Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 531
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 585
За патладжаните ли, Добри?
Това за края на сексуалния живот не ми хареса. Няма да те следвам за още съвети Joy

# 586
  • София
Това за края на сексуалния живот не ми хареса. Няма да те следвам за още съвети Joy
Е, ако и двамата маате чесън, няма да се загуби тръпката.
Най-любимо ми е имамбаялдъ. Студена се яде с лимон.

# 587
Ох бе Joy ще ме умориш, Добре. Какви работи ядеш Joy към твоята рецепта ще добавя сирене, зехтин и магданоз, а и ще ги накълцам. За сексуалния живот - не знам... Joy
Рен, примерно това https://www.osata.eu/recepti/pasta/pastitsio-gratski-makaroni-s- … ma-na-furna/html/

# 588
  • София
Чироз, не ща въглехидрати. Днес чушките ги мирисах само. Килцата си седят обаче.

# 589
На баба ти търънките сега. Stuck Out Tongue Winking Eye Едно руло Стефани с гъбен сос и си готова.

# 590
Добър вечер! Hug
Гери, честита да си!Здрава и щастлива! Heart
Пак готвите,Начи...

Да се оплача от недовършения,само иска да спи и лежи! Шегувкам се,нека си почива човека. Grinning
Нищо,че аз планирах тези дни да се отдадем на ядене,пиене и тези три неща..хмм,третото нещо малко липсва,ма наблягаме на другите две! Grinning
Уф,не ми се тръгва.. Cry

# 591
  • София
Не готвим! Планираме Simple Smile. И аз искам  само да си лежа.

# 592
Еее Ре,мойте чушки ще са с кайма и ориз. Инак не го признавам за пълнена чушка аз. 😁
Мчи що не дойде да натъпчеш и мойте,кат си толкоз бърза? Не си ми прЕателка начи! 🤪
Вчера ММ прави един тел и днес носят пари и един кен бира,ама литров кен. Не съм виждала из БГ мазагините. Ще я тествам довечера. 🙈
Не е лошо да ме наритате да ставам. Играхме със Синеочка федербал,мач,не знам ко. Хич не ми се влиза да застъпвам до печката,но вече съм гладна,а до като се опекат ехеееее... Ре като не иска да ми помогне у живота. 😆🤭

# 593
  • София
Ено, аз само днес се записах. Иначе и срещу теб да бягам, не мога да те стигна.

# 594
  • София
Скрит текст:
Е, ако и двамата маате чесън, няма да се загуби тръпката.

Тц. Аз усещам миризмата, дори и да сме яли и двамата. Тръпка има, ама такава, дето ми предизвиква позиви да върна изяденото.

# 595
Прибрахме се от кръщенето и даже вече съм на работа 🙄!
Беше много хубаво! Противно на очакванията ми беше топло и слънчево в планинското селце,в което беше кръщенето. Църквата беше много стара ,но запазена,а в двора й имаше големи дървета, които пазеха сянка. Беболина не се спря през цялото време. Даже на хорото се опитваше да се хване и фотографа й направи цяла фотосесия 😂. Пляскаше с ръце заедно с всички ,танцуваше, тичаше с по-големите деца и галеше по-малките. Изобщо много се забавлявахме и ако не бях на работа щяхме да откараме до вечерта !

Уйш, радвам се ,че ти е харесал кекса и на мен ми е любим и честичко го правя у нас,а от аромата му ухае цялата къща!

# 596
Ц,ц,ц,ц, да няма кой един Наспорт да каже.

Сис, много се радвам, че сте прекарали добре на кръщенето, а малката май от сега е започнала сърца да разбива.

# 597
👀 Къде сте всички? Къпете ли се?! 🤪🤣
Айде наздраве! Аа Кло се появи за пиенЬето! 😁
Сис,браво! 😊

# 598
Пици правих, слънчоглед белен пекох,малко дете разкарвах и забавлявах,на голямо се карах,на баща им пък почти не видях очите днес,ма пък бая бира пих 🤭.Двама изкъпани,и леглото ни зове 🥱
На Герата да честитя на патерици, много здрава и все по хубави места и с хубави хора да слънчасват с книгата ѝ 😁

# 599
  • Пловдив
Наспорт!
Аз си взех дозата и залягам.

Общи условия

Активация на акаунт