ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - тема 5

• 23 056
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Ползвам термометър Гентъл темп и ихлатор Дуобейби и двете на Омрон. Термометъра измерва и темп на повърхности, много ми е удобен. Инхалатора съм го ползвала няколко пъти като беше по-малък, шумен е, но не съм имала проблеми, можеше да е една идея по-компактен. Като поръчвах тогава, най-изгодни бяха в www.kbs.bg

# 106
Здравейте, целувки на малките големи бебета!
Не се включвам напоследък, няма да се оплаквам - зъби- мъби, Т , неразположение и тн.
Моля ви да ми препоръчате безконтактен термометър, от който сте доволни. Благодаря предварително Heart

Ние пък си взехме от AliExpress и сме си доволни, има функции за ухото, за възрастни, за бебе и за температура на предмети. https://m.aliexpress.com/item/32967221349.html?trace=wwwdetail2m … 24053018524%22%7D

# 107
  • София
Какво кисело мляко давате на бебоците?

# 108
Какво кисело мляко давате на бебоците?

Купешко 2 % са ми казали само, не е фенка 🤪 все едно кой знае какво й давам, отказва. Яде само с намачкан банан и 2/3 с.л кисело мляко

# 109
Моника много обича кисело мляко, от няколко дни давам и вечер от него, вместо АМ. Взимам пълномаслено 3,6% на Верея, Олимпус, Домлян или от бусчето Млекомат, което идва в квартала.

# 110
  • Пловдив
Всякакво кисело мляко давам.

# 111
  • София
Тертер, Маджаров или Верея взимаме, просто това ядем вкъщи. Обожава го. Пробвах го с айрян преди сън и спа цяла нощ и само да свърши кутията АМ и спирам директно.

# 112
Явно само моят не харесва кисело мляко. Пробвах и с бисквити и май му е много кисело, прави физиономии все едно лимон яде 😁 Аз знам, че 3.6% е добре да се дава.

# 113
  • София
На девойката давах Елена, Верея, ама нещо не ги харесва. Ще я пробвам с други марки. Тя като цяло си предпочита пюре или каша, кус-кус, юфка и подобни не ги сика особено.

# 114
А на мен защо педи ми каза да давам 2% 🤭 ще питам на консултацията. И аз искам малко да заменя някое кърмене с кисело мляко , но не иска.
• Вие имате ли проблеми със съня? Бебка тези дни много често се събужда през нощта , даже будува.
През деня спи само 1 час , и това за целия ден🤭 не знам какво става

# 115
Аз съм фен на киселото мляко на Хармоника, но по принцип не обичам сметанести млека, а по-кисели
Дагни, чудех се какво съм писала, не се сещам. Ползвам куикс за нос най-често, то действа и като превенция, защото пази лигавицата. При последната й хрема ползвах фитоназал, доволна останах...Дай жокер Simple Smile
Имам много тъп термометър за.чело, въобще не го препоръчвам. Ползвам един електрически, мери точно за около минута и нещо
Проби първият зъб - горе дясно, левият също е на косъм

# 116
  • София
Момичетата ядат кисело мляко на корем. На двете една кофичка не им стига. Даже с него успявам да пробутам храна, която в момента не ядат (голямата отказва жълтък от 2-3 седмици). 😂Взимам едно манастирско, дето не е пастьоризирано и след 2 седмици се вкисва, мисля че е 3,6 или пълномаслено.

# 117
Аз също давам всякакво мляко, каквото ние ядем.
Малкия спи през деня около 3 часа. През нощта задължително се събужда 1-2 пъти за биберон и веднъж за вода /мляко.

# 118
  • София
Сънят и при нас още не е топ. Вечер спи спокойно, ако е на спалнята между нас. Някъде към 2-3ч го взимаме. Гуши се все в някой. Приспиването е някакъв кошмар по 40-50мин. Много почва да ме натоварва психически, а отказва да заспива при ММ независимо колко много му се спи. Само при мен.
И шестият зъб изби, но нервността и мрънкането продължават. Вчера направи жестока истерия, че баща му излезе от стаята....Голямо кръщене, дране, сополи и сълзи паднаха.

# 119
  • София
Амелин, ох и аз не помня ама беше нещо с инхалатор. Капки ли слагаше вътре, какво беше, нз и аз.
Ревльо хич не се кефи на КМ. Аз и рядко му предлагам, де. Напоследък ми се дзвери на готвената храна и предпочита купешко пюре за обяд. Много ми е обидно.
Имаме електронния т-р от лидък. Не е лош.
Я дайте мнение, това от ухапано от какво ви изглежда:
Скрит текст:
Някъде с диаметър 1 см е. Днеска е по-бледо. Снощи си го заварих на бедрото. Стои като нарисувано, не е подуто и не ме сърби. Изобщо не го усещам. Да не е кърлеж Sad ...
JayRay, пробвай да го треннеш с метода на стола. Той е подходящ за привързани към мамите си бебета и е точно за тия месеци. Едно от момичетата, с които бяхме заедно в родилния дом, сега така си учи бебето с помощта на консултант и 5та нощ вече е пълен успех (пу-пу). Пета нощ малкото спи от 21 до 06 и не ги тормози, а една миналата седмица се будеше по 123 пъти на нощ и мамата вече беше грогнала от изтощение.
От няколко дни и Ревльо ми реве от характер. Много ми е досадно. Точно беше станал слънчице и сега пак лигни. Ама така растат децата, както казва майка ми Gift Heart

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 09:44 от Dagny

Общи условия

Активация на акаунт