"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 325
  • 811
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добър вечер,вчера ми беше датата на М но не ми дойде,правих си вчера тест беше отрицателен овулацията ми беше на 27.10 възможно ли е да съм бременна но още да е рано за тест
Как е засечена овулацията?

# 496
Ако теста е бил + на 27, то ову е била на 28 г/д тоест дата за цикъл ще е утре. Иначе ако е била на 27 тест щеше да отчете днес. И все пак теста не винаги значи, че ову е настъпила

# 497
Здравейте, дами.

На 28 години съм и не съм раждала досега.
Пиша със следния странен казус. Знам, че никой тук не е ясновидец, но бих се радвала да чуя мнения ако имате такива или подобни случки Relaxed

Така:
1. Последна нормална ментруация 5 - 10 септември. Казвам нормална, защото си дойде когато трябва и си беше нормалните 6 дни.
2. След това 15 - 26 октомври подобие на цикъл за повече дни без никаква болка - по-скоро много тъмно зацапване и малко повече пред последните два дни (имам нередовен цикъл, така че не се учудих на закъснението а и при мен смяната на сезона влияе)
3. След този "цикъл" си направих тест за Б без да имам каквато и да е причина - категорично отрицателен
4. След това с мъжа ми решихме, че е време да не се пазим и когато стане тогава. Всичко наред до тук.
5. Работим си ние по въпроса през ноември (началото) и всичко е наред докато на 8.11 не решавам да си направя отново тест за бременност. Отново нямах никаква причина да го правя, просто така ми дойде на ум. Дори не бях близо да ми закъснява. Трябва да ми дойде на 17.11. Излезе положителен теста и още 4 след него. Тоест сега имам 5 положителни теста.
6. Смятам ли смятам, абе няма как да стане по мои сметки за ОВУ и така нататък.
7. Отивам вчера на лекар и обяснявам всичко подробно. Нищо не се видя на ехографа - нормален и вагинален. И той казва ''пускай ЧХГ и ми се обади''.
8. Пускам аз и излиза 718 IU/L , казвам му и човекът вика, че наистина е висока стойност и трябва да го проследим. В понеделник пак ще пускам и ако се качва, според него си е бременност и ще я търсим къде е. Ако спада, според него може да е било спонтанен аборт и организма да се чисти.
9. Общо взето, гинекологът беше доста учуден и не можа да ми каже нищо конкретно, което е разбираемо.

За симптоми, не мога да кажа, че имам или нямам. Аз съм си гнуслива и ми се гади доста често. Болки - работя на бюро и кръст и гръб ме болят горе долу постоянно. Следващия цикъл се пада на 17.11, и да, имам чувство, че ще ми дойде всеки момент. Общо взето, мога да кажа, че се чувствам добре и нормално. Smiley

Та това е случаят, доста подробно написан, ще се радвам на чуя какво мислите.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 09:14 от Sunny9303

# 498
Sunny9303, бременна си. Вероятно си имала О преди около 20 - 25 дни.

# 499
Sunny9303, бременна си. Вероятно си имала О преди около 20 - 25 дни.

fillme, ако О е била преди 20-25 дни, значи е била по време на октомврийския ми ''страннен цикъл''. Аз затова така се обърках от всичко, просто сметките не ми излизат.

# 500

Здравейте това ми е теста за овулация от днес. Отрицателен ли е ?

# 501
Да, трябва да станат еднакви.

# 502

Вчера правен ли е?
Моя беше долу горе такъв положителния.

# 503

Вчера правен ли е?
Моя беше долу горе такъв положителния.
Вчера не ..

# 504
Момичета, четете хубаво инструкциите на теста. Появата на черта не значи, че има ову. Трябва да са съвсем, ама съвсем еднакви. Всякакви други бледи чертички значат, че теста е отрицателен. Пише си го и на опаковката.
Кат 88 не ви е бил положителен теста, както и този не е

# 505
  • София
При мен също не са били съвсем еднакви и е имало овулация...

# 506
  • София
А как знаете, че е имало овулация? За да е положителен теста трябва и двете черти да са еднакво наситени. И чак след това може да настъпи овулация в следващите 12-24 часа.

# 507
  • София
Ако е към мен въпроса бях на лекар и ми каза кога се е случила овулацията. Сравних с деня и лентичката след това.

# 508
  • София
Ако е към мен въпроса бях на лекар и ми каза кога се е случила овулацията. Сравних с деня и лентичката след това.
Ами да, тестът е направен след деня, в който лекарят е видял овулация, бил е отрицателен. Овулацията настъпва няколко часа след положителен тест.

# 509
  • София
Нещо не ме разбрахте. В деня на овулацията правих тест, но чертичката не беше наситена колкото другата, нито много ярко червена. 2 дни след това бях на лекар и споделих. След прегледа тя потвърди, че точно тогава съм била в овулация и ми каза да не очаквам да се насити чак толкова чертата. Сравних направените тестове и всъщност това ми е деня с най-наситената черта, въпреки, че не е толкова тъмно червена колко се описва по тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт