Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 179
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 675
Янче, я погледни добре адресите, знак по знак. Обикновено има дребна разлика, която от първи поглед несе вижда.

# 676
Точно това ми е мисълта и на мен за чужбината. Не са цъфнали и вързали хората там,но е друго. Няма чак такова разделение на много богати и много бедни,като тук. Работиш да си платиш сметките и до там. А и да работиш,с честен труд забогатял човек е рядкост. Всячески се опитват да затрият всичко!
За това ви писах,че ако можех бих си набила рестарт на животченцето... Както и да е. В цикъл съм и ми е депресарско,не ми обръщайте внимание.
Бърд,като усетиш херпеса пробвай с чесън. Режеш на две и слагаш на мястото. Гори и пари,но ако е в началото го изгаряш и не се показва.
Янче,и ММ получава таквиз мейли. 😁 ПарА нЕма,само спам! 🤪

# 677
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сирос, ще ходя да я платя днес. Как да го реша? Моята дума срещу тяхната. Двама идиоти с униформи пишат и се подписват, че това е така. Аз трябва да си наема адвокат и да доказвам, че не е така...Мъжа ми да губи работни дни, щото вероятно няма да се реши за един ден въпроса.
 То затова се пише фиш, щото не се обжалва. Направо я обичам тая държава.

# 678
За почти десет години живот извън България, носталгия изпитвах първия месец докато се наместя малко отмалко. Едно от нещата, за които ще съжалявам винаги, е, че се върнах. Не беше грешно решение под чертата, но мястото, на което е сърцето ми, не е България и няма шанс да стане. Няма да повтарям причините, казали сте ги вече.

Фил, много романтична представа имаш, но не е баш така тук Simple Smile особено с хипстърските градини Simple Smile

# 679
  • France
Е, аз този септември правя 18 години в чужбина. Само романтики са ми в главата.

# 680
  • Euskal Herria
Сирос, проверила съм го. Няма и минимална разлика. Затова и не смея да блокирам адреса, явно има някакъв начин, но не съм толкова веща.

# 681
Е, аз този септември правя 18 години в чужбина. Само романтики са ми в главата.
Нормално, особено ако не си се и прибирала скоро Simple Smile

# 682
Сирос, проверила съм го. Няма и минимална разлика. Затова и не смея да блокирам адреса, явно има някакъв начин, но не съм толкова веща.
и аз не съм веща, но ако праща сам на себе си мейли, не излиза ли, че е хакната пощата?

# 683
  • Euskal Herria
Не знам.
Обикновено когато аз от мой имейл изпращам нещо на моя имейл, ми излизат и имената + имейл адреса. А сега е само имейл адреса. Ще видим какво ще излезе.

# 684
Причините, които изтъквате,че искате да напуснете България са същите, които ме карат да напусна Гърция! Явно не сме много различни! Претопени под натиска на робовладетелите имаме повече общи черти с турците, отколкото с някогашните българи и славяни.

# 685
и аз не съм веща, но ако праща сам на себе си мейли, не излиза ли, че е хакната пощата?
Това е хакерски похват, известен от много време. Виждаш, че писмото ти е изпрателно от един мейл, а всъщност е изпратено от друг.

# 686
  • Euskal Herria
Именно. Затова нито кликвам върху даден линк, нито потвърждавам. Трия.

Съседите в отсрещната кооперация тоя път почнаха с озвучаването сравнително късно и тихо. Е, вече  вдигат полека децибелите, поне засега музиката горе-долу я бива. От 3-4 години са тук, че и се множат. Откъде се взеха... Много мангал, много нещо. Че и припяват, даже и децата - "олей", пляскат...  Айде, рано се израдвах, почна виенето... Confused Аз ги чувам кристално ясно, представям си какво е на съседите им на етажа и в сградата.

# 687
Янче, химна Joy
Шегувам се, представям си колко е неприятно. А от нашите ли са?

# 688
Честит празник, банда!
Измих, изчистих, изпрах,няма да готвя, приключих с т.нар. ОИ.
Янче, видимо са еднакви адресите, но със сигурност има разлика. Някоя от буквите не е на латиница например.
За “Съединението“ сте прави. Празник, ама само на думи, без вложеното съдържание.

# 689
  • Euskal Herria
Сирос, тукашните са интегрирани, нищо общо с нашите. Ама манталитетът - без разлика.
Заради тези намразих фламенкото, не ща и да чуя. Съпричастни сме към житие-битието им - музика, разговори, какво вършат. Не доброволно, естетвено.

Герата, и аз това допускам. Освен да пробвам да блокирам, пък ако трябва, след това ще вадя от списъка.

Да се допълня:
Хилим се у дома, защото като почнат да превиват, направо ми иде да им пусна някоя мазна чалга. Ей, тъй, в отговор и за разкош. Така де, да се възползвам от мощта на озвучителната техника на мъжа ми. И си говорим - то, хубаво да пусна, ама ако отсреща някой почне да приглася с "Хабиби, спиш ли добре..." Grinning

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 13:16 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

Общи условия

Активация на акаунт