Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 755
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Здрава да е малката пандичка! На Жаки- певицата само успехи! На Ени и Уми- не унивайте, другият път ще стане!
Аз оставих мотора в сервиза да му сменят стъпенката и сега се чудя къде да убия време. Поседнах на сянка на една пейка, май тук ще си остана, докато ми се обадят.

# 406
  • Sofia
Уми, другият път ще е различно, ще видиш. Само бъди спокойна, доколкото е възможно. Сега ще взимаш допълнителни часове кормуване предполагам. Инструкторът читав ли е?

# 407
Да,4часа.Да ,става той.Свикнах му.Проблемът е в мен.Седна до мен шефът на школата и аз се....изложих качествено.Треперех,пелтечех,потих се- трагедия.

# 408
Wind and fog, аз за сипване ще сипя, ама с тоз наспорт ме замисли Simple Smile Нищо, де, който му се спортува да запповяда Simple Smile

Скрит текст:

Уми, къде караш курс и доволна ли си? Крайно време и аз да се запиша, ама то е крайно от няма да казвам колко години...

# 409
Привет на всички другарки и другари, на нови и стари, на пиещи и непиещи...
Моя милост пак си взе работа за вкъщи, да си припомни как беше...

Уми, другия път ще го вземеш, не се тревожи.

Ули, добре дошла! Ако пиеш и чат-пат влизаш в състояние на откровения на тема "Животът, вселената и всичко останало", това е твоето място!!!
ПъСъ Тази вечер съм без мъж, така че цяла нощ можем да си философстваме... това е покана към всички.

Пандич, ама дай ена снимка на котката де... толкова да обичам котки.
Сирос, дай и ти портрет Киликандзерски, домъчняло ми е за твоето уникално същество.

хм... кво още исках да кажа...

# 410
  • France
Umi, аз и до ден днешен много стресирам на волана. Ужасно е. И не мога да споделя с никого, защото се изисква в работата ми. Cry

# 411
Фил, как караш под стрес? 🙄
Уми, нормално е да се шашнеш на изпит. Не се обвинявай, другият път ще го вземеш.
Поздравления за малката певица на Жаки!
Джун, прекрасна морска снимка! Искам да се телепортирам на синьо.
Добре дошла на Ули!
Карамелка Hug
Сис, какво има?

Днес имах прекрасен ден. Завършихме с ресторант, ала сега се чувствам 🐷

# 412
Нищо конкретно, Елиф! Някакво лошо предчувствие ли е, тревожност ли,не знам как да го нарека,но ми е ужасно нервно и тревожно цял ден 🤦

# 413
Уми, няма да се стресираш, ще го вземеш другият път, сега паниката ти е била препъни камък!
Начи за другия път гарантирам! КАжи ми само да ти метна една молитва😻

Ренко, ма много е сладък Бузанчо бе, колко е станал голям🥰

Ули, и аз се примъкнах оня ден.
Тя Добри ме покани така с пОлвин уста, как свекърва кани снаха на гости, ма аз дОдах😂🙃🤣

Днес аз наливам - предлагам розАв Жин с розАв швепс:) Мойто любимо АперолчИ! Мента със Спрайт или с мляко. Май тва. А и Виски имам за по- серизозни дами:) Наргилета също има- с Бери с пъпеш и с капучино! Кой квот иска!
Ся за програма нямам- освен СЙ да стане да танцува, ма ся лежи психически възстановява:))

Аз сготвих за утре и свга за вечеря и вече седнах да сА черпА:))

Правих нещо като шакшука, ние много обичаме - много лук, масло, задушава се под капак, да омекне, домати белени, захар 1 лъжичка ( у нас ксилитол) сол, черен пипер, да се поготви малко, после правя дупчици чукам цели яйца, да се забулят. Отгоре натрошавм сирене. Начи уникално вкусно Simple Smile

А за утре зеленчуци ( тиквичка, патладжан, чушки, гъби) с кайма. С къри, джинджифил и чесън накрая слагам. И люто! Като дракони сме😂😂🤭🤭 Певицата и тя маа с голямата лъжица😂🥰

# 414
  • Германия
......................
така научих арабския, че сега ме питат на какъв език говоря.
Wink никой не вярва, че е арабски. Wink
ще свикнат! Simple Smile
Мен една приятелка ме пита, имаш ли проблем с твоя немски. Отговор - аз нямам никакъв проблем, но немците имат Joy

# 415
Уми, и мен ме скъсаха първия път. Ще го вземеш изпита.

Весе, мерси за отзива.  Цял ден ни нет, ни телевизия.Rage ще се разделяме с булсатком.

Сисунче, съчувствам. Много неприятно състояние. На мен ми се случва често.

У Жаки вкусно звучи Yum Отварям прозореца или да се довтасвам непоканена на гости.

Мързелова, кво да го показвам долното котенце? Дебелото, гадно животно е все в една и съща поза, освен в 4 сутринта, когато ни хапе по краката. Ама хайде
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye]

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 06:21 от Сирос

# 416
Къф е тоя розАв жин, ве, чИ и розАв швепс? Тъй ша си и Омра, без да опитам сички питиета! Бейлисчето на Добри ми й твърде сладко и цЕла ноШ гардероба пада отгоре ми..... тцъ... ней за мен! Мастичката ми й силна и ма кара към белия кон 😀Абе най ми понася виски и содичка.... и бира..мммм... и шампанско ма малко... само след апване 2 чаши! Очаквано добра комбинация!! Трепач!
Уми, споко, мойто момиче, ша го земеш!

# 417
  • Mediterraneo
Жако, аз го правя същото, ама не съвсем. Бухам една консерва наситнени белени домати, отгоре натрошавам сирене и във фурната да се попече. После чуквам яйца в дупчиците, пак да се попече. И накрая му удурдисвам едно сирене проволоне, което му трява съвсем малко да омекне и да стане разкоЖ. Ядеш и ревеш после, благославяйки ме. Тъкмо снощи ядохме такава манджа.

# 418
Оо, Жаки, повлякла си крак. Теб поне са те поканили, в полвин уста, с полвин, да си знае Добри, че на някои снахи и толкоз им стига Joy

Шакшука таман онзи ден готвих, ама с пресни домати реших, пък нали съм търпелива... Остана си водица от тях, ама те хората нали затова решетъчни лъжици са измислили.  Голяма благодат, че мога да ям пак домати и чушки.
Чак се замислих лютеница да правя след 3 годишна пауза Simple Smile

# 419
Наздраве! Сипнах си и аз.
Добре дошла на Ули.
Уми,аз ко ти казах,м??? Да си спокойна! Виде ли ся,че освен да си навредиш,друго нема да стане с нерви. Аз на моя изпит дъвках дъвки на Бах ли,кво беше. Едни за успокоение. 🤣 И верно ми беше всьо равнО! И го взех,ама си карах като пич. Тия преди мен бяха мега зле и пак ги пуснаха,аз последна,като ги видОх кви ги вършеха и минаха,викам охооо с книжка съм! 🤪
Килито симпатягата! 😍🥰
Шакшука и ние обичаме,скоро не съм правила.

Общи условия

Активация на акаунт