Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 646
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 375
  • France
Уми, съжалявам. ММ е късан 2 пъти. Това не му пречи да е по-добър шофьор от мен.

# 376
Ени, тъкмо щях да питам какво става! Не съжалявай,друга възможност ще се появи!
Уми, следващия път!
Аз се отказах засега от махането на памперса 😫

# 377
Уми, не унивай, следващия път. Тъкмо си видяла как точно протича изпита, набелязала си слабости, върху които да работиш.

Изморих се днес, какво толкова свърших и аз не знам. А имам още работа, вечеря трябва да мисля и правя.

# 378
Уми, споко, на истинския ще е по-добре.

Сис, и ти споко. Прибери гърнето за няколко месеца и пробвай пак.

Трябва да излизам, а се мързелотЯ по хавлия. Сега, ако имаше кой да ми изсуши косата, докат си пиша с вас, чудно щеше да бъде.

# 379
Ха, добър ден!
Приемате ли нови попълнения? Че в другата тема човек само да се оплаква може, пък на мен понякога ми се ще да пофилософствам за живота, звездите, културата и бахура.
Не е често, де, да не се притесните Simple Smile

# 380
  • Euskal Herria
Е, то затова и се преместихме тук - хем да се пооплачем, хем да пофилософстваме. Simple Smile
Тая вечер имам час за преглед, имам проблем с новите лещи. Само се чудя дали е от лещите, или от очите. Стискайте палци да попадна на свестен оптометрист в оптиката, че за пръв път тук отивам за такова нещо. Досега все в България отмятах прегледите и от там си взимам лещите.

# 381
Попи,така ще направя,нямам избор! Беболина не е готова за тази стъпка, колкото и да ми е тъпо. Три дена само бърша след нея. Всичко вече ми мирише на урина,а детето не разбира какво искам от нея. По добре да не се мъчим взаимно!
Ули,разбира се,че те приемаме! Колкото повече, толкова повече 😜! Айде да видим сега дали ще се приземиш на меко,че тук си имаме комитет по посрещането 😉

# 382
Ааа, ами комитетът да казва тест ли има, програма ли да готвя, нещо друго ли Simple Smile

Сиси, не знам на колко е Беболина, аз тази седмица купих гърне, което се използва за какво ли не, но не и по предназначение, та даже не съм пробвала Simple Smile има време, като е готово детето, ще стане от раз или най-много с 2-3 фала. Ако не е само ще се тормозите взаимно докато стане готово Simple Smile когато пак ще стане, но няма да е благодарение на усилията ви, а просто защото е дошъл момента.

# 383
Сиси,добре си го решила.
Уми,споко,тъкмо повече опит ще натрупаш.
Кошмарен ден,искам да е вече другата седмица.Май е тамън винено/бирено време 🙄

# 384
  • София
Ули, идвай. Тук е супер.
Сисун, не го мисли. Ще се научи, после 80 години ще е без памперси и после пак 😆.
Побърква ме кучето. Нервно е нещо. Има обрив и се чудя да му дам ли антихистамин та хем да го успи леко. А го ра ходихме дълго.

# 385
На година и половина е! Мислех си ,че момента е дошъл ! Сгреших!

Ули,на колко е детенцето ти?

Ре,😅😂🤣! Ами така де!

# 386
  • София
Сисун, малка е според мен, но аз не съм амбициозна майка. Аз мислех, че е на 2 и половина. Другото лято ще ви е таман.

# 387
На година и пет месеца е, аз цяло лято се каня да взема гърне, за да имам и защото не е проблем да е по голо дупе в жегите, та накрая се наканих като минаха жегите...
Ако решиш да пробваш пак преди да стане на 2, изчакай два месеца примерно и виж как е. Но според мен, ако няма да ти е много некомфортно да чакаш, пробвай пак напролет, разликата ще е голяма.

# 388
Ули,мартенче?
И моя само си играе с гърнето.В жегите го пълнеше с лед 😂

# 389
Явно само майките не разбират функцията на гърнето... Ама какви хора сте??? Нямате никаква фантазия!
Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт