Звездни компромати - Септември'21

• 238 275
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 855
Меган винаги ми е харесвала само визуално, особено когато беше с Браян, а като актриса ми е разочароваща. Даже и в новият й филм, който беше сниман в България, пак не ми хареса. Идва ми много изкуствена и все едно се опитва да е като Джоли, но не й се получава.

# 856
  • До морето
Мегън Фокс винаги ми е била евтина на мен. Точно като Анджелина от Алиекспрес. А пък за това, че заряза любимецът от детските ми години и го замени с тоя гнусар, съвсем я отписах.

# 857
Нормална жена е на Мат Деймън половинката...за мен. С нищо май не е известна или на мен не ми е позата Simple Smile

Не толкова тя, колкото историята й... ако не се лъжа, е стрийптизьорка, когато се запознават с Мат?

# 858
Не толкова тя, колкото историята й... ако не се лъжа, е стрийптизьорка, когато се запознават с Мат?
Аз бях чела, че била барманка. Имало е много хора в бара, всичките са искали автографи и снимки с Мат, нещата са ескалирали заради алкохола, та той се скрил зад бара при нея. Казал й, че я е забелязал с влизането още и после е правил коктейли за хората там.

# 859
  • на пистата
Тоя пък палячо...Макгрегър имам предвид.Само Нурмагомедов ще му плати на него.Шут..

# 860
Мегън с Браян Остин Грийн - нищо общо с евтиното излъчване в момента (играе го тийн бунтар, явно)
Скрит текст:

# 861
Мадона е умопомрачителна Fearful

# 862
Мегън с Браян Остин Грийн - нищо общо с евтиното излъчване в момента (играе го тийн бунтар, явно)
Скрит текст:

И това е жена на 36г с три деца на 5,7 и 8!
Нито е пубер, нито рано е родила, а и децата са й малки - не личи да са при нея често.

# 863
  • Великобритания
що за жена ще се остави с Браян Грийн , пфууу

# 864
Що за мъж ще изневери на А. Лима или на Жизел Simple Smile
Рано или късно, на всеки му е омръзнало да живее и да си ляга с човека до него .

# 865
E,давай да се развеждаме всички заради това.
Рано или късно, на всеки му е омръзнало да живее и да си ляга с човека до него .

# 866
Това е предположение към гореспоменатите двойки,  които вече не са двойки. Явно са си омръзнали..

# 867
E,давай да се развеждаме всички заради това.

Аз се развеждам!!! 😀
Извинявайте за спама

# 868
Меган Фокс много ми харесва визуално. Това същество до нея изобщо не мога да го коментирам. От нейното поведение и стил напоследък също не съм очарована. Идея си нямам на какво се дължи. Днес ми попадна статия Меган Фокс преди и сега и определено има разлика от земята до небето във визията и.

# 869
  • София
Жасмина в Берлин, скоро се каза че не излизала от България и веднага даде опровержение  Grinning

Всичките ни инфлуенсърки са там, някакво фешън шоу има.

Общи условия

Активация на акаунт