Звездни компромати - Септември'21

• 236 284
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре си е жената. Поне не е подута като нажилена. Май.

# 196
Значи май само аз не намирам този Брад Пит за нещо особено Laughing  Преди години беше окей, но сега... С тази коса и брада винаги ми е бил един такъв мърляв и нечистоплътен.

Не си само ти. Никога не съм го харесвала и съм се чудила какво толкова му харесват хората. Деп и Скалата също.

Различни вкусове.

Аз примерно харесвам Деми Мур. Не е някаква красавица, просто ми е симпатична.

# 197
  • Варна
Моника Белучи и Дева:
Скрит текст:

# 198

Аз разбирам защо се снима Деми Мур, известна е, красива, ей така за кеф и слава.
Не разбирам обаче защо Ванчето Ч. качва постоянно снимки, като те са страшни!?

Красива Деми не е била и като млада, но хайде в лице биваше. В тяло не. Но като цяло нищо особено. Сега и тя без филтри е плашеща, типичен пример за жена, която не може да приеме остаряването. Затова и тя се обезобрази. Затова и се снима, за да покаже, че още я бива + марката и т.н.  както Мадона, Нели Рангелова и толкова много други, че страх да те хване.

Подобни коментари винаги ме озадачават. Кой казва, че не е красива? Кой казва, че не може да приеме остаряването? Как знаете защо се снима? Това си е странично мнение, но не значи, че е истината. Аз също не я намирам за нещо "особено" (като Джоли например), но това не значи, че е грозна. Жената има тяло, за което много други бихa завидели. Запазена е, има красива дълга коса, във филма "Стриптийз" беше много добра. На фона на българските "звезди'', хич не й личи, че си е правила някакви намеси. Може би се снима за себе си, не за чуждото мнение.

# 199
Деми Мур е грозновата за мен. Няма място за сравнение с жени като Анджелина Джоли, Адриана Лима, Моника Белучи,  слагам и Пенелопе Крус, която може да не е с перфектни черти, но е истинска красавица- доказателство, че може. Но Деми Мур определено не е такъв пример, грубовата, студена жена, никак не ми харесва .

# 200
  • Пловдив
Знаете, че на всеки вкусът е различен. За ММ например Деми Мур и Уинона Райдър са най-красивите жени на света.

# 201
  • DE
Аз пък никога не съм харесвала Моника Белучи, обаче дъщеря и е красавица Heart

# 202
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Дева е много красива, жалко че има такива кофти крака

# 203
Жасмина е имала РД  
Скрит текст:

Парад на суетата

Тази е някоя си Мисис България 2010,
Дъщерята става на 12, хиалурон на устните  ли виждам? Заболяха ме очите!!!
Скрит текст:

Гери Никол
Скрит текст:

Георги и Калина Диневи
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 22:17 от alethea

# 204
  • Rock & Roll feeling ...
Гери-Никол все едно е мутреса, прехвърлила 35, а е в началото на 20те си...

Любимката ми Лима, определено се носи в различен стил от този който ми допада за нея ...
Харесвам я с кестенява коса и по-лек грим. Червеното червило не  е нейното, а толкова го обича...
Нещо ето такова, за мен най-много й отива:
Скрит текст:

И също така искам да се оплача, като неин най-верен фен, че откакто тренира започна да заяква, талията й се разшири още ( тя без това няма изразена талия, защото е с тесен ханш ) и въобще не ми допада по-мускулестта.
Предпочитам си я просто слабичка, каквато си е била винаги и преди да лудне по фитнеса и бокса.
Скрит текст:

# 205
Кристен Стюърт много се е разхубавила!

Ох тази ми е толкова анти от всякъде, не знам някога дали ще мога да я харесам.
Има филм с нея и Жулиет Бинош. Прекрасна игра и на двете. Мисля,че е "Облаците на Силс Мария".

# 206
Емили Р

Скрит текст:

# 207
  • До морето
Е, тва не е нормално 😂😂😂 Тая Рататайка да няма няква фобия  от дрехи?!! Баси, аз собственото си д.... виждам по-рядко от нейното 🙄🙄🙄

# 208
  • София
Петканова да не е бременна? https://www.instagram.com/p/CTWlEnkKJY3/?utm_medium=copy_link

Жасмина изглежда нереално просто, като пластмасова кукла е.

# 209
В коментарите отрича да е бременна. На снимките от Италия се вижда, че е с плосък корем.

Общи условия

Активация на акаунт