Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 753
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз сецсщам за слагане на главата. Купон е, особено ако е пълно.

# 391
  • София
Оо след три години махам ,децата сами си махат памперса де.Grinning

# 392
Ренко, началото на април е.

Reunion, това е употребата за напреднали Joy

# 393
А,и априлче имам,ма големичко вече 😂
Заспа,за трети път днес 🤫.Начи,или реве,или спи.Почти нищо не е ял, поне вода доста пие.

# 394
Добре дошла на новата другарка! Чувствай се като у дома си тук!
Сиско, ще свикне Беболинка с гърнето, полекичка я давайте там!
Сиросче, миналата година сменихме Булсатком с А1 и не съжалявам! Досега не е имало проблем, даже през май месец нямахме тв за няколко часа и ни приспаднаха от таксата!
Чудя се дали е рано за бира?

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 18:00 от Veselina Ivanova 610776

# 395
  • София
Ули, добре дошла!

Сис, правилно си решила. Ще стане когато е готова!

Рен, изтощен е. Щом пие вода, не бих се притеснявала. Ще почне и да се храни.

Аз обезпаразитих котката профилактично и тя сега ме мрази. Много лошо ме гледа и ако сбърка да влезе в стая, в която съм и аз, дава на заден щом ме види.

Булсатком са ни оператор за телевизия. Много ме дразнят и съм им вдигнала мерника.

# 396
  • София
Ренко, началото на април е.

Reunion, това е употребата за напреднали Joy
Аз за какви номера на напреднали мога да разкажа, но е рано за трилъри за млади майки 🤣.

# 397
Отиваме на вечеря, оказа се, че и баба ще идва. Което автоматично означава, че трябва да изгладя ризата на ММ. Joy

# 398
Върнах се да прочета последните няколко страници, че ако има тест, да съм леко подготвена поне Simple Smile

Пандачина, честито да е момиченцето ти! Да расте здраво и щастливо!

Ренко, стомашен вирус ли е лепнал малкият? Щом пие вода е добре. С млякото как е? Ако суче или пие от шише, идеално.

Reunion, ще се причисля към младите майки за малко Grinning макар че съм далеч от тях, а теб ще те черпя за възможността Simple Smile

# 399
Весе, никога не е рано за бира! Отваряй!
Ули, добре дошла.
Овкусих пилешки крилца за вечеря. Варя картофи за салата. Обаче така ми се доспа, че едва си държа очите отворени.

# 400
  • Sofia
На година и половина е! Мислех си ,че момента е дошъл ! Сгреших!

Ули,на колко е детенцето ти?

Ре,😅😂🤣! Ами така де!
Сис, ми тя бебе още. На нейната възраст като беше моята мома, ме обвиняваха, че съм мързелива, щото е с памперс. Преместих си го тогава точно в другия крачол. Тя ми стопяваше лагерите, аз ще се лишавам от малкото екстри, които има!
Ули, добре дошла!
Ренко, да минава при дечко. Много са податливи в тая възраст на вируси.
Ени, за работа ли стискахме? Ще се появи и твоето, ако е за това Hug
Наздраве! Започвам с бира и мезе, после к'вот дойде.

# 401
Ренко, стомашен вирус ли е лепнал малкият? Щом пие вода е добре. С млякото как е? Ако суче или пие от шише, идеално.
От сравнително скоро пие АМ.Доста се чудех,през деня дали да не му дам,но все се надявах,че ще хапне нещо.
Веселинкова,аз я преполових вече 😁.Ако не лежах до малкия,даже нямаше и да я има вече 😂

# 402
Нервно ми е! Една буца стои цял ден на гърлото!

# 403
Ехаа! Имаме си рожденичка - да е жива и здрава малката панда и много щастлива!
Честито на малката певица! Много здраве и успехи!
Добре дошла на Ули, можеш да разлееш питиета за да си кажем наспорт!
Уми, теб са те скъсали на вътрешен, а мен директно от ДАИ ме копнаха. То аз и моята шаш и паника бяхме виновни, още от тръгването се подкарах качествено. Опитах се да тръгна с пусната ръчна и от там тръгна съвсем накриво - съвсем се сгъбясах, пуснах без да искам чистачките, не мога да сваря да ги спра, а слънцето пече ли пече. Изпитващият се гаври с мен, че в ясен слънчев ден карам на чистачки... и тъй нататък. Вторият път обаче валя дъжд и ми беше на късмет. По вода ми вървеше и си взех изпита. Спокойствие му е цаката, ама пусто притеснение.

# 404
С отворена врата тръгнах,от трета на първа включих,а скоростта беше висока,отнех предимство т.е.не отнех ,но накарах човека да бие спирачки ,защото не го видях и спрях в кръстовището,но беше гаф...и още и още.

Изобщо неща,които нормално не са ми проблем- днес го ос**х.

Общи условия

Активация на акаунт