, продължава да използва зърното и мама като утеха, а не за храна. Спрях да ни тормозя, давам й да суче, когато поиска и така. Иначе става ад - тя пищи пронизително, а аз не мога да го допусна, защото сме в 1 стая с баткото и той като я чуе и почва и той да пищи и да си удря ушите с ръце. Направо ужас. Като стане малко по-голяма и ме разбира повече, ще я отбивам. Няма кой да помага, а на апартамента ни друга стая няма да му порасне:joy:.
Аз ще го изчакам до момента, в който осъзнава за какво е гърнето и може да си каже какво му се прави (други думички вече използва, но не и нужните 2 тук). Другото си е мъка и за родителя, и за детето (лично мнение). Не искам да бързам и да създавам негативни емоции свързани с този процес и после съвсем да не иска гърне.
и след това се хили…Като я слагам на гърнето казва пиш пиш, на животните като я питам кое как прави си ги казва. На песничката хей ръчички си има хореография с ръцете
Дай пет, боц и на колко годинки си ги прави от няколко месеца. Тате, мама, баба, деде, на някои близки (моята баба, брат ми и жена му) им казва по име. Чук чук го казва като ку ку, като ѝ се спи нани нани си казва, шът—ка доста, и си говори разни неща на бебешки, които не разбирам - куба, гъба, каба, куку, аууу и тн. На колата казва кола и бръмчи с уста и се прави че кара. Препоръчани теми