Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 628
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 360
Мале,нямате изчитане!
Честито на Пандичката! Да е здрава и много щастлива!
Честито на Жакито! Успешна да е!
Съболезнования на Карамела...Докосна ме..
Тоя Булсатком много лош нет напоследък.Ако се наложи да работя онлайн,не знам как ще се оправям.
Боли ме глава,спи ми се,като ударена с мокър парцал съм,а спах добре тази нощ.
А и последно,но не на последно място Wink След малко отивам на вътрешен -кормуване.Не се чувствам изобщо уверена,много съм зле.Моля за палци,поне да не се изложа много Wink

# 361
  • София
Сигурно си имала. Аз изброих дребни неща. Радвайте се на тях. Не е нужно да е Нобелова награда.

# 362
  • Пловдив
Уми, успех! Спокойна бъди и всичко ще е наред!

# 363
Уми, ще се справиш!
И аз се оплаквам от Булсатком. Напоследък все аварии, телефони не вдигат, само на страницата във фейса съобщават. Като че ли, все там виси човек. От сутринта няма ни тв, ни нет. Triumph

# 364
Значи много ме е яд на тях.И то все масивни аварии,за по няколко часа,че и за цял ден
..Тези ,дето работят онлайн кво правят?!
Ай ,отивам да ме късат.Пих едно МГВ и тва е.Знам,че е само вътрешен,но хем не мога да карам,хем съм патка нервозна и притеснителна.

# 365
Ще се справиш,няма страшно. Само гледай да си спокойна. 🤗
Аз нали ви казах да ми стискате палци,явно не сте стискали достатъчно. 😓 Не стана работата... 😁 Ам ше мисля друго. Няма да се отчайвам.

# 366
Всичко ще е наред, Уми. Ще се справиш. Успех!

Аз до преди година и половина използвах интернет от Виваком. Постоянно изчезваше, вечер беше много бавен. Като стане някоя авария, отнемаше дни да оправят нещата. Минах на местен оператор, родих се направо. Добър сигнал, бърза връзка и най-важното, реагират бързо при проблем. Кабелната и интернетът ни са от различни доставчици, не беше планирано, така се получи в един момент, но се оказа полезно, защото при авария не изчезват и двете наведнъж Simple Smile

# 367
Мистик, то и ние с другите трима не сме имали такива вълнения:) Но сега певицата е много голяма радост за баща си, който е бил музикант, дядо и вече не е с нас, но и той помагаше отгоре, музикант и две баби певици:) И само тя от 4 деца има талант, кво няма да се вълнуваме 😂😂🤭🤭
Кака и вика- най- малкото много даровито, другите да сме живи и здрави😂😂😂😂

# 368
  • София
Ено, аз стисках. Не е било твоето.

# 369
  • France
Енче, не ми се сърди, но даже не съм разбрала, че трябва да стискам палци Confused
Май пак ми се губят постове.

# 370
Жаки, твойта щерка пак добре го казва. Майката на една приятелка ѝ казва - брат ти е красив, добре че ти поне си умна. Laughing

Ени, ще се появи твойта възможност и ще се радваш, че тази не е станала.

# 371
  • София
Честито Жаки,но като е уверена и талантливс,то бе ясно.

Моя големия вика на сестра си,аз ще стана инжинер,а ти продавачка в ДМ.От сега прогнози,че нямало да й се учи

# 372
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мид, ще му дърпам ушите на твоя.
ама ха, ще ми подценява мацката.

ени, измисли друго, ще стискаме.

така научих арабския, че сега ме питат на какъв език говоря.
Wink никой не вярва, че е арабски. Wink
ще свикнат! Simple Smile

# 373
😂 Добри,евала ти за езика. Па кой не те разбира,просто той не го знае,не друго.
Да мисля,ама кво да измисля?! Ще ви впрягам тука сичките капацитети,да го мислим заедно. Ам да е нещо ново,дето още го няма,че за това закъснях. Аз си знаех де,та не ви оДвинявам вас,просто се шегувам. 🤗
Фил,няма нищо,за следващия път двойно ще стискаш. 🤣
Отметам се малко,че ранКо станах и нещо оклюмах. 🙈😆 ВиЙ по-тЮхо,да не ме будите! 🤪

# 374
Скъсаха ме,но си го заслужих.Мноого бях притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт