Звездни компромати - Септември'21

• 236 410
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 315
Ще трябва да му леят куршум на Рон след тая среща.
Поръчали са си го, получили са го.
Не знам дали някой друг, освен такива бизнесменки фенки на сериала вероятно, би се заинтересувал от творчеството му и би уважил концерт.
Аз поне не бих отишла на концерт на Рон Мос от Дързост и красота.
Ахам, а колко хубаво щеше да е, ако си бяха поръчали стилист.
Ех, умилявам се като си го представя! Wink

# 316
И преди съм попадала на тези снимки. Носът й изглежда съвсем различно.
Изглежда по-голям. Нормално, и моят нос е двоен в сравненение с този от детските ми години.

# 317
И Теньо Гогов ще е в каламбура на Гала.

Да, бе, какъв е този сбирщайн, който ни предлагат продуцентите й? Смятат, че така ще бъде по-цветно, по-интересно?
Чакайте, че на екран е Никола. Концентрирам се там.

Гала си е направила зъби като на Камелия.

Гледах малко Гала … не знам какво си е правила, но изглежда доста зле, вече не успява и да покаже интерес към гостите … толкова е изкуствена, горката

# 318
Борислав Дионисиев е починал. Най малкото му дете е на 7 от Михаела Калайджиева.

# 319
Борислав Дионисиев е починал. Най малкото му дете е на 7 от Михаела Калайджиева.

Хич не го знам този кой е и какво му е звездното, но да почива в мир.

# 320
Кой пусна партенката,че панелът на Гала ще е в друг състав ?! 🤨 Същите са,без двете синоптички...
Имат ново попълнение-Ромина Тасевска и бенд 🎤🎸🎹

Така се надявах да не видя никога повече това недоразумение ...Банда..., което след 765 ТВ сезона все още е с: никакво присъствие, никакъв глас, никакви смислени изречения и нищо полезно не казва...

# 321
О, то само бенд нямаше в тая какафония. И в сутрешно предаване? Яко липса на идеи, чудят се от къде да го подхванат, че да е по-малко тъпо. А, бенда ще дава звуков сигнал кога да спрат да се надвикват.
Рон Мос и родни бизнес дами. Направо си го представих как една през друга го поздравяват
Скрит текст:

Майко мила! Какви приказни бизнес дами си имаме! Сигурно отиват на маскен бал.

С надежда си пуснах предаването на Гала, обнадеждена за нови хора, приятни теми, спокойни разговори без надвикване, поучителен тон и тн. И само като видях старите самодоволни физиономии - просто го изключих.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 14:18 от cutrem

# 322
Katy Perry за списание Luisa Via Roma, есен-зима 2021
Скрит текст:

# 323
Банда ми е много симпатична. Следя й инстаграм профила, и качва интересни (поне за мен неща). Може и да е дъщеря на милионер, както се говори, но това още повече пък ме кара да я харесвам, защото има свое мнение, изглежда естествено, полага много усилия за да развива инстаграм профила си и рубриката си в на кафе. На фона на всички лигави богаташки дъщери, които само се чудят къде да си сложат още силикон и нямат една мозъчна клетка, щото така е по-лесно, Банда си е направо глътка свеж въздух. (Да уточня, че На кафе отдавна не го гледам)

# 324

Крупен бизнесмен. По известен е като съпрут на Михаела Калайджиева.

# 325
  • Rock & Roll feeling ...
И като казахте "Гала", та се сетих, че наскоро гледах гостуването на един уникат - Петър Байков.
Та, личеше си, че тя е впечатлена от госта си, но толкова нескопосани въпроси му задаваше, придружени с още по-нескопосани реакции, че си пролича посредственото й ниво. За играта - няма да коментирам, не е нейна вината, но сценаристите да се замислят и да спрат с тия тъпи игри. Или нещо интересно, или нищо.

А Байков, наистина е уникален. Няма друг в света, който да има неговия талант, има и награда от "Дисни".
А мен най-много ме впечатлява, че е безапелационно добър в областта, в която се развива и същевременно е интелигентен, възпитан, приятен за комуникация. В съвремие пропито от наглост и претенции, такива хора като него са скъпоценни камъчета.

Гостуването:
Скрит текст:

# 326
  • До морето
А тя е по- известна като сестрата -парясница на Гергана Паси, която имаше връзка с Коко Каменаров, докато жена му се бореше с рака.

# 327
Сутринта даваха Радина. Не пожела да кажев какви отношения са с Коко. Явно беше в какви. Тя е разкошна жена. Хак да му е Калайджиевата.

# 328

Крупен бизнесмен. По известен е като съпрут на Михаела Калайджиева.
И кога ѝ е бил съпруг?

# 329
А тя е по- известна като сестрата -парясница на Гергана Паси, която имаше връзка с Коко Каменаров, докато жена му се бореше с рака.
Тя все още е с Коко.

Общи условия

Активация на акаунт