"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 651
  • 811
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте дами преди дни писах и бях качила една снимка на тест с много бледа чертичка. Днес сутринта пак си направих тест при положение че Ц. Трябва да ми доиде на 08.10.2021. Какво мислите искам вашите съвети?
А този е от миналия път

# 226
  • София
Здравейте дами преди дни писах и бях качила една снимка на тест с много бледа чертичка. Днес сутринта пак си направих тест при положение че Ц. Трябва да ми доиде на 08.10.2021. Какво мислите искам вашите съвети?
Скрит текст:

А този е от миналия път
Да спреш с тестовете и да си запишеш час за след 2 седмици. Очевидно няма да ти дойде на 8ми.

# 227
Ако е късна ОВ, значи закъснението Ви не е 8 дни. Вместо да правите 10 теста, си направете 2 кръвни. Хем ще разберете с точност има ли бременност, хем ще проследите дали ЧХГ нараства правилно. Simple Smile
P.S. Има втори черти, но не знаете какво е закъснението, тоест дали е ок да са толкова бледи.

# 228
  • София
stoimenovaaa, аз бих изчакала с тестването, защото е рано, а и чертите ми сивеят.

# 229
Тестът е положителен, но се образовайте какво е овулация, кога се случва, какво е дължина на цикъл и че няма как да имаш късна ову и да очакваш МЦ без да я вземеш предвид.

# 230
Моя съвет е да си пуснете кръвни изследвания. А иначе тези уринарните аз винаги съм ги правила след 5-6 дни закъснение на МЦ, защото винахи ми идваше на точната дата. И за двете бременности ми показаха наситена червена втора черта.

# 231
Здравейте дами . От около месец с прителя ми правим опити почти всеки ден от приключването на МЦ (24.09 2021г) според календара ми овулацията ми трябва да бъде на 05.10 2021г тоест вчера но аз лично не вярвам много на този тип коландари снощи след последния опит пред да си легна ми заболя мисля че левия яйчник чувала съм че такива болки са знак за опрождането на яйцекнетката дали е възможно в деня на овулацията или може би тя е била па рано моля дайте ми мнение и съвет рано ли е за тест ?

# 232
  • София
Здравейте дами . От около месец с прителя ми правим опити почти всеки ден от приключването на МЦ (24.09 2021г) според календара ми овулацията ми трябва да бъде на 05.10 2021г тоест вчера но аз лично не вярвам много на този тип коландари снощи след последния опит пред да си легна ми заболя мисля че левия яйчник чувала съм че такива болки са знак за опрождането на яйцекнетката дали е възможно в деня на овулацията или може би тя е била па рано моля дайте ми мнение и съвет рано ли е за тест ?
Няма как да си усетиш оплождането, овулацията да, но не винаги. Всеки ден секс е = неуспех. Намали през ден - два. Колко дена ти е цикъла (не менструацията)? Тест на 1 ден закъснение.

# 233
А цикъла редовен ли е? Или всеки месец има закъснение или идва по-рано?

Иначе ако не ти дойде тези дни до седмица можеш да си направиш един уринарен. Иначе съвета ми е да действате около дните на ОВ. Това е м/у 14-19 дни след МЦ. Тогава е най-вероятно оплождането на яйцеклетката.

# 234
  • София

Иначе ако не ти дойде тези дни до седмица можеш да си направиш един уринарен. Иначе съвета ми е да действате около дните на ОВ. Това е м/у 14-19 дни след МЦ. Тогава е най-вероятно оплождането на яйцеклетката.
Колко много подвеждаща информация в един пост! Не я обърквай. При овулация вчера, за каква менстрация тези дни говориш, че и за тест я пращаш, като има около 2 седмици до датата на следващия МЦ? А О се определя спрямо датата на следващата М, а не спрямо началото, защото при всеки дължината е различна. А закъснение и подраняване всеки месец няма - има цикъл различен от 28 дневния, нередовен е друго.

# 235

Колко много подвеждаща информация в един пост! Не я обърквай. При овулация вчера, за каква менстрация тези дни говориш, че и за тест я пращаш, като има около 2 седмици до датата на следващия МЦ? А О се определя спрямо датата на следващата М, а не спрямо началото, защото при всеки дължината е различна. А закъснение и подраняване всеки месец няма - има цикъл различен от 28 дневния, нередовен е друго.
Извинявайте. В бързината просто прочетох грешно, че на 05.10. е цикъл, а тя жената е написала, че тогава очаква ОВ. Не съм искала никой да подвеждам. Иначе знам, че ОВ се променя, ако всеки месец продължителноста е различна. Може да не е така нападателно написаното от вас. Лек ден. 🙂

# 236
Взимаш си тестове за овулсция от аптеката и почваш да си правиш всеки ден след спирането на мензиса. Трябва да се появи втора черта също толкова надитена, като контролната. Ако цикъла ти е редовен ще знаеш кой ден ти е овулацията. Аз съм с цикъл 23 дни и по приложението ми дава овулация на 9ти-10ти ден, реално ми е на 12ти- 13ти.

# 237
  • София
Скрит текст:
Взимаш си тестове за овулсция от аптеката и почваш да си правиш всеки ден след спирането на мензиса. Трябва да се появи втора черта също толкова надитена, като контролната. Ако цикъла ти е редовен ще знаеш кой ден ти е овулацията.
Аз съм с цикъл 23 дни и по приложението ми дава овулация на 9ти-10ти ден, реално ми е на 12ти- 13ти.
Ако това е вярно, то имаш сериозен проблем с ЛФ. Фоликуметрия правила ли си? Иначе най-добре е да се прави секс през ден-два и да не се натоварвате излишно с гонене на О, при редовен секс няма как да я изпуснете.

# 238
Скрит текст:
Тест се прави най-сигурно при закъснение, а за по-нетърпеливите до 2-3 дни преди датата,на която очаквате да ви дойде като пак не е сигурно,че ще покаже (ако например овулацията е била по-късно). Тези пробождания са най-вероятно знак,че сте били в овулация. Напълно е възможно и да е станало нещо,но вие няма да разберете поне още две седмици и каквото и да усетите преди това е просто в главата ви. Успех

# 239
Скрит текст:
Взимаш си тестове за овулсция от аптеката и почваш да си правиш всеки ден след спирането на мензиса. Трябва да се появи втора черта също толкова надитена, като контролната. Ако цикъла ти е редовен ще знаеш кой ден ти е овулацията.
Аз съм с цикъл 23 дни и по приложението ми дава овулация на 9ти-10ти ден, реално ми е на 12ти- 13ти.
Ако това е вярно, то имаш сериозен проблем с ЛФ. Фоликуметрия правила ли си? Иначе най-добре е да се прави секс през ден-два и да не се натоварвате излишно с гонене на О, при редовен секс няма как да я изпуснете.
Най- вероятно съм имала някакъв проблем, който до сега не е установен. Пускали са ми хормонални и са в норма. С поликистоза съм и хашимото,бях с висок пролактин. С първото си дете забременях след 2 години и половина опити. Сега съм бременна, отново ни отне толкова.

Общи условия

Активация на акаунт