Звездни компромати - Септември'21

• 236 414
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 360
Първата ми мисъл като видях снимката на Нелка беше, че е на колене. С голямо учудване установих, че не е…
Наистина ли не е на колене, Нелка ли е , не я знам, но ...мислех , че е коленичила.

# 361
Дейлито де я е видяла тая русата? Ако е при нея в Щатите е по вероятно да е Майли Сайръс отколкото Джулката.

# 362
  • Sofia
Леле, аз пък реших, че е заровена до колене в пясъка. Не знам защо, от цвета на роклята, сливащ се с пясъка ли или от позата, ама реших, че е решила да се позабавлява.
Ето я дългокрака и ефирна
Скрит текст:

# 363
Знам, че хикселката е повсеместна любимка тук и всички се радват, когато някой напише, че е дебела, обаче тази снимка е нещо разтеглена и не е в оригинал, та жената колкото и да е дребна, не е чак толкова ниска.
Предаването на Гала го гледах около 2000 г. имаше сутрин гимнастика и аз когато бях втора смяна на училище правех гиманстиката. От тогава не съм сред зрителите му. Даже когато е канила гост, който ми е интересен и съм пускала само гостуването в YouTube пак нямам нерви да изслушам всички “ох ах, наистина ли, предатвям си какво ти е било, ммммм мн интересно”. А откакто пък е седянка на слабоумници или безделници съм го гледала буквално по принуда- например чакам в зъболекарски кабинет и в чакалнята работи тв. Направо не знам кой има нерви и търпение да го гледа, който и да е този човек, може да изтърпи всичко.
Относно Жасмина, от форума разбрах за съществуването ѝ. Прави сте като казахте, че има къде къде по- грозни и по- дразнещи от нея като Радинела Чаушева, онази Мис баба Яга, всеобщата любимка мис Кроко Тоци, но Тоцито е забавно. Жасито е просто поредният опериран клонинг, който съм сигурна че няма да разпозная на живо и наистина не заслужава толкова обсъждане. Някой (предполагам самата тя) писа, че имала огромни бизнеси. Не стана ясно какви. Смешни са ми хора, които демонстрират перфектна визия, перфектни деца, перфектна къща и любов, защото в 100% от случаите, които аз познавам зад кадър няма нищо перфектно, а напротив. Но лично на мен грам не ми пука за нея и кавалера- джентълмен с веждЍте, даже бих се радвала да качват повече снимки (ако може без Фотошоп) та да има с кого да се майтапим.

# 364
Коко Каменаров е известен специалист по "изпепеляващите любови" и Михаелка далеч не е първата, по време на брака му.
И като стана дума за Нелка Хикселка

Хикселка тук първо реших, че е на колене! Много късокрако това същество, за сметка на това - сисесто и сосесто 😆
И аз в първият момент реших, че е на колене … но не !!!:joy:
Представете си как се снима/рисува , за да изглежда поне 1,75 …. хахаха.

Хъни, може и да е разтеглена, но нищо зад нея не е ?! … ясно, че всичко е от ракурса … както и че не е толкова висока като на другата снимка със заголено бедро!!

# 365
  • До морето
По-скоро нещо се е объркал размера, когато съфорумката я е качила тук. Не е толкова несъразмерна хикселката.

# 366
Изчетох всичко за дЖасито.Но днес съм бяла и добра,няма да коментирам нищо. Само ще попитам : къде и на какви почивки ходи,че съм пропуснала, може би ?

Те са и в туристическия бизнес. Тя затова се снима само в България, пропагандира българския туризъм и упреква ходещите в чужбина. Няма да си качи снимка в инстаграма от Малдивите и Гърция.
Това имах предвид - тя не ходи на почивки,почти не излиза от България, а единствено рекламира техният.

Не знам дали не ходи, ама не е толкова тъпа да си качи такива снимки, ако ходи. Иначе си има и места за наистина богати, от затворен тип, предлагащи дискретност, където случайни хора не ходят, и никой извън съответните среди и инструктирания персонал не ги вижда почиващите.

# 367
По-скоро нещо се е объркал размера, когато съфорумката я е качила тук. Не е толкова несъразмерна хикселката.
Не, няма разлика във формата на постната от нея снимка. Едно към едно е.

# 368
Гала е толкова омръзнала. Не може ли да пусне кокала, да се скрие за малко и да излезе с друго предаване. Мира Добрева нали водеше преди в неделя сутрин едно предаване, а вече червенокосото момиче, което беше в екипа се изявява като водещ. Може значи да дадеш път на нови лица, а ти да търсиш ново поле на изява.

# 369
Гала е толкова омръзнала. Не може ли да пусне кокала, да се скрие за малко и да излезе с друго предаване. Мира Добрева нали водеше преди в неделя сутрин едно предаване, а вече червенокосото момиче, което беше в екипа се изявява като водещ. Може значи да дадеш път на нови лица, а ти да търсиш ново поле на изява.
А и вече й личи, че се насилва да показва интерес и да любезничи с всеки гост!!

# 370
  • Sofia
Мира Добрева се връща като водеща на "Отблизо", защото Боряна е бременна (червенокосата), а харесаното момиче, което е трябвало да я замени, се отказала в последния момент. Факт е, че Мира се опита да бъде човекът зад камера, по примера на Торнев и да си "тръгне" навреме, давайки път на младите, обаче си я тегли да е пред обектива.

# 371
  • Down south
Дейлито де я е видяла тая русата? Ако е при нея в Щатите е по вероятно да е Майли Сайръс отколкото Джулката.
Ех, какви сте  Joy  само вие можете да виждате звИзди!
Врът🙃

ПП Да, става дума за летище София

# 372
  • Rock & Roll feeling ...
Гала е посредствена водеща, на която й личи когато й е скучно или госта не й е интересен.
Прави  уникално тъпи коментари и реакции от няма и  какво да каже. Двулична е към гостите си, прехвалва ги, ей така с голямата баданарка, чак ти става неудобно какви глупости говори.  За мен й дават съвсем ненужно добавена стойност, заради годините на екран. Но количество и качество са 2 различни неща.  

Имам впечатления от шеф Силвена Роу от темата, като за една незадоволена кукувица.
Попаднах на новия й канал в тубата и се впечатлих. Единствения шеф в бг пространството, който открито заявява, че захарта и местото убиват и прави достъпни вкусни  и едновременно с това здравословни рецепти.
Засега ми допада и като човек. От 20+ г. е женена в ЮК, май има 2ма сина. Щура ми изглежда, бохем, а не някакъв развей прах, дето си пада по агнешко... Само не разбрах, дали е разведена или и в личен план е успешна, колкото и в професионален.

Дейли, моля те точни дата и час. Smile Откъде пристигахте? ThinkingЕй сега агентите ще проверят основните заподозряни. Trollface

# 373
Изчетох всичко за дЖасито.Но днес съм бяла и добра,няма да коментирам нищо. Само ще попитам : къде и на какви почивки ходи,че съм пропуснала, може би ?

Те са и в туристическия бизнес. Тя затова се снима само в България, пропагандира българския туризъм и упреква ходещите в чужбина. Няма да си качи снимка в инстаграма от Малдивите и Гърция.
Това имах предвид - тя не ходи на почивки,почти не излиза от България, а единствено рекламира техният.

Не знам дали не ходи, ама не е толкова тъпа да си качи такива снимки, ако ходи. Иначе си има и места за наистина богати, от затворен тип, предлагащи дискретност, където случайни хора не ходят, и никой извън съответните среди и инструктирания персонал не ги вижда почиващите.
Голяма фантазия,честно.

# 374
Не е разведена Силвена. Живее в Дюбай, както го нарича. Има ресторант там.
Готина е, но това с потентните храни…..
Качва много в Инста и си говори, ако я питаш нещо на лични и те хареса.

Общи условия

Активация на акаунт