Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 605
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 780
Пандачина, или направи мишмаш ако обичате Simple Smile.

Кафе с лимон не си го представям, ама ако ви е вкусно, пийвайте си Simple Smile Вярвам, че тонизира, де, като чета на Жаки мъжът й добре се е тонизирАл Joy

# 781
Мисте,чудех се,за кое училище бях чела това.Чудих се,чудих се,па се сетих 😁.И аз някога учех там.
Преборих най-накрая прането,че покрай дребния си отлежаваше.Ся ако измисля и кво да готвя,равна няма няма да имам 😂

# 782
  • София
Ули, нямам домати за миш-маш. Следобед ще излизам и ще напазарувам. Но сега за обяд трябва да сготвя с наличностите нещо.

Щерката си реше косата до мен. Ама толкова ненавижда тази процедура, че само търси с какво да се разсее. Познайте какво й измисли главата сега! ... Реше си космите на краката вместо главата. 🙈 Те че са дълги, дълги са, ама чак толкова не са. 😄

# 783
Оххх, Панди Joy
На твое място чушките бих сготвила само с яйца. Няма нужда от домати. Вкусно и лесно.
Мид, каквото и да е, леко да минава.
Кафе с лимон не съм пробвала, ала не усещам и порив Simple Smile))

# 784
Ако не си задала точни инструкции какво да се среше, космите на краката са си съвсем валидни Joy
Аз мишмаш правя по-често без домати, само с яйца и сирене.

# 785
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
..
Аз мишмаш правя по-често без домати, само с яйца и сирене.

с малко задушен лук и чушчица стават още по-добри.
май няма спомен някога да съм слагала домат. Simple Smile ще трябва да се пробва. Simple Smile

# 786
Аааа ето къде бил ключа от мазАта и убавото телО на Жаки! Из тик тока се върти клипче с кафе,дето е за отслабване. Лимон,нес кафе и вода,май това беше. 😁 Не съм го пробвала,не вервам да ми ареса,ама акУ шЪ заслабна,мож да се прежаля. 🤭🤣
Мисте,и в нашето училище отсреща правят парно,ама ще си учат май. Кофти при вас,направете протест и да се оправят тия смотаняци. Не им стигна цяло лято да ремонтират! Ейй и аз се ядосах!
Оправяме се да излезем малко на кафе.
Не ме боли главата,зъба също.
Чакаме вета да се обади като има свободен час да водим Ушатка. 🥺

# 787
  • Пловдив
Ени, то хубу ам една птичка пролет не прави...
Сега звънях...договора бил одобрен он МОН и срока за приключване на ремонта бил 21 декември! Представяте ли си? Как е възможно...?

# 788
  • София
Сисун, не те видях, но вярвам на бандата.
Ено, дано се оправи тъпомуцунестото сладкишче. Косъмът ми настръхва като се споменат уши.
Е това с ремонта е безобразие.

# 789
  • Пловдив
Безобразие не ам ...незнам кво ми иде да напиша...
На кой да звъня и да пусна мейли...? Дайте акъл.
Едната колежка ми се смее що съм се занимавала...? Мен ми завря ***** ай да не казвам...! Как може да има такива хора незнам.

# 790
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък бих искала да се оповести името на малоумника, който подписва договори за ремонт на училище до декември.
освен ако всичко вътре се оправи преди 15 септември и до декември са само външни, непречещи на учебния процес дейности.

освен на пресата и телевизията май няма на коого да пишеш.
омбудсмана?

# 791
  • Пловдив
аз пък бих искала да се оповести името на малоумника, който подписва договори за ремонт на училище до декември.
освен ако всичко вътре се оправи преди 15 септември и до декември са само външни, непречещи на учебния процес дейности.

освен на пресата и телевизията май няма на коого да пишеш.
омбудсмана?
оная кокошка от даскалото каза, че Министърът го подписал...? Директорката нямала нищо общо.

# 792
  • Euskal Herria
Добър ви ден, общество!
Много тежко време при нас. Снощи в 7 вечерта беше 36 градуса, жегата продължава. А е толкова мрачно и сиво.
Мистик, зависи кога е била възложена поръчката за ремонта. Обикновено лятото се обявяват, докато се избере изпълнител... Понякога ремонтът е почвал броени дни преди началото на учебната година. Явно и сега продължава тая практика.

# 793
  • София
Ако знаят, че ще е неприсъствена годината.....
Абе кофти. Не знам кой да сезираш. Кога е одобрен? Ако е преди СП,, можеш в министерството, ако СП са го одобрили, медии.

# 794
Ей, ще Отрепя таз певица у нас! Нали цяло лято с музиката се занимавахме и тотално занемарихме българския , днес седнах да и парвя диктовка и ме втресе! Малоумни грешки праиви! Утива?! Упитва?! Нямам думи! Забравила е правилата за членуване. Сега ще я опарвя аз нея!
Най, най- мразя неграмотници!
Само като видя някой дълбок пост във ФБ, с няколко правописни грешки… е, как да попия мъдрост, га не могат да пишат еб@си!
Не да става филолоК, но да не се и излага!
Ще имат само по 3.5 математика седмично и по 7 часа български… Ще трябват май и уроци. Не знам…
Читателски дневник пише иначе…

Общи условия

Активация на акаунт