"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 344
  • 811
  •   1
Отговори
# 450
Може би не усещате овулацията в този случай. Няма как да е винаги около 20ти ден при вашия цикъл, недейте да разчитате само на усещания.
Дано скоро да успеете!

# 451
Може би не усещате овулацията в този случай. Няма как да е винаги около 20ти ден при вашия цикъл, недейте да разчитате само на усещания.
Дано скоро да успеете!
Благодаря❤️

# 452
Момичета.Родих преди 2 месеца,днес имам положителен тест за бременност.Не смея да се зарадвам,защото мисля че чхг хормона може да е остатъчен от предишната бременност или би трябвало да не показва положителен след 2 месеца ако няма бебче?
Има ли в подобна ситуация мами?

# 453
Момичета.Родих преди 2 месеца,днес имам положителен тест за бременност.Не смея да се зарадвам,защото мисля че чхг хормона може да е остатъчен от предишната бременност или би трябвало да не показва положителен след 2 месеца ако няма бебче?

Обикновено хормонът се изчиства за около 5 седмици.

# 454
Във Вашия случай - само два кръвни ЧХГ теста през 48 часа, за да се види дали се увеличава хормонът. Иначе да, имам приятелки две сестри, родени през 11 месеца.

# 455
Чета от много време ох извинете, много се вълнувам все нямам смелост, да пиша няма и кой да ми помогне .Та въпроса ми пия депакин хроно от 300 имам епилепсия нямам възможност за в момента да ходя на доктор направих, си 2 тестта и двата бяха отрицателни но не ми идва според вас какво да правя а имам и съмнение че не е показал вярно мисля че е още рано няма месец ,не си следя цикала  по дата и много се притеснявам ако съм бременна хапчета та да не навредят на детето кажете според вас а й днес повърнах съжалявам че го казах и ми е отпаднало от храната

# 456
Как така не следиш? оО дори не съм си помисляла, че в наши дни може някоя дама да не следи.
Защо имаш съмнения? Пазите ли се? Планирате ли? Ако планирате е хубаво да си споделите текущите състояния и лечения със специалист.
Кръвен тест, ако мислите, че са минали поне 12 дни от О. Иначе е абсолютно невъзможно  без тест и лекар да разберете.

# 457
Здрвеейте.  Имах един опит за бебе на 17-18 ден някъде,закъснява ми 3 дни,35 ден ми е,тест от вчера отрицателен. Зацапва ми от 3 дни само тъмно кафяво.  Да отпиша ли бременност ? Честно казано тая някаква си надеждичка да има само чхг в кръвта.

# 458
Едва ли е бременност … на 35 ден от 32 дневен цикъл , теста нямаше да е отрицателен . Зацапването е по-скоро хормонално вероятно . Повторете все пак теста и , ако няма промяна в течението , е добре да посетите АГ .

# 459
  • София
Здрвеейте.  Имах един опит за бебе на 17-18 ден някъде,закъснява ми 3 дни,35 ден ми е,тест от вчера отрицателен. Зацапва ми от 3 дни само тъмно кафяво.  Да отпиша ли бременност ? Честно казано тая някаква си надеждичка да има само чхг в кръвта.
нА 15-16ти ден след предполагаемата О тестът би отчел правилно. Това, че резултатът не съвпада с очакванията ти е друг въпрос. Ако очакваш да направиш бебе с по 1 опит на месец си голям ентусиаст, пък пак си следи О. Направо недоумявам, защо в днешно време редовния секс е такъв проблем, та се почват едни сметки и чертежи при хора, които нямат доказан проблем и не им се налага наистина да се следят, та сакън да не се изморят от занимания, като последните са сведени до 1-2 пъти месено? После искали бебе? Rolling Eyes

# 460
Аз не следя нищо и не желая да следя за това предполагам че сексът беше някъде там.

# 461
Здравейте, днес ми е 14 ден след доказана чрез фоликулометрия овулация. В момента не разполагам с тест за бременност и направих за овулация, който е много положителен. Мислите ли, че е възможно да показва бременност. Чела съм такива мнения преди, но никога не съм пробвала.

# 462
  • София
Аз не следя нищо и не желая да следя за това предполагам че сексът беше някъде там.
А не следиш, затова правиш по един опит около О, то така случайно, че и си запомняш датата.. дообре, то си е твоя работа.

Zlatomira21 - може да показва, ама понякога, т.е. няма как да се разчита на този резултат, като цяло само си изхабила 1 тест "на вятъра".

# 463
Здравейте, днес ми е 14 ден след доказана чрез фоликулометрия овулация. В момента не разполагам с тест за бременност и направих за овулация, който е много положителен. Мислите ли, че е възможно да показва бременност. Чела съм такива мнения преди, но никога не съм пробвала.

Вероятността да сте бременна е много голяма. Почти съм готова да ви честитя.

# 464
Момичета, направих и тест за бременност. Ето го резултата. Благодаря ви за отговорите и желая успех на всички. ♥

Общи условия

Активация на акаунт