Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 164
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, чета, чета и все има за четене Simple Smile
Гери, честит рожден ден! Да си много здрава, обичана и обичаща!
Изпуснах Сиси и беболина, но си ги представям!
ММ е живял много дълго в Америка и винаги е казвал, че е живял с идеята, че ще се върне, а сега не иска и да чуе да се върне там, въпреки че може и е с документи. Нашите кумове, имат сериозен бизнес там, уреден живот и двете деца са родени там, но миналата година се върнаха уж временно, защото там от начало обявиха учебната година за неприсъствена от начало до край, а малкия трябваше да е първи клас. Сега и двети деца на 14 и 8 години, категорично отказват да се върнат и вече обмислят вариант или да продават биднеса или някак да го комбинират от тук, като само бащата се връща по за няколко месеца в годината. Мен напоследък ме обземат все повече емигрантски настроения, но ММ ги попарва от корен.
Аз си работя ли работя, от години не помня да съм почивала, с нормалните хора, майка още е при нас, та поне спестявам от готвене Stuck Out Tongue
Хайде да сте живи и здрави и зло да ви забрави! Слагам слушалките да редувам Rammstein с Buddha bar и захапвам лаптопа, че мен чака.

# 706
Нашия по принцип няма вечерен час,прибира се с другарите си към 21:30.Една вечер обаче,става 22,него го няма.Скъпия му звъни-на мохабет съм 😳😠.Викам,добре,ей ся ще цъфне.Малкия беше мега крив,и не можех и аз да се разправям с него,но наближи 23,и още го няма...А вън брутална жега,не се диша.Викаме си,че сигурно някъде полъх са намерили,и затуй го няма.Обадих се и аз-на мохабет съм 😳.Аййй,кат подпалих...Па то ква била работата-на прибиране видяли единия му братовчед (20+) и брата на другарчето,и останали с батковците на раздумка.Много му пилих после на главата,баща му не толкова,но от тогава дава вид,че си е взел поука.Ся колелото му е на ремонт,та няколко вечери не излиза.

# 707
  • софия
Елиииф, цветя си набрала 😍 Я кажи за патладжаните- печеш ги само нарязани или трябва да им се слага брашно и още нещо? Че аз таман съм взела 2 патлджана и се чудя как да ги правя. Мързелива рецепта търся.

Момичета, да ви се оплача,че се сгванах от лежане днес. Колко неща трябваше да свърша днес, ама само отидох да напазарувам, после като полегнах да си почина за малко...и изведнъж гледам то станало 4 часа следобяд.

# 708
  • Пловдив
Патладжаните ще станат по-добре, ако се позапържат преди да залеете с домати. Може и леко пекнати на грил-тигана.

Ренко, моя па забрай за колелото...скитат пеш.
Ох, още не съм отишла до магазина...

# 709
Дари, ей тая рецепта си харесах
https://www.vilistime.com/bg/2020/02/17/patladjan-fyrna-domaten-sos-kashkaval/

Другарките- майсторици мълчат като партизани на разпит, та си самопомогнах Joy

# 710
Мисте, ми хайде отивай, че ще свърши сиренето Wink
Пък и баница те чака, ей сега ще се приберат гладните рибари.

# 711
  • Пловдив
Ооо, Кло, отдавна се прибраха, па обядвахме и сме у градО Simple Smile
Отювам...

П.п.риба няма.

# 712
  • софия
Дари, ей тая рецепта си харесах
https://www.vilistime.com/bg/2020/02/17/patladjan-fyrna-domaten-sos-kashkaval/

Другарките- майсторици мълчат като партизани на разпит, та си самопомогнах Joy
Елиф,това изглежда доста апетитно,ще го пробвам.

# 713
Дариела, на баба гануш ги направи ако имаш тахан.

Салилинда, в Америка не бих емигрирала и аз. След съветсткия съюз почна промиването с прекрасната, демократична америка, а реалността е отчайваща. А като гледам какво се случва в Тексас в момента, България ми се струва обетована земя Simple Smile
Добрата, стара Европа. Някой ден ако забогатея една къщичка в Южна Испания или Гърция, някой апартамент в някоя столица и ще ги сменям Grinning

# 714
Ре, поне е сготвил у нас хем хаврата оправям хем готвенето не е мъжко задължение.
Забравих да питам подобрява ли се малката Пандичка?
И на Мързелота да кажа, че се влюбих в котката и тия перли колко й отивааат.
От няколко дни чичото, за когото се грижим ме нарича "лельо" сЯ, верно, че  съм прецъфтяла невинност, ама и аз суета нося се пак... А Недовършений се хили като чакал. Въобще не си намирам място под слънцето, айде наспорт!

# 715
А като гледам какво се случва в Тексас в момента, България ми се струва обетована земя Simple Smile
Ули, разкажи малко повече, моля. Загриза ме любопитство.

Имам познат, живеещ в Америка. Много разочарован от там. За съжаление, обстоятелства не му позволяват да се прибере тук, а това му е мечта от поне пет години.

# 716
О, Елиф, ужасно е.
Приемат закон, според който всеки може да съди човек, който съдейства на бременна жена да направи аборт след 6-та седмица, абсолютно всеки може да съди лекар, сестра, акушерка, шофьор на такси, ако е закарал момиче в клиника и т.н.
Както беше написал някой: изнасилвачът има повече права от изнасилено момиче.
Абе, религиозният фанатизъм е много удобен за тези, които искат власт и пълен контрол, независимо от религията.

# 717
Ужасссс Frowning

По темата за емиграцията - преди няколко години бях на гости в Англия. Десетина дни. Ами, не можах да издържа повече. Не ми хареса. Може правила и ред да има,  но нито храната ми хареса, нито нищо. Не е моето. Обаче бих пробвала в Италия.

# 718
Точно,разколебавайте ме за Америка,че ми е мечта! Абе май ще се окаже ,че от родината по-хубаво няма 😁!
Карамел,от уважение те лельосва чичото,ти изглеждаш поне на 35!

Свекито е шернала в ФБ мои снимки 😂! Доживях да се хвали с мен😜😂🤣

# 719
  • France
Славчо се опитва да направи първите си крачки. Heart

Общи условия

Активация на акаунт