Звездни компромати - Септември'21

• 236 413
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 345
Сузанита е станала направо друг човек. Не знам как на 18 вече е успяла да си направи толкова корекции колкото жени на 40-50г. нямат. Close

Предаването на Гала изтъпява с всяка изминала година. Преди си го пусках само за фон сутрин, но вече и за това не става 😂

Относно концерта на Рон Мос, имам позната, която беше на него заедно с други млади хора ( под 30г), така че явно за всеки влак си има пътници.  😂

# 346
  • SF
Предаването на Гала няма стил, сюжет, идея. На принципа е "квото дойде".

# 347
Отностно дамата с миризливите екстеншъни, за Жулката се сещам. Тя така я чешеше главата в брадъра. Тогава каза 2 хил лв давала да ѝ измият главата и да надянат на ново екстеншъните. Може и тя да е била 😂

# 348
Отностно дамата с миризливите екстеншъни, за Жулката се сещам. Тя така я чешеше главата в брадъра. Тогава каза 2 хил лв давала да ѝ измият главата и да надянат на ново екстеншъните. Може и тя да е била 😂

Според мен е снахата на Халваджиян. Тя е на расти, а те май не се мият.

# 349
Редактирам се, понеже стана ясно коя е "дамата".

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 02:08 от Yo_Ana19

# 350
  • София
Имах близък приятел с “расти” преди години и никакво ухание не му се носеше от главата. Явно не е от тях.

# 351
Не е ли по-удачно потребителката,която пусна мухата с миризмата да каже коя е ''дамата'', вместо да се пускат предположения и да се дава храна на жълтурите?

# 352
  • София
Не е ли по-удачно потребителката,която пусна мухата с миризмата да каже коя е ''дамата'', вместо да се пускат предположения и да се дава храна на жълтурите?
E, тя уж не я е разпознала, но пък иска да сподели.

# 353
За Джугани става въпрос. И аз съм я гледала, точно е както казва vici75.

# 354
  • Down south
Да го изтрия ли?

Как точно се очаква да знам, коя е дамата. На мен ми се стори различна и екзотична, поради "прическата" Ако хората не я гледаха и явно коментираха, нямаше да предположа, че е някоя. Сега ме вкарвате в размисъл, дали действително е била някоя.
Попитах съпруга ми и той твърди, че едва ли масово българките се разхождат в този вид. ще не съм видяла такива.

ПП Висока и много слаба, беше облечена с yoga pants и слабото телосложение изпъкваше.

# 355
Май няма смисъл вече. Която и да е, дано се изкъпе.

# 356
Коко Каменаров е известен специалист по "изпепеляващите любови" и Михаелка далеч не е първата, по време на брака му.
И като стана дума за Нелка Хикселка

Хикселка тук първо реших, че е на колене! Много късокрако това същество, за сметка на това - сисесто и сосесто 😆

# 357
  • Down south
Нямам против да го изтрия.
Не съм виждала много знаменитости случайно, а тук никога или ако съм виждала, не съм и разбрала.
Дженифър Лопез, както и някоя и друга латино звезда, изчерпват краткият ми списък от случайно виждане Simple Smile

# 358
Наистина ли не е на колене, Нелка ли е , не я знам, но ...мислех , че е коленичила.

# 359
Много ми е противен Папи Ханс. Confounded

Общи условия

Активация на акаунт