Звездни компромати - Септември'21

• 236 297
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 180
Кристен Стюърт много се е разхубавила!

Ох тази ми е толкова анти от всякъде, не знам някога дали ще мога да я харесам.

# 181

Ох тази ми е толкова анти от всякъде, не знам някога дали ще мога да я харесам.

Тя просто винаги си има една безчувствена физиономия и това доста убива дори и добрите и визии.

# 182
Зендая има прекрасен бюст!

# 183
  • София
Пък аз винаги съм я намирала за хубава, има красиво лице, абстрахирайки се от безизразната физиономия, но този русо рижавеещ цвят коса изобщо не е нейният. Та за мен по-скоро се е загрозила.

Пенелопе е страхотна! 😍😍😍

Доста хубави тоалети има от фестивала. В последно време по разните церемонии повечето бяха ужасни.

# 184
А.Лима май нещо си е опъвала лицето и затова изглежда подпухнала. Иначе е голяма красавица.

Хайли Бийбър и другите там Хадид и т.н са просто слаби и високи, нищо чаровно.

Аз разбирам защо се снима Деми Мур, известна е, красива, ей така за кеф и слава.
Не разбирам обаче защо Ванчето Ч. качва постоянно снимки, като те са страшни!?

# 185
  • София
Не ми е познат на мен, но българският актьор Ангел Генов е открит мъртъв в Лондон.

https://www.ploshtadslaveikov.com/balgarski-aktor-nameren-martav-v-london/

# 186
  • Варна
Син е на Нели Монеджикова, Евдокия в AI и Антоний Генов.

# 187
Черпя ви следобедно кафе.Аз не пия по това време,но бих пропила в тази компания . Брад Heart Eyes
Скрит текст:

# 188
Е, това кафе чаках!

# 189
Не ми е познат на мен, но българският актьор Ангел Генов е открит мъртъв в Лондон.

https://www.ploshtadslaveikov.com/balgarski-aktor-nameren-martav-v-london/

Ужас! От вас разбирам! Бяхме в една компания в гимназията...
Съболезнования на близките.
Почивай в мир!

# 190
Значи май само аз не намирам този Брад Пит за нещо особено Laughing  Преди години беше окей, но сега... С тази коса и брада винаги ми е бил един такъв мърляв и нечистоплътен.

# 191
За който не пие кафе. След няма и час ще стане и ракиено време.
Та......а наздраве! Grinning
Скрит текст:

# 192
Страхотно изглеждат 50+, но се чудя за какво се снимат. Не е за пари, защото си имат.
Прозвуча сякаш всичко в тоя свят все за пари трябва да се прави.
Има я и опцията да съществуват свободни, неробуващи на предразсъдъците хора, които се забавляват правейки каквото искат.
Ми не знам как ти звучи. На мен ми е странно да се снимаш постоянно, ако не е с рекламна цел, т.е. за пари. Разбирам, ако рекламират продукт, филм, но ей така в режисирани, провокативни снимки ми е странно.

На Деми снимката е с бански на фирма, в която е инвеститор. Има и с дъщерите си, всички облечени в бански на тази марка. Тоест за пари се е снимала.

# 193
  • Стара Загора
Клаудия Шифър, 1992
Скрит текст:

# 194

Аз разбирам защо се снима Деми Мур, известна е, красива, ей така за кеф и слава.
Не разбирам обаче защо Ванчето Ч. качва постоянно снимки, като те са страшни!?

Красива Деми не е била и като млада, но хайде в лице биваше. В тяло не. Но като цяло нищо особено. Сега и тя без филтри е плашеща, типичен пример за жена, която не може да приеме остаряването. Затова и тя се обезобрази. Затова и се снима, за да покаже, че още я бива + марката и т.н.  както Мадона, Нели Рангелова и толкова много други, че страх да те хване.

Общи условия

Активация на акаунт