"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 624
  • 811
  •   1
Отговори
# 195
Значи, нищо не разбрах. Щом сега са Ви фертилните дни, правите опити и 10 дни след последният полов акт правите кръвен тест за бременност или 14 дни след ОВ домашен. Най-добре си вземете лентички за установяване на ОВ и си сметнете колко ви е дълъг един цикъл (Ако например е 28 дни, някъде на 14ти ден ще ви е ОВ и от 9,10 ден може да започнете да ги правите).
правим опити имам лентички за ову на 3 ми е ову след колко време мога пак да забременея и да правя тестове за бременност
Утре Ви е овулацията?

# 196
Значи, нищо не разбрах. Щом сега са Ви фертилните дни, правите опити и 10 дни след последният полов акт правите кръвен тест за бременност или 14 дни след ОВ домашен. Най-добре си вземете лентички за установяване на ОВ и си сметнете колко ви е дълъг един цикъл (Ако например е 28 дни, някъде на 14ти ден ще ви е ОВ и от 9,10 ден може да започнете да ги правите).
правим опити имам лентички за ову на 3 ми е ову след колко време мога пак да забременея и да правя тестове за бременност
Утре Ви е овулацията?
след като утре ми е ову какви са шансовете отново да забременея и след колко време след акта мога да зачена отново и да правя тест за бременност не съм наясно с тези неща и искам отново мнения

# 197
след като утре ми е ову какви са шансовете отново да забременея и след колко време след акта мога да зачена отново и да правя тест за бременност не съм наясно с тези неща и искам отново мнения
По-нагоре Violet7e Ви е обяснила много добре.

# 198
Да попитам имам един спонтанен аборт доктора ми каза вече че можем да справим опити за бебе сега съм в фертилност и шансовете ми за забременяване са средни правих тест за бременност и пак проявявам симптоми на бременност какъв е резултата и след актовете ког пак мога да направя пак тест на 3 ми идва ову и тогава са ми най високи шансовете за бременност споделете мнение
Ако искате да забременеете правите опити,когато е овулацията. В дните около нея е малък шансът. А тест се прави две седмици след това,а не веднага

# 199

Прави секс през ден и не го мисли. Когато не ти дойде, изчакваш няколко дена и правиш тест за бременност.
След това чакаш още 10 дни и отиваш на лекар, какъвто и да е резултатът от теста.
Успех!

# 200
Вяра, на първо място трябва да седнеш да четеш и да се информираш как точно се забременява.

# 201
Вяра, в коя седмица се случи аборта и откри ли се причина за него ( не че е задължително)?  Стана ми интересно, а и желая да следя темата.

# 202
Вяра, в коя седмица се случи аборта и откри ли се причина за него ( не че е задължително)?  Стана ми интересно, а и желая да следя темата.
трябваше да съм в 8 9 седмица ехографа показа 5 седмица нямало ембрион и сърдечен ритъм и кюртаж

# 203
Здравейте мамчета!
Имам няколко нъпроса и ще се радвам да чуя вашето мнение .
От около месец с партньора ми започнахме да правим опити напълно импулсивно решение всъщност семе си говорил много за тва и двамата го искаме но така се случи че 3дни преди да ми дойде МЦ направихме няколко опита след тава неочудвощо ми дойде аз знаех и бях на ясно с причините но останахме меко казано разочаровани след като мина МЦ на 24.09 започнах да приемам фолиева киселина според календара на телефона ми овулацията ми трябва да бъде на 04.10 тоест утре до сега имаме около 6-7 опита но имам чустовото че проявявам някакви симптоми възможно ли е да се е получило и календара да не е правилен и тестовете да не могат да отчетът още моля за вашето мнение !

# 204
  • София
Здравейте мамчета!
От около месец с партньора ми започнахме да правим опити напълно импулсивно решение всъщност семе си говорил много за тва и двамата го искаме но така се случи че 3дни преди да ми дойде МЦ направихме няколко опита след тава неочудвощо ми дойде аз знаех и бях на ясно с причините но останахме меко казано разочаровани след като мина МЦ на 24.09 започнах да приемам фолиева киселина според календара на телефона ми овулацията ми трябва да бъде на 04.10 тоест утре до сега имаме около 6-7 опита но имам чустовото че проявявам някакви симптоми възможно ли е да се е получило и календара да не е правилен и тестовете да не могат да отчетът още моля за вашето мнение !
Календарът настроен ли е за конкретно твоя МЦ и той редовен ли е като часовник всеки месец? Дори и да е така, винаги може да има промяна, която приложението няма как да научи. Иначе дори и да си с по-ранна О този месец и да е станало оплождане - няма как да имаш симптоми или + тест толкова рано. Правете секс през целия месец, вместо да следите календарчета, и то не с 2-3 опита точно преди М, т.е. след О. Иначе утре тест ще отчете, ако О ти е когато ти показва календара.

# 205
Здравейте мамчета!
Мисля, че още е много рано за симптоми. Та ти сега може би си в овулация. Симптоми около датата за нов цикъл.
Ние също се потрудихме този месец. Лелната трябва да (не) ми дойде около 14.10.2021г.
Пожелавам ти мечтата ти да се сбъдне възможно най-скоро.

# 206
Здравейте мамчета!
Календарът настроен ли е за конкретно твоя МЦ и той редовен ли е като часовник всеки месец? Дори и да е така, винаги може да има промяна, която приложението няма как да научи. Иначе дори и да си с по-ранна О този месец и да е станало оплождане - няма как да имаш симптоми или + тест толкова рано. Правете секс през целия месец, вместо да следите календарчета, и то не с 2-3 опита точно преди М, т.е. след О. Иначе утре тест ще отчете, ако О ти е когато ти показва календара.

Да календара  е наслоен цикъла ми е редовен  варира най много с 1-2дни

# 207
Деси000 Симптомите,които усещаш могат да са и от предстоящата овулация, а може би просто много го искаш,затова си мислиш,че усещаш нещо по-различно. Правите опити около овулацията и симптоми и тестове чак след още две седмици. А нещо ако е станало по-рано ,също е рано още за симптоми.

# 208
  • София
Тук става много несериозно. Вече втора има симптоми на бременност при предстояща овулация. Прочетете първо как се случва забременяването, защото е несериозно да не знаеш елементарни неща и да задаваш откровено глупави въпроси.

# 209
Бременна ли съм ,чакам цикъл след 2 3 дни .

Общи условия

Активация на акаунт