Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 212
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и честит празник!
Взела съм съвсем насериозно новото начинание и времето едва ми стига, ама аз съм си зубърче, доставя ми голямо удоволствие Blush
Та взимам кафето, надявам се да сервирате и още няколко после Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 661
  • София
Сис, знам за Тобрадекса. Тази тубичка не е отваряна. Бях си я купила да стои за такива ситуации. И днес ще купя нова за резерва. Благодаря за предупреждението ти! Важно е, защото можеше да не знам.

Все повече хора от чужбината чувам, че искат да си идват. Радвам се, защото все пак са си българи. Но е тъжно, защото тук също не е лесно, а уж за по-добро са били навън.

Казах ли колко работа ме чака днес? Още се помотквам.

# 662
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само чакате да заспя и пускате снимки, а после ги триете. Sad
но аз съм човек доверчив - вярвам ви, че са красавици.

загледах се преди време в една чанта от рекламните карета, които излизат във форума и... абе всеки ден все по-интересначанта излиза. до тук съм купила две. а ще мога да си ги пипна чак след месец и половина... Sad

# 663
  • София
МН ме заплаши, че ще готви той за вечеря 😱

# 664
  • Euskal Herria
Честит празник, общество! Честит празник и на Пловдив и пловдивчанки!
Лека и спокойна да е седмицата на всички!

# 665
  • France
Вчера, за пръв път от почти 2 години, се видяхме с приятели. Много добре ми се отрази. И да ви кажа какво ще прави ергенът на групата след две седмици - заминава на стаж по йога и дегустация на вино до Тоскана. Rage Гад такава, вместо да вземе да си направи едно бебенце. Та да знаете, приятелки, не сме единствените йога-винарки.

# 666
Честит празник,шушанки!
Деми,Сис,хич не ви трябва да си идвате,ако питате мен. Как ме е яд,че не заминах още като млада при баща ми,а ме каниха... Кой знае какво щеше да е сега. МинАло!
Хубав да ви е почивния ден! 🌺

# 667
  • София
Аз имах една любов в студентските години, с която се разминахме заради недоразумение. Той после замина да живее в Германия. Много пъти съм си мислела как можеше да съм с него там, ако не беше това недоразумение. Но явно така е трябвало да стане.
Така че, Ени, и ти не го мисли. Трябвало е да си тук и да родиш синеоката прелест .

Не знаех, че Пловдив празнува днес. Честит празник!

Започнах малко по малко ОИ. Стъпка по стъпка и присядам честичко да не се преуморя нещо. 😁

# 668
Утро!

Не знам за честитене ли е празника ни. Кое и къде ни е Съединението ни? Търся го през последните няколко години... и не го намирам. Такива размисли ме размишляват днес..

Относно затъжилите се за Бг. Ами нормално е да ви застига тъжбата по родината... но поразсейте се малко, позволете на ежедневието да не ви пусне и.... ще ви мине. Не препоръчвам завръщане. Ако можех- да ме няма на мига. Склонна съм и най- мизерната работа да работя, най- скромно да преживявам, но да живея в уредена държава.. без да се срещам с тукашната простащина и идиотия. И навън със сигурност има такива явления, но няма да е анархия, деградация, безхаберие и самогъзничене както тук. Уверена съм.
И нищо, че съм на години, не съм се отказала да се маНа.. Само чакам сгоден момент.

Много съм крайна, знам. Но за мен си е с покритие.

Ще се мотам, имитирайки ОИ.

Благодаря за кафето. Изпито 🤗

# 669
Честит празник!
На мнението на 13 съм, изобщо не сме обединени, а в последно време разделението дори се задълбочава все повече. За чужбина май нямам кураж, преди години МУ имаше огромно желание, аз категорично отказвах. Може би сгреших тогава. Тук ми липсва точно спокойствието и реда, идва ми в повече тарикатлъка и простотията. И на фона на тоталния хаос, те още повече изпъкват. Не казвам, че навън ги няма, но едва ли е чак в такива размери.

Заспах снощи по-ранко, събудих се към 2 и няма повече заспиване. Въртях се, стисках очи, няма и няма. Сега съм като препила, главата ми тежи. Пуснах хляб, ще пълня чушки. Чака ме и ОИ, но нищо не ми се подхваща.

Вчера някой спомена херпеси. Как ги морите тях? На мен много често ми излизат, особено в студеното време и преди да се оцикля. Мажа обикновено със Зовиракс, но не съм убедена, че има особен ефект.

# 670
  • France
Мога да се върна в бг-то само ако мъжо е хоум офис 6-9 месеца. Ще се окопая на селУ и няма да мърдам. Ще си ровя в градинката, ще правя малки ремонти на вилата. Монстърчето ще го пусна да учи български в някоя частна хипстърска детска градина. Иначе - не.

# 671
Срещу херпес винаги има в къщи тубичка с Ацикловир или нещо от производните му. Намазване при първа възможност, за да не избие. МН много го морят.

Освен, че е блокиран днес града ни, оплаквам се, че от 10 минути обикалям и още не мога да се прибера.

# 672
  • Euskal Herria
Трета седмица мъжът ми получава имейли, че има превод за едни 13 хиляди евро в биткойни. Ама на, колко имейли му пратили, той все не потвърждавал. И затова няма плащане. В началото ми беше смешно, сега почва леко да ме дразни. Обикновено блокирам тези адреси, а сега мога само да ги обявявам за фишинг и нищо. От неговия имейл за неговия са, т.е. подател и получател е един и същ. Някой, ако се е сблъсквал със същото, би ли дал съвет?

# 673
+1000 на Търти и Бърди.
Ужасно ме е яд, че на младини не се разкарахме от тук. Знам, че не чак толкова розово и в чужбината, но това разделение, тарикатлък, опростачване,  вече ми е в повече.
Е я съседката, изхвърли си фасовете през терасата.

# 674
В България само за почивка, изобщо не мога да си представя да се прибера за постоянно. Не, че тук е по-добре, същата работа, тарикатлъщина на едро, чалга, шуробаджанащина, правила има, ама са за определени хора. Съвсем друго е от гледната точка на турист. С годините само трупам още негативизъм.

Общи условия

Активация на акаунт