.Сигурно е по-финно от масовото тук тип500 🤔

# 2 946
Дъвча някакви готови палачинки от френската седмица -Duc de Coer 🥴 Стават като за мързеливи и гладни, ама поне малко масълце да им бяха сложили франсетата... сухи идат.
Юнско чадо,  всичко да е топ-тип 🤞

Ще стана малко... имам намерение за ОИ в дискретен минималистичен варЯнт.
Платното е насреща ми.. муза чакам. Даже и тоз юнак не ме вдъхновява нещо.. млад мий... Не е добре работата..
Тез палачинки не си ги купувайте 👀

# 2 947
Ей, тъкмо сутринта се потупах по рамото, че употребих едни ябълки на не знам колко месеца на пастет, пък сега се оказва, че рано съм се похвалила сама, защото не останаха за този сладкиш на Добри. Добре, че и кисело мляко нямам, та някак по-малко ме е яд.

# 2 948
Ей тъй шма запомни фОрОма, разчекната на шпагат между умните и красивите🤭🤭😂 Сал силната скромност ми пречи да се редя у на двете редици! Най- отпред! И то не че съм най- лична, ма съм най- ниска и няма да се видя ко съм по- отзад🤭🤭😱😂

НаЯх се кат попско дете на Задушница и ми дойде настроение и лигня ме хвана 🤭😂
Друго си в човек да си апне! Особено Теле! Друг човек съм, мила, блага! 🤭🙃

# 2 949
  • София
Ооо, и аз като се наям ставам поносима. Ако знаеш колко пъти ММ ходи да доставя храна. Кодовият израз е "да нахраним змея".

# 2 950
..
Прити,курса е супер! Интересен е,но изисква внимание и време, които при мен са дефицит. Ставам нощем да решавам задачи и върви бавно,с цената на много усилия за да не изоставам.
Слава богу разрушенията не са много близо до нас!
Ще се справиш, но не е лесно с деца и задължения.

Дерзай и да се похвалиш като свършиш!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 21:44 от Анонимен

# 2 951
Къде сте, общество? Клавиатурите са замряли нещо ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 952
Аз съм тука. Одеве се бях удремала,но нарочно не си позволих да спя,че довечера няма да има заспиване.
Мисля какво ще се яде и не измислям. Има разни неща за дояждане.

# 2 953
  • София
Aз храня малката, вечеря рано.

# 2 954
Аз  пия второ кафе, организирам календара за новия месец и пиша емейли.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 21:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт