Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 174
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 690
Е, Янче, тогава ще стане мазало. 😁

Това с фишинга, да го виждаш с твоя адрес наистина е стар подход. Преди време, по една от телевизиите, специалист по кибер сигурност обясняваше как се прави. Даже пращаха имейл до някое от министерствата, дали и не беше до това на транспорта и съобщенията. Бяха ги предупредили разбира се. Но в общи линии, ако пощата ти позволява, докладвай го. Следващият път сигурно от друго IP ще му пратят на мъжа ти, така, че голяма файда няма от това действие.

# 691
Ауу Сисунче,амчи ти си ми била приятелка в ИГ! Ей ся видОх снимките от кръщенето и зацепих,че си ти. 🙈🤣🤗❤
Заболя ме главата. Ще пия един аналгин и ще правя обяд. 😁

# 692
  • София
Човекът по сигурността казА да не ги отваряте и да ги триете само. Каза, че лесно се прави номерът с фалшивите адрес. Ако имате дигитална идентичност, получените имейли ще са видими.
Ние с Попибудувахме по никое време. Аз поспах до сега.

# 693
  • Euskal Herria
Кло, всеки път го отбелязвам като фишинг. По няколко пъти дневно има, едно и също като текст. Дано им омръзне.
Дават бе, дават хората - 10 хиляди евро и 1200 бонус към тях. Ма аз се дърпам. Simple Smile

Бях се записала за един курс, даже и бях забравила вече. И преди малко ми звъннаха да ми кажат, че съм одобрена. Е, хубаво, ама точно тогава трябва да пътувам. Значи остава за друг път, щели да ме имат предвид.

Ре, благодаря! Отворих първото, защото помислих, че е пратен документ.  Прочетох, отбелязах като фишинг и изтрих. Така правя всеки път Днес реших да видя дали има някаква промяна - не. Само вече са сменили бройката на уведомленията - над 20 пъти били писали.

# 694
Ени,😂😜!

# 695
  • София
И аз се дърпам на тези пари и не им отварям мейла. Само трия. Много са досадни, обаче един ден пропуснаха да ми пратят. Та гледам си мейла и се чудя какво ми липсва. Накрая стоплих, че не са ми пратили печалбата и няма какво да трия.

# 696
  • Euskal Herria
Ааа, ами те, като са видели, че ти не щеш, затова са ги пратили на нас. Ама и ние се дърпаме, та сигурно скоро някой друг ще зарадват с тия благини Simple Smile.
И като мрънкам от тези имейли, да река още. Значи, парите пращат на мъжа ми, пък на мен предлагат да си уголемя пениса, да имам продължителна ерекция, да съм звяр в леглото и жените да ми се лепят като мухи... И все ей такива чудесии. С`я почнах да се съмнявам в пола си... И ако не съм жена, тия деца, дето по паспорт до 18-тата им година се водеха на мен,  кой ги роди, м? Simple Smile

# 697
Яна, аз получавам същите мейли по 5 пъти на ден и да, сякаш са от моя имейл - 12193 еврА и няколко цента. Не предприемам нищо, само трия.
Нашата Сиси е удивително създание. Сис, става ми болно да чета, че нямаш самочувствие. Ти можеш да бъдеш муза на поети и художници. Не го казвам от куртоазия, повярвай ми! Повярвай си и ти! Беболинчето искам да я изям без остатък Kissing Heart
Енито да спре да се кара на моята слабост Синеочка, че ще се разправяме с лошо!
Деми, честити ви първи учебни дни! Да й върви по вода на ученичката  Heart
Боли ме гърба, точно зад лявото рамо, дали от прехърбване в работата или по незнайни за мен причини, но боли зверски. Пия нимезил и невраксил, но без ефект, мажа и вапоруб, ама...
Минорно ми е и не спирам да мисля за загубата на приятелката ми, душата ме боли, но съм безсилна да променя каквото и да е...
За Съединението и мнението ми за рОдината  няма да кажа нито гласно, нито в писмена форма, щото ще ме екстрадират от вселената Simple Smile
Ше кажа само, че ако днес ти се стрОши съединителя или не си българин или егаси каръка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
  • София
О, и на енергията ми предлагат удължаване на пениса 🤣.

# 699
Мчи удължете ги тези пениси,бре! Размера има значение. 😁😂😂😂
Карамелче,няма,гледам да се сдържам,че не заслужава милото да го овиквам. 🤭 Няма да се караме.
Да ти минават болежките!
Наплюскахме се,ся май ще полегна.
Главата не мина от хапчето. Друго нямам.

# 700
  • Пловдив
Минах кат лисица с опашката и уж изчистих Simple Smile
Оплаквам се, че незнам кво да сготвя...лошото е, че и незнам кво ми се яде, а домашните не помагат. Извадих кайма...мислех крем супа, а май ще е баница, че имам турски кори, мляко и дом.яйца.

Начи май не се оплаках, че тийна взе да не се прибира кога трябва Confused  Казваш 22, той си идва в 22,30...Кажеш 22,30 че само той бил до толкоз рано, па видиш ли било мноого забавно, той цъфне в 23. Абеее...кат му звъннем ей ся идва! Мх, ама минава още половин час. Говориш, обясняваш, а насреща празен поглед...омг! Кво ли ме чака още? Head Band

Ай, слизам за сирене и се опрятам, че и кафе не съм пила Wink

# 701
  • София
МН готви и сега е като след земетресение 😆. Казах му, че няма да чистя. Да се оправя.

# 702
Добър ви деееен!!
На село ММ уловил една бандитка на местопрестъплението - демек една кокошка в момента на яденето на собственото си яйце и... айдеееее... Утре ше готвя кокошка със зеленчуци в гювеч. Поне ше има за 4 дена.

Мистик, ти не си ли била същата като малка? Щото аз да... че то половинчасовото закъснение закъснение ли е изобщо?

Трябва да излизаме с децата на разходкинг, а така да ме мързи...

# 703
Набрах ви цветя
Скрит текст:

Поразходихме се с домочадието. Това добре, ала патладжаните от вчера чакат. Нарязала съм ги на шайби, смятам да ги залея с домати и така да ги опека на фурната. Как ви звучи? 🙄

Мисте, добре дошла при майките на закъсняващи тинейджъри Hug Притеснение си е, но и те трябва да натрупат житейски опит. Не вкъщи на каишка, а като отиде студент да си счупи главата. То гаранция няма за последното, но все пак.
Кафе и аз ще пия. Идвай Simple Smile

# 704
  • Пловдив
Мързелота, била съм и още как, амаааа...нещо мноу бързо ми доде до главата Grin

П.п. мерсиии! Ида Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт