Звездни компромати - Септември'21

• 236 428
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Радина е разкошна жена, да я гледаш, да я слушаш и пак няма да омръзне. Премерена, с осанка, с излъчване. За мен и личен пример как се преминава през изпитанието. До нея Каменаров е като насмукана гъба. Не е единственият, зарязал жена си в най-голямата й борба, но понеже е популярна личност, където й да се покаже, петното си му го краси.
Много се радвам, че тя отново ще бъде на екран!
Катето Евро на 65г. Добро парти е спретнала, браво, в инстаграма има доста снимки.
Скрит текст:
С Радо Тушев, Вал Горанова и му забравих името на другия. П. П Илиан Сарнев се казва, имат интересни снимки с Азис, Тушев и той.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 15:57 от Child of June

# 331
Катето Евро изпрати внучката на училище на 1 септември, което значи,че не е предпочела държавна образователна институция…

# 332
Аз пък гледах гаджето на Папи Ханс при Деси и Сашо - Сара незнамсикоя. Доста умствено семпла девойка, набутали са я да води някаква травел рубрика при тях. Папито и той се появи - самодоволен палячо. Изобщо, смешници да искаш.

# 333
И на мен ми е направило впечатление, че гаджето на Папи Ханс е странна. Ето в тикток едно клипче, което не разбирам защо Папи Ханс го е качил...
https://vm.tiktok.com/ZMRfF8obm/

# 334
Рая Пеева май липсваше днес. Дано са се лишили от присъствието и. Радина ще гледам с удоволствие

# 335
Сутринта даваха Радина. Не пожела да кажев какви отношения са с Коко. Явно беше в какви. Тя е разкошна жена. Хак да му е Калайджиевата.

Къде я даваха?
Много я харесвам и аз.

# 336
  • Sofia
В “Преди обед”,ще е част от екипа им.
И Рая пак ще е там 🤨

# 337
Жасмина отиде няколкото пъти НА Турция и Гърция, туй то.

А един път на високосна може и на Малдиви да я закарат, с евтините чартъри.

# 338
Жасмина отиде няколкото пъти НА Турция и Гърция, туй то.

А един път на високосна може и на Малдиви да я закарат, с евтините чартъри.
В Турция да си направи шопинг сестрата на мъжа ѝ,че беше булка, а в Гърция - по работа в Солун. Дори до курорти горката не стига.

# 339
  • На морето!
Като чета какъв интерес предизвиква малоумното предаване на Гала, ми е ясно, че скоро няма да слезе от ефир.

# 340
Жан Пол Белмондо е починал.
ПОКЛОН, БЕШЕ ВЕЛИК!

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 18:28 от monii

# 341
И като стана дума за Нелка Хикселка

# 342
  • Down south
Мисля, че онзи ден видях някаква "звИзда" Чакахме на дълга опашка пред грачен контрол, а след това и на още по-дълга след него.
"Дамата" беше бяла, с руса коса, направена на, не съм сигурна, как се казва (dreadlocks) Хората наоколо недискретно си шушукаха, сочейки я с кимване. Няма никаква дистанция между чакащите и ние бидейки принудени да стоим доста дълго зад нея, установихме, че от косите и се носи ужасяващо "ухание"
Беше буквално поразяващо.

Дано има възможност да се премахне миризмата.

# 343
Мисля, че онзи ден видях някаква "звИзда" Чакахме на дълга опашка пред грачен контрол, а след това и на още по-дълга след него.
"Дамата" беше бяла, с руса коса, направена на, не съм сигурна, как се казва (dreadlocks) Хората наоколо недискретно си шушукаха, сочейки я с кимване. Няма никаква дистанция между чакащите и ние бидейки принудени да стоим доста дълго зад нея, установихме, че от косите и се носи ужасяващо "ухание"
Беше буквално поразяващо.

Дано има възможност да се премахне миризмата.

И коя беше таз звизда … и марката на уханието, плийз Simple Smile

# 344
Да почива в мир Белмондо! Голям актьор и голям образ беше Sad

Общи условия

Активация на акаунт