Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 55 034
  • 878
  •   1
Отговори
# 240
Эа якето пак каэвам: горните от снимките на Хъни стоят съвсем раэлично, эащото са от по-хубава материя. Онова е супер тежко, иэкуствено и по-скоро сивкаво отколкото черно, също и е доста релефно около рамената, абе иэобщо не ме кефи. Виждам го само със спортни обувки эа жалост. Ток или бота ще му дойде too much, а ако е груба, каубойска почти бота, според мен ще стои гадно. Но може и да греша, кой энае.

Такъв тип блейэър като на Витаминче много ми харесва, цветът е хубав. Само че беэ дантела наистина.

# 241
Якето го виждам с велур на дебел ток, или с катарами, или с груба подметка.

Ако някой види боти като 3тата и 6тата снимка в поста на Honey1980 до около 100 лв да праща насам. Влюбих се в едни, но разбира се, имаше само 41 номер.
Скрит текст:

# 242
  • София
Благодаря за мненията за якето.. И аз не го виждам с ток или поне от наличните ми , защото определено са по-елегантни и не се връзват никак.  Ще търся да го пробвам с нещо от показаните горе предложения и ще видим Simple Smile

# 243
Здравейте, чудя се на тези сандали. Светлите ми харесват една идея повече, но кафявите са предпочитаната от мен височина на платформата.

А с какво бихте ги съчетали?

# 244
alyna,
Не бих носила такива, в този смисъл ще е добре да се комбинират с нещо, с което не се виждат. Дълга до земята рокля от деним, например.

# 245
То лятото вече свърши. За кога са ти тия сандали Simple Smile.

# 246
  • София
На мен кафявите ми харесват повече.

# 247
  • Пловдив
И аз съм за кафявите.

# 248
  • София
Нито едни от двата чифта ми харесват.

# 249
Аэ теэи сандали ги виждам само с лятна рокля около коляното, но да не е от тежка или твърда материя и да не е впита и много по тялото. Иначе също не са мой стил, но може да ти стоят добре.

# 250
кафявите са по-красиви, но не бих ги носила

# 251
Здравейте, чудя се на тези сандали. Светлите ми харесват една идея повече, но кафявите са предпочитаната от мен височина на платформата.
Скрит текст:

А с какво бихте ги съчетали?

И двата чифта сандали са чудесни и вървят с абсолютно всичко.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 21:39 от bubanka

# 252
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На мен са ми много груби и ретро тия сандали

Може с някакви дебели вълнени чорапи да ги пробвам, но едва ли ще стоят добре, дори с тях

иначе с тези финни сандали стоят супер

# 253
Еми ето, че вкусовете са раэлични. Теэи вълнени чорапи в теэи обувки/сандали са покъртителни  според мен, не просто ретро, ами и.. не энам. Би ме било страх да иэлеэна така, не ми се обиждайте. :Д

# 254
Това, което ме притеснява в показаните сандали е каишката - ще "срязва" глезена по средата и според мен биха скъсявали оптично дори най-дългите крака. Иначе по-високата подметка изглежда удобна.

Общи условия

Активация на акаунт